Įkraunama...
Įkraunama...

apie kompaktines pudras

QUOTE(Vovere @ 2006 04 03, 21:00)
o dabar ir susimaisiau (matyt pavasaris veikia), o kokia gali buti kompaktine pudra (kieta, kur sepeteliu tepasi ir minksta kur su kempinyte)  g.gif

ziurint apie kokia tu minksta kalbi jei apie tokia kur 3in1 (nu tipo ir kaip krempudra) tai tada nesiskaito bet jeigu supresuota kieta (gali buti ir kempinele tepama) tai tuomet sitos ir yra kompaktines bet siaip paprasta kompaktine juk negali uzmaskuoti jokiu ten paraudimu (tik labai nezymius galbut) mastau.gif
Atsakyti
kompaktine pudra yra tai, kas ant veido pasiskirsto dulkeliu pagrindu ir yra kuno spalvos. biggrin.gif bent jau man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 04 04, 10:53)
ziurint apie kokia tu minksta kalbi jei apie tokia kur 3in1 (nu tipo ir kaip krempudra) tai tada nesiskaito bet jeigu supresuota kieta (gali buti ir kempinele tepama) tai tuomet sitos ir yra kompaktines bet siaip paprasta kompaktine juk negali uzmaskuoti jokiu ten paraudimu (tik labai nezymius galbut)  mastau.gif

na tada pas mane kompaktine pudra, bet visus raudonumus ir kitokius negrazumus tai labai uzmaskuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2006 03 06, 17:26)
ir kompaktine ir krem naudoju tik max factor man jos pacios paciausios thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 02 12, 19:43)
Diorskin Compact tau turetu patikti.Labai svelniai ir lengvai pasitepa ant odos.Be to suteikia svytejima,kurio tu taip nori.Jauciasi,kad Dior pudra

Norejau padekoti uz patarima biggrin.gif
Isigyjau Diorskin Compact - labai labai patenkinta. Gavau butent tai ko norejau. Dar tokios superines pudrytes niekad neturejau.

Aciu biggrin.gif
Atsakyti
siaip niekad nenaudojau krempudros bet neseniai nusipirkau Max Factor Colour Adapt..ir esu labai patenkinta.
Atsakyti
Kur Kaune galima ysigyti Egipto žemę? ir kokia kaina?
isbandziau man labai patiko, o cia kur skaiciau Prestige tai kazkas panasaus y Egipto žemė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustina @ 2006 05 03, 11:54)
isbandziau man labai patiko, o cia kur skaiciau Prestige tai kazkas panasaus y Egipto žemė?  g.gif

KAUNAS

Grožio salonas "Alpetri"

Nepriklausomybės aikštė 5/b,

Tel. (37) 20 25 29

Kaina kiek žinau virš 100 lt
Atsakyti
QUOTE(Aysha @ 2006 05 02, 18:42)
Norejau padekoti uz patarima  biggrin.gif
Isigyjau Diorskin Compact - labai labai patenkinta. Gavau butent tai ko norejau. Dar tokios superines pudrytes niekad neturejau.

Aciu  biggrin.gif

dziaugiuosi del taves
Atsakyti
QUOTE(Aysha @ 2006 05 02, 17:42)
Norejau padekoti uz patarima  biggrin.gif

Aciu  biggrin.gif

Kur pirkai, ir kokia kaina? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustina @ 2006 05 03, 11:54)
isbandziau man labai patiko, o cia kur skaiciau Prestige tai kazkas panasaus y Egipto žemė?  g.gif

egipto zeme super dalykas thumbup.gif kainuoja apie 110lt
Atsakyti
ar kuri esat bande Nars kosmetika? sako profesonali...

noriu nusipirkti prof pudryte, bet nezinau kokia, o kadangi kainos doh.gif tai nesinori prasauti...

Atsakyti