kazka girdejau apie permatomas kompaktines pudrytes... butu gerai radus toki stebukla, kad dar ir blizgesi pasalintu... gal kas ka apie tai zinote (pvz vieta ir kaina )?
QUOTE(geneva @ 2006 08 22, 15:29)
kazka girdejau apie permatomas kompaktines pudrytes... butu gerai radus toki stebukla, kad dar ir blizgesi pasalintu... gal kas ka apie tai zinote (pvz vieta ir kaina )?
AVON esu mačius tokią, bet seniau
QUOTE(raami @ 2006 05 11, 14:24)
Kur pirkai, ir kokia kaina?
Kristianoj, kaina apie 130 Lt
o kaip LOREAL TRUE MATCH kompaktine? noriu tokios, kuri prisitaikytu prie weido ir neteptu storai, kaip manhattan antibakterine
QUOTE(Gustina @ 2006 05 03, 11:54)
Kur Kaune galima ysigyti Egipto žemę? ir kokia kaina?
isbandziau man labai patiko, o cia kur skaiciau Prestige tai kazkas panasaus y Egipto žemė?
isbandziau man labai patiko, o cia kur skaiciau Prestige tai kazkas panasaus y Egipto žemė?
siaip esu macius, kad ir tos pacios SARMOS prekiauja Egipto zeme
QUOTE(out of @ 2006 08 31, 20:41)
o kaip LOREAL TRUE MATCH kompaktine? noriu tokios, kuri prisitaikytu prie weido ir neteptu storai, kaip manhattan antibakterine
Man šita labai patiko, tikrai labai faina pudrytė. Tik gaila, biski per tamsią nusipirkau. Tada daug saulėj teko būti, rudesnė buvau ir dar maniau daugiau įdegsiu... O dabar ziūriu jau žymiai šviesesnė likau nei vasaros pradžioje...
QUOTE(Shaila @ 2006 09 02, 07:20)
Man šita labai patiko, tikrai labai faina pudrytė. Tik gaila, biski per tamsią nusipirkau. Tada daug saulėj teko būti, rudesnė buvau ir dar maniau daugiau įdegsiu... O dabar ziūriu jau žymiai šviesesnė likau nei vasaros pradžioje...
o ji nesausina odos? ir man reikia, kad plonai teptu ir atrodytu naturaliai daug noriu, jo?
QUOTE(out of @ 2006 09 02, 12:46)
o ji nesausina odos? ir man reikia, kad plonai teptu ir atrodytu naturaliai daug noriu, jo?
Na daug daug, kaip ir kiekvienas vartotojas Bet tai nereiškia neįmanoma...
Tai ji ir plonai tepa, ir atrodo natūraliai, tik va sakau, man dabar jau per tamsi ji... O dėl sausumo, tai nžn gal čia individualiai nuo odos priklauso, na mano oda sausoka bet nepastebėjau kad sausintų.
QUOTE(Shaila @ 2006 09 02, 14:01)
Na daug daug, kaip ir kiekvienas vartotojas Bet tai nereiškia neįmanoma...
Tai ji ir plonai tepa, ir atrodo natūraliai, tik va sakau, man dabar jau per tamsi ji... O dėl sausumo, tai nžn gal čia individualiai nuo odos priklauso, na mano oda sausoka bet nepastebėjau kad sausintų.
as buciau ja nusipirkus, bet nznojau kokia spalwyte imt, nes man su spalwu atitaikymais tai
O man labai faina yves rocher kompaktine pudra. Graziai tepa. Tik jos ant kremu nepateptos odos neuzsitepsi, nes biski sausina. Ale nieko.
Labai liuks i rankinuka isimest ir makiaza pataisyt dienos begyje.
Labai liuks i rankinuka isimest ir makiaza pataisyt dienos begyje.
QUOTE(nerika2002 @ 2006 05 02, 20:55)
siaip niekad nenaudojau krempudros bet neseniai nusipirkau Max Factor Colour Adapt..ir esu labai patenkinta.
: nu man Max Factorio krempudros perdaug nenatūraliai atrodo. Kažkodėl iš tų nelabai brangių man patinka Nivea "Skin like".
QUOTE(geneva @ 2006 08 22, 15:29)
Nežinau kaip su permatomom, ale labai geras daiktas yra Oil absorbing sheets. tai tokie lapukaip ala spaustukai. Prilieti prie odos ir surenka riebalus, sugeria. Nebereikai nieko daugiau teptis.
O aš prieš kelias dienas nusipirkau PUPA Silk touch bronzing powder. Tepu šiek tiek ant švaraus veido. Kas patiko - kad neužkemša porų, labai natūraliai atrodo, suteikia veidui šiek tiek spindesio, tačiau puikiai tinka ir dieniniam makiažui. Rinkausi tarp šitos ir Egipto žemės.
O Dior'o kompaktinė labai faina. PAs mane rinkinuke pudros yra, kartais naudoju, ale tikslaus pavadinimo nepasakysiu : Svarbiasuia,kad nesimato "miltų" ant veido, o tik suteikia spalvą ir panaikina blozgesį.
baigiu savo max factor bronzinancia presuota pudryte, kuria as tepdavau sepeteliu, tada graziai parudina veiduka bei tolygiai pasiskirsto ir dabar noriu kazka naujo isbandyt, bet vis neapsisprendziu