mamagitana , mes kalbam apie sienų spalvas.Aš nesiruošiu diskutuot apie japoniškas interjero detales.Aišku, kad tik sienų spalva apie interjerą nieko nepasako.Rimtesniu knygų irgi neskaitysiu, aš ne dizainerė, man to nereikia Kalbant apie MANO namų interjerą pasikliaunu nuojautą - kas patinka, jauku - tas ir tinka Be to manau apie sienų spalvą, kuriant interjerą, ne paskutinėj eilėj reikia galvot Aš dar neturėdama būto nusprendžiau, kad miegamajame dominuos raudona spalva
P.S.O raudona-balta-juoda
QUOTE(violetik @ 2005 03 12, 11:30)
P.S.O raudona-balta-juoda
Egipto vėliava
Beje, dėl raudonos miegamajame labai pagalvočiau
violetik, jūs kalbėkit apie ką norit. jei tai būtų nepažįstamų tetų pokalbis kavinėj, tikrai nesikiščiau. čia yra kitaip, bet jūs kalbėkit, bene gaila patys protingiausi viską žino tik gimę, o knygos, žinoma, kvailiams
derinys raudona-balta-juoda labai dramatiškas, ekspresyvus, priklausomai nuo proporcijų gali būt net agresyvus. Skonio ir temperamento reikalas, sakyčiau. Aišku, kiekvienam savo, aš nė nemanau ginčytis dėl to, tačiau teigti, kad tai "japoniškas" interjeras, jei viena siena raudona, yra kiek drąsu, švelniai išsireiškus. O gal pavadinkim tai "mano tarybiniai prisiminimai"? Raudona, kaip vėliava, siena, baltos lubos , juodos metalinės grotos ant langų... Poliot fantazii...
uups, aš esu niuansų šalininkė, man tavo "kava su šokoladiniu tortu" och, kaip apetitą žadina. Kontrastais žaist labai rizikinga, reikia įgūdžio ar Dievo dovanos, niuansai, atspalviai lengviau pasiduoda. Man tai aukščiausias pilotažas yra baltos spalvos atspalviai plius skirtingos faktūros. Toks, sakyčiau, gurmaniškas maistas akiai.
derinys raudona-balta-juoda labai dramatiškas, ekspresyvus, priklausomai nuo proporcijų gali būt net agresyvus. Skonio ir temperamento reikalas, sakyčiau. Aišku, kiekvienam savo, aš nė nemanau ginčytis dėl to, tačiau teigti, kad tai "japoniškas" interjeras, jei viena siena raudona, yra kiek drąsu, švelniai išsireiškus. O gal pavadinkim tai "mano tarybiniai prisiminimai"? Raudona, kaip vėliava, siena, baltos lubos , juodos metalinės grotos ant langų... Poliot fantazii...
uups, aš esu niuansų šalininkė, man tavo "kava su šokoladiniu tortu" och, kaip apetitą žadina. Kontrastais žaist labai rizikinga, reikia įgūdžio ar Dievo dovanos, niuansai, atspalviai lengviau pasiduoda. Man tai aukščiausias pilotažas yra baltos spalvos atspalviai plius skirtingos faktūros. Toks, sakyčiau, gurmaniškas maistas akiai.
[quote=violetik,2005 03 10, 09:41]
Mes miegamajam taip darysim - viena siena bus raudona, o kitos šviesiai pilkos(o gal kreminės dar neapsisprendžiau), tai va,manau bus labai gražu(su japonišku interjeru) :supe
[quote=violetik,2005 03 12, 13:30]
mamagitana , mes kalbam apie sienų spalvas.Aš nesiruošiu diskutuot apie japoniškas interjero detales.[/quote]
Na ką galiu pasakyt- paskaityk pati, tikrai praleidi.
Yra įdomių samprotavimų medicinos teorijoje apie smarkų ryškių spalvų pomėgį. bet tai, žinoma, ne tau. Tu knygų neskaitai, medike juk nesiruoši būt...
Mes miegamajam taip darysim - viena siena bus raudona, o kitos šviesiai pilkos(o gal kreminės dar neapsisprendžiau), tai va,manau bus labai gražu(su japonišku interjeru) :supe
[quote=violetik,2005 03 12, 13:30]
mamagitana , mes kalbam apie sienų spalvas.Aš nesiruošiu diskutuot apie japoniškas interjero detales.[/quote]
Na ką galiu pasakyt- paskaityk pati, tikrai praleidi.
Yra įdomių samprotavimų medicinos teorijoje apie smarkų ryškių spalvų pomėgį. bet tai, žinoma, ne tau. Tu knygų neskaitai, medike juk nesiruoši būt...
QUOTE(mamagitana @ 2005 03 12, 15:08)
Yra įdomių samprotavimų medicinos teorijoje apie smarkų ryškių spalvų pomėgį. bet tai, žinoma, ne tau.
O man idomu ...
merginos nesibarkit, nes del skonio nesigincijama.
mano manymu keliu spalvu sienos yra . man labai patiko matytas variantas miegamajame ta siena, i kuria remiasi lovos galvugalis, nudazyta raudona (bordo gal net sakyciau), o kitos sienos kremine, ar pilksva, vienu zodziu sviesiu atspaviu spalvomis. atrodo labai sauniai.
mano manymu keliu spalvu sienos yra . man labai patiko matytas variantas miegamajame ta siena, i kuria remiasi lovos galvugalis, nudazyta raudona (bordo gal net sakyciau), o kitos sienos kremine, ar pilksva, vienu zodziu sviesiu atspaviu spalvomis. atrodo labai sauniai.
Mamagitana tavo Fantazija mes su vyru vis arčiau tikslo.Viena siena šviesei violeto, o kita vos į (ružavumą) tikslei nusakyti atspalvį labai sunku jei nepersigalvosim, lubos sniego baltumo.Jau ir laminatą išsirinkom iš katalogo turi greit atvežti taip, pat ne vieno atspalvio šeip labai ydomus,svarbu kad būtų neper daug margas. Rezultatas bus po 2 savaičių.
Ei nesipykit nes skonei visų skirtingi, o dėl patarimo, pykti negalima.
Ei nesipykit nes skonei visų skirtingi, o dėl patarimo, pykti negalima.
matyt, norėčiau pasakyti, kad nepykstu, bet tai nebūtų tiesa. Iš tiesų pykstu, bet ne dėl skonio . Pykstu dėl agresyvios kvailio pozicijos- nežinau, neskaičiau ir neskaitysiu, bet tvirtinsiu, kad pasaulis yra toks, kokį jį pavaizdavo vienas abejotino lygio žurnalas. jei tai būtų argumentuota [pozicija, tai galima diskutuot, bet prieš tokius "argumentus", kaip sakant, niet prijoma.
o savo patarimų ar "patarimų" jokiu būdu nesureikšminu, man tai tiesiog maloni fantazijų sritis, kitaip tariant hobis.
o savo patarimų ar "patarimų" jokiu būdu nesureikšminu, man tai tiesiog maloni fantazijų sritis, kitaip tariant hobis.
Gal turit patarimų ir seksijos nuotraukyčių .Interneto puslapių kur tikrai didelis pasirinkimas nenoriu griozdo ir senovinis varijantas netiks.šeip vilniui dar nemačiau nieko gero bet jau išsivaizduoju ko noriu.
kiek pastebėjau, agnesa, dabar madingi žemi korpusiniai grynos formos baldai, nors, aišku, yra visokiausių krypčių ir formų. Jei šneki apie sekciją kaip apie baldą, dengiantį visą sieną, tai tokie, lyg tyčia, arba "amžinojo " dizaino, na, kaip iš kokio Otto katalogo, kad patiktų statistiniam Vokietijos, Turkijos ar Lietuvos vidurkiui, arba pakankamai alternatyvios "sagojimo sistemos", baldais ne visada tai ir pavadinsi. Įdomios tiek medžiagos-plastikai, stiklas, audinys, egzotinės medienos, oda, kailis, perforuotos skardos ar folijos, tiek formos- nuo "gyvų", "plaukiančių", iki visiškai minimalistinių ,transformerių. Jei tu žinai, ko nori, belieka to atkakliai ieškot - jei biudžetas neleidžia pirkt autorinių ar "brendų", tai nieks neuždraus užeiti į tas parduotuves- na, kiek jau yra Vilniuje, tiek, ir pažiūrėti į daiktus, pavartyti katalogus. O paskui ieškot, kas tą idėją pigiau įgyvendins.