Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Limcamca @ 2006 08 03, 13:37)
Mums vakar statybininkai isdaze oranzine spalva, tai siandien nuejom ir issigandom blink.gif net akys bijo... bandysim sviesinti smile.gif

na aš kai išsidažiau savo virtuvę, tai vyras vos iš namų neišvarė doh.gif kaip tu sakai akys išsigando tooookio ryškumo scare.gif paskui išdažėm svetainę oranžine spalva, tai virtuvė nublanko prieš tooooookią ryškią svetainę lotuliukas.gif galvojom dzieve dzieve kaip reiks gyvent doh.gif ale akys priprato.. o dabar praėjo metai jau, tai stoviu ir galvoju.. siaaaaaubas kaip blanku pas mus blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 12 rugpjūčio 2006 - 12:05
QUOTE(akvilyte @ 2006 08 12, 12:03)
na aš kai išsidažiau savo virtuvę, tai vyras vos iš namų neišvarė doh.gif  kaip tu sakai akys išsigando tooookio ryškumo scare.gif paskui išdažėm svetainę oranžine spalva, tai virtuvė nublanko prieš tooooookią ryškią svetainę lotuliukas.gif  galvojom dzieve dzieve kaip reiks gyvent doh.gif  ale akys priprato.. o dabar praėjo metai jau, tai stoviu ir galvoju.. siaaaaaubas kaip blanku pas mus blink.gif  lotuliukas.gif

O gal galima butu nuotraukas pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 08 12, 13:12)
O gal galima butu nuotraukas pamatyti?

user posted image

na čia fotkinta mėnuo po išdažymo g.gif o dabar man taip blanku namie doh.gif

ps į tuos skaičiukus dėmesio nekreipkit tongue.gif
Atsakyti
A, labai grazy, atsiminiau kad jau maciau. Silta man atrodo labai.
Atsakyti
Merginos, gelbekit!!!
pakliuvau i baisia beda! Nusipirkom ruda odine sofute, o as iskart ir spalvu gama susigalvojau: visi imanomi kavos atspalviai (maciau ir cia kazkuri siulet prie rudos sofutes derint - super). Nu ir ka jus galvojat? Tepu siandien tuos atseit LATE dazus ant sienos, o jie - pilksvai melsvi... blink.gif Aisku, logiska butu buve su tais dazais eiti i parduotuve aiskintis, bet as jau buvau paskyrus visa diena dazymui, maniau kol aiskinsiuos prarasiu geras kelias valandas, o ir upas praeis.. zodziu, sukandus dantis nupilkinau visas sienas. Brrr...
Prasau patarkit ka man dabar su tom pilkom saltom sienom daryti? Ir kaip prie ju sofute priristi? Gal kokiu akvamarininiu vazu prisipirkti? Ar tiesiog kulniuot i parduotuve nauju dazu??.... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2006 08 21, 21:06)
Merginos, gelbekit!!!
pakliuvau i baisia beda! Nusipirkom ruda odine sofute, o as iskart ir spalvu gama susigalvojau: visi imanomi kavos atspalviai (maciau ir cia kazkuri siulet prie rudos sofutes derint - super). Nu ir ka jus galvojat? Tepu siandien tuos atseit LATE dazus ant sienos, o jie - pilksvai melsvi...  blink.gif  Aisku, logiska butu buve su tais dazais eiti i parduotuve aiskintis, bet as jau buvau paskyrus visa diena dazymui, maniau kol aiskinsiuos prarasiu geras kelias valandas, o ir upas praeis.. zodziu,  sukandus dantis nupilkinau visas sienas. Brrr...
Prasau patarkit ka man dabar su tom pilkom saltom sienom daryti? Ir kaip prie ju sofute priristi? Gal kokiu akvamarininiu vazu prisipirkti? Ar tiesiog kulniuot i parduotuve nauju dazu??.... g.gif  g.gif  g.gif

gali nuotrauką įdėt? gal visai nieko atrodo? pagalvėlėm, paveikslais gal užtektų pažaisti?
Atsakyti
Sorry, Ieva-pieva, nupyskinau sienas, bet fotoparato laidas kazkurioj dezej po kraustymosi sad.gif Bandysiu sia savaite surast. As irgi turiu vilties, kad pagalveles ir paveikslai reikala pataisytu, bet neisivaizduoju kokia spalva pasirinkti.. Turiu visokiu priremintu nespalvotu nuotrauku ir pilku lempu...
Kas suristu ruda su pilksva? Gal kokia melyna? Ar kokia raudona... ?
Arba gal kokia viena siena kaip nors tamsiai pilkai nuvaryti, bent jau nebutu taip PILKSVA smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl from Ipanema: 21 rugpjūčio 2006 - 21:34
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2006 08 21, 21:32)
Sorry, Ieva-pieva, nupyskinau sienas, bet fotoparato laidas kazkurioj dezej po kraustymosi sad.gif Bandysiu sia savaite surast. As irgi turiu vilties, kad pagalveles ir paveikslai reikala pataisytu, bet neisivaizduoju kokia spalva pasirinkti.. Turiu visokiu priremintu nespalvotu nuotrauku ir pilku lempu...
Kas suristu ruda su pilksva? Gal kokia melyna? Ar kokia raudona... ?
Arba gal kokia viena siena kaip nors tamsiai pilkai nuvaryti, bent jau nebutu taip PILKSVA smile.gif)

teks ieškoti pleduko rudai/pilkai/smėlinio tongue.gif nuotraukos, aišku, būtų geriau ne juodai baltos, o sephia spalvos, pagelsvintos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2006 08 21, 22:06)
Merginos, gelbekit!!!
pakliuvau i baisia beda! Nusipirkom ruda odine sofute, o as iskart ir spalvu gama susigalvojau: visi imanomi kavos atspalviai (maciau ir cia kazkuri siulet prie rudos sofutes derint - super). Nu ir ka jus galvojat? Tepu siandien tuos atseit LATE dazus ant sienos, o jie - pilksvai melsvi...  blink.gif  Aisku, logiska butu buve su tais dazais eiti i parduotuve aiskintis, bet as jau buvau paskyrus visa diena dazymui, maniau kol aiskinsiuos prarasiu geras kelias valandas, o ir upas praeis.. zodziu,  sukandus dantis nupilkinau visas sienas. Brrr...
Prasau patarkit ka man dabar su tom pilkom saltom sienom daryti? Ir kaip prie ju sofute priristi? Gal kokiu akvamarininiu vazu prisipirkti? Ar tiesiog kulniuot i parduotuve nauju dazu??.... g.gif  g.gif  g.gif

Laukiam nuotraukos 4u.gif
Nors mintyse bandau tas spalvas sudėti vieną šalia kitos ,tai man kažkaip nesigauna biggrin.gif
Prie rudos sofutės gal labiau kažkas į linksmesnę,geltoną spalvą būtų labiau tikę.
Man tai didesnis galvos skausmas doh.gif Pavedžiau meistrui pirkti dažus,o tas kambariop sienas fasadiniais dažais išdažė lotuliukas.gif Sako,drūtesni bus,geriau laikys.Ten rašo,kad atsparūs garams,plaunami ir t.t./Kaži gerai viskas bus?Neturėsim kokių problemų? g.gif Nes vis tiek,kur vidaus tai vidaus darbams,o kur išorės ,tai išorės....
Atsakyti
Nu mergaites dabar kai papasakosiu, ko pridirbau, tai dar labiau nuotrauku lauksit biggrin.gif
Zodziu, ikvepta tavo, Ieva, pasiulymo del smelinio pleduko, atsiverciu savo spalvu knyga ir akurat - naturaliu spalvu palete: tamsiai pilka, sviesiai pilka, ruda, sviesiai ruda, smeline. Ir siulo padaryti akcentine tokia akmenu pilkumo siena. Smakst nulekiu i parduotuve, nusiperku tip top ta pati atspalvi (pardavejas garantavo, kad tas) ir dazau, vadinasi, akcentine siena. o jinai tokia nu nepasakysi, kad sh... spalvos, bet kad ne sh irgi nepasakysi ... blink.gif blink.gif
Va smile.gif Cia kaip psichologijoj vadinasi tas efektas, kur zmogus padaro ka nors ir , bandydamas ta klaida uzglaistyti, dar labiau klimpsta klimpsta ir jauciasi, kad jau tiek investavo, tai atgal nebegrisi ir dar labiau iklimpsta smile.gif Nu ar kazkaip panasiai...
dabar jau viskas, paslepiau dazus ir einu krapstyti polietileno nuo baldu smile.gif
Jeigu atrodys labai be rysio, zinokit vis tiek turesit meluot, kad grazu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 08 22, 15:20)
Man tai didesnis galvos skausmas doh.gif Pavedžiau meistrui pirkti dažus,o tas kambariop sienas fasadiniais dažais išdažė lotuliukas.gif Sako,drūtesni bus,geriau laikys.Ten rašo,kad atsparūs garams,plaunami ir t.t./Kaži gerai viskas bus?Neturėsim kokių problemų? g.gif Nes vis tiek,kur vidaus tai vidaus darbams,o kur išorės ,tai išorės....

Man tokia mintis irgi buvo atėjus įgalvą, fasadiniais dažyt, sakau geriau plausis, tai meistras tik pažiūrėjo tokiom blink.gif akim... biggrin.gif ir paskui paiškino, kad negalima kambarių jais dažyt, nes jie būna toksiški.
Papildyta:
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2006 08 22, 18:47)
Smakst nulekiu i parduotuve, nusiperku tip top ta pati atspalvi (pardavejas garantavo, kad tas) ir dazau, vadinasi, akcentine siena. o jinai tokia nu nepasakysi, kad sh... spalvos, bet kad ne sh irgi nepasakysi ...  blink.gif  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Takasa,2006 08 22, 18:50]
Man tokia mintis irgi buvo atėjus įgalvą, fasadiniais dažyt, sakau geriau plausis, tai meistras tik pažiūrėjo tokiom blink.gif akim... biggrin.gif ir paskui paiškino, kad negalima kambarių jais dažyt, nes jie būna toksiški.
Papildyta:

O tai jie toksiški kol išdžiūsta ar kaip?Nes paskui kaip ir neturėtų garuoti g.gif
Atsakyti