Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

oi, paimkit ir mane, kai eisit kavos gerti 4u.gif po poros mėnesių turėsiu įsirenginėti namuką, tai labai labai patarimai apie spalvas praverstų blush2.gif blush2.gif o mamagitaną, kaip kaimynę, tikriausiai teks į svečius kviesti ir už konsultaciją mokėti biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
[quote=agnesa,2005 03 12, 15:23]
mes su vyru vis arčiau tikslo.Viena siena šviesei violeto, o kita vos į (ružavumą) tikslei nusakyti atspalvį labai sunku jei nepersigalvosim, lubos sniego baltumo.

pas mus lygiai taip pat mirksiukas.gif galiu pasakyti, jog violetine pas mus ryskesne, ruzava irgi nelabai sviesi.. dabar vizualiai matosi, jog butu kur kas graziau, jei violetine ryskesne, o ruzava gerokai blankesne butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjav @ 2005 03 15, 06:05)
oi, paimkit ir mane, kai eisit kavos gerti 4u.gif  po poros mėnesių turėsiu įsirenginėti namuką, tai labai labai patarimai apie spalvas praverstų blush2.gif  blush2.gif 

Ir aš prisijungčiau - reikia spalvinio sprendimo miegamajame cool.gif
Atsakyti
mamagitana, ku-ku clap.gif tongue.gif
Atsakyti
Žiūriu čia greit susirinks nemažai norinčių ir meetuką reiks daryti bet darbininkų negaliu vienų palikti gal kitą penktadienį važiuosiu į Vilnių galima apie 3- 4 val susitikti. thumbup.gif Ar galėsi Mamagitana.
Atsakyti
labas, šiandien mano i-netas kleba, nuo devynių ryto nervina cry.gif Taigi eikim tos kavos, eikim, paplepėsim, patirtim pasidalinsim. Jei kitą penktadienį, tai gerai, ko gero, nebent vaikelis susirgtų (tfu... tfu...tfu)
Atsakyti
thumbup.gif jei pasikeis planai parašysiu tai iki susitikimo kovo 25d.manau kitos savaitės bėgį dar susirašysim. 4u.gif
Atsakyti
Turim viena siena sviesiai zalia, kita geltona (tokios neikyrios spalvos), trecia siena - tamsiai geltona, o ketvirta - zalia su ta sviesiai geltona padryzuotos, gero sprindzio plocio dryziais biggrin.gif Kruopsciai darbininkai dare, klijuodami juosteles ir dazydami, tai kiekvienas dryzi dar skiria plonyte sviesi juostele... grazu thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif gal įdomu.Mūsų kaimynai taipat dažo sienas žalei,tu nepyk bet man viskas gražu išskyrus žalios spalvos aš jos nemėkstu nei rūbuose nei kur kitur.gal augalai tik patinka.
Mamagitana kodėl tau nepatinka gipso kortonas šeip mes ta sieną norim apšyldyti nes ji yra lauko ir dar visa sutrūkinėjus ir kreiva.tavo nuomonė?
Atsakyti
Agnesa, labas rytelis. Nepatinka, ir viskas, matyt, kaip tau žalios sienos mirksiukas.gif Jei ta siena sutrūkus, labai nelygi ir tu nesiruoši to paverst "menu", tai kito pasirinkimo ir nėra, tik kartonas. Klaipėdoje tvarkėm butą senam 1934 metų name, sienos bjaurios buvo, iš šlako blokų, tai nei atidengt jų, nei lygint špakliuojant/tinkuojant negalėjom-dėjom gipskartonį.Savo funkciją jis atliko puikiai-paviršiai lygūs, papildoma, nors ir minimali garso, vėjo izoliacija ( patikėk, Klaipėdoje tai aktualu net ir vidinę sienos pusę remontuojant). Tas nepatikimas remiasi ko gero tuo, kad negali pakabint, ką panorėjęs (viskas turi būt iš anksto apgalvota, paruošti karkasai po gipskartoniu), barška, kai pastukseni, ir dar visada įsivaizduoju amerikinių "diešovų"filmų scenas, kur per muštynes visi kiaurai sienas laksto biggrin.gif

Ar nusprendei ką nors dėl baldų? Atrodo, sugalvojau variantą, kaip suderint vertikalią spintelę-penalą ir horizontalią komodą cool.gif
Atsakyti
va su ta zalia spalva g.gif kol pradesiu isirengineti buta praeis puse metu (siuo metu statomas) , bet jau dabar planuoju, kas kaip ir kur.
Kur problema...Turiu toki grazu minksta kampa, tamsiai zalia. Klausimas kokia spalva dazyti sienas, baltos nenoriu zalios irgi. Gal skirtingai jas dazyti zaidziant su atspalviais. neisivaizduoju. doh.gif
Gal kas turite kokiu minciu ir noro jomis pasidalinti? ax.gif ?
Atsakyti
pirmiausiai siūlau nuspręst, kokiu principu nori derint spalvas- kontrasto ar niuanso. Po to galima keliaut toliau- pamišėliškas lietuviškai-afrikietiškas variantas "raudona/žalia/geltona" biggrin.gif , žalia plius mėlynai violetiniai tonai ( čia jei žalia šalta ir jei kambarys į šiaurinę pusę ir jei pati esi karšta moteris, kuriai vėsumos dozė nekenkia mirksiukas.gif ), žalia-alyvuogės žalia-garstyčios-auksas-rudi atspalviukai (jei sofka šilto žalumo) rolleyes.gif , pastarojo varianto variacija "apelsinas-mandarinas"-žalia, kaip lapiuks, apelsininė, auksinė, gali būt šiek tiek tamsios vyšninės (na, įsivaizduok, kaip raudonųjų apelsinų minkštimas ir dėmelės ant žievės), "citrinų giraitė"-tamsiai žalia, kaip lapija, balta, kaip žiedai, gelsvai žalia, kaip neprinokę vaisiai ir citrininė (šiek tiek vėsinantis variantas, tiktų, mano galva, pietų pusėn orientuotai patalpai, žinoma, svarbu spalvų proporcijos), čia dar ir melynų akcentų galima dėt, bus toks "Viduržemio jūros kvapas"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 16 kovo 2005 - 12:06