Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

jei gerai suprantu, tai ta alyvinė yra švelnus violeto atspalvis. Siūlau derinį : alyvinė-šokolado (medienos gaminiams), pelenų pilka, sniego balta. detalės perlų pilkumo, veidrodis, krištolinis stiklas. truputis gilios lakinės juodos.
"Rūmų" variantas: alyvų-tamsus violetas-alyvuogių juoda-auksas. kelios šviesios perlinės dėmės.
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2005 03 10, 15:41)
Pasiziurek ciu, manau, kad tiks thumbup.gif spalvu derinimas

super puslapis notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 03 10, 10:41)
Mes miegamajam taip darysim - viena siena bus raudona, o kitos šviesiai pilkos(o gal kreminės dar neapsisprendžiau), tai va,manau bus labai gražu(su japonišku  interjeru) thumbup.gif

Gal kinietisku? Japonai neprisimenu kad labai ka dazytu raudonai. Nebent kvietkeli koki pasimerkia...
Atsakyti
Man sitas Dulux spalvu puslapis labiau patiko mirksiukas.gif > eiti i Paint a room , uzsiregistravus galima savo pasirinkimus issaugoti smile.gif
Atsakyti
aciu nuorodas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 03 10, 19:19)
jei gerai suprantu, tai ta alyvinė yra švelnus violeto atspalvis. Siūlau derinį : alyvinė-šokolado (medienos gaminiams), pelenų pilka, sniego balta. detalės perlų pilkumo, veidrodis, krištolinis stiklas. truputis gilios lakinės juodos.
"Rūmų" variantas: alyvų-tamsus violetas-alyvuogių juoda-auksas. kelios šviesios perlinės dėmės.

tu tikslei pataikei, šviesei violetinė ir pasiūlimai ydomūs kad galima būtu pasižiurėti thumbup.gif .
Atsakyti
Gal kinietisku? Japonai neprisimenu kad labai ka dazytu raudonai. Nebent kvietkeli koki pasimerkia...

doh.gif Nu ne - japonišku g.gif O ką Japonijoj buvai?Taigi Japonija - strana voschodiasčego solnca, o saulė keliasi, kiek žinau raudonos spalvos...
P.S.Paskaityk "Namai pagal mus" žurnalą(šio mėn), ten žmonės tai tikrai gyveno Japonijoje..... nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2005 03 11, 00:15)
Man sitas Dulux spalvu puslapis labiau patiko  mirksiukas.gif  > eiti i Paint a room , uzsiregistravus galima savo pasirinkimus issaugoti  smile.gif

Bandžiau susikurti bet ,ar aš nemoku ar labai mažai atspalvių verysad.gif
Atsakyti
violetik, siūlau rimtesnių knygelių apie japonišką interjerą pavartyt, ne tik liet. žurnalus. beje, tavo minimą aš peržiūrėjau, nuomonė tokia- pirmas interjeras tikrai subtili variacija ta tema, o dėl antro tai tyliu... tokią "japoniją" geriausiai daryti iš plastmasės. Aš pati ten nebuvau, deja, tiesiog domiuosi. Mano galva, raudoni akcentai tikrai nėra būdingasis japoniško interjero bruožas, jei šnekėt apie tai, kas būdinga, visų pirma dėrėtų pabrėžti medžiagų natūralumą, kuo mažiau apdorotus arba pabrėžtinai "grubiai", "rankom" apdorotus paviršius. Į natūralumo sąvoką įeina ir natūrali spalva. Antra, minimalus daiktų kiekis interjere. Trečia- šviesos vaidmuo. Jis labai didelis, beje, šviesa arba "laukinė", arba sklindanti per ryžių popieriaus "ekranus", taip įgyjanti švelnumo. Plius dėmesys individualiai detalei-paveldėtam baldui ar indui , rūbui.

Kinų tradicinis interjeras lietuvio akiai, manau, siūlo kur kas daugiau atrakcijų, todėl spalvų, formų, detalių mėgėjoms siūlyčiau pasidomėti būtent juo. Tai gali būti labai fainas inspiracijų šaltinis, beje, ir autentiškų ( na, beveik mirksiukas.gif ) detalių įmanoma gauti net Lietuvos rinkoj, jau yra ir spintelių, ir raudonų žibintų, vėduoklių,amuletų... Didžioji dauguma visiška pigiena, bet gerose rankose ir moliūgas karieta virsta...
Atsakyti
Dar vienas nusistebėjimas - kodėl jūs šnekat apie sienų spalvą, kaip kokią visiškai atskirą interjero dalį? Niekaip nesuprantu tokio požiūrio, man atrodo, seka turi būt tokia:
1.patalpų visuma
2.konkrečios patalpos funkcija
3. patalpos apšviestumas, orientacija pasaulio šalių atžvilgiu
4.patalpų/patalpos "scenarijus"
5.apdailos medžiagų pasirinkimas
6.turimi daiktai, arba turimi finansai daiktams įsigyti.
7. dabar jau spalvos.

agnesa, tau pasiūlytas pirmas scenarijus galėtų būt pavadintas "žiemos vakaras",. Aš visada sakau, kad tobuliausiai spalvas ir atspalvius derina gamta. Įsivaizduok: temsta, dangus šviesiai violetinis. patekėjęs mėnulis skleidžia perlinę šviesą. toli toli dunkso tamsiai žalios, beveik juodos eglės. Virš galvos kybo keli pelenų pilkumo debesys, vietom pasnigę, sniegas atspindi mėnulio šviesą. Arti tavęs stovinčių medžių kamienai tamsiai rudi. Šąla, oras gaivus ir grynas... Ant mažų balučių užsitraukė ledukas.
O dabar transkripcija į interjerą- violetinių atspalvių sienos, sniego baltomo lubos, perlų pilkumo atlasinės užuolaidos (švytėjimas), pelenų spalvos odiniai minkštieji baldai. Tamsiai žalias lapinis augalas juodo lako vazone. Tamsios medienos grindys. Krištolo sietynas, pora paveldėtų krištolo vazų (ledukai, šaltis- beje, krištolas be reikalo pamirštas). Veidrodis ant sienos, didelis, tamsaus medžio rėmuose. Kelios juodai-baltos didelio formato fotografijos. Balta orchidėja.Ir "razinka"- koks nors septinto-aštunto dešimtmečio žurnalinis staliukas iš tamsaus lakuotos faneruotės su juodo stiklo stalviršiu.

Antras scenarijus gimsta įsivaizdavus pačią karščiausią vasaros naktį- tamsiai violetinis dangus, na, toks, kaip tamsios našlaitės. Kvapai iš žydinčio sodo. Nuotykio, pasimatymo, meilės nakties nuotaikos. Šokoladas, šampanas, vaisiai. Žvakės ir kvepalai. Šilkas ir nėrinių apatiniai. Auksinės grandinėlės ant kaklo...riešo...kulkšnies...
Atsakyti
wub.gif ot fantazija thumbup.gif manau tuo ir skiriasi vyru ir moteru kuriami interjerai ax.gif
Atsakyti
Gryzhtant prie spalvu,-nebutini kontrastai mirksiukas.gif . Mano tevu namuose virtuve ishdazyta 3 rudos spalvos atspalviais,- 2 sienos shokolado, 2 latte ir 1+ lubos,- karameles. Labai shauniai atrodo thumbup.gif ...tik gal kiek apetita perdaug zhadina biggrin.gif
Atsakyti