Dabar svajoju, kad kas nors ateitu ir ant mano baltai pilksvos sienos ka nors nupiestu, kad ir, pvz., medi... idomu kokiais dazais galima piesti ant sienos? Gal kas zinote?
QUOTE(zis @ 2006 08 08, 10:49)
Dabar svajoju, kad kas nors ateitu ir ant mano baltai pilksvos sienos ka nors nupiestu, kad ir, pvz., medi... idomu kokiais dazais galima piesti ant sienos? Gal kas zinote?
ar šitoj temoj, ar detalėse buvau įdėjusi nuotrauką su pieštu medžiu ant sienos o skelbimuose buvo piešėja savo nuotraukų pridėjus, tik jau senokai bežiūrėjau, gal temos nebėra
Ieva-Pieva, virsutine foto visiskai fantastiska
QUOTE(Limcamca @ 2006 08 04, 14:02)
Zinok buvom, siandien na, spalva man gera, bet vyras nori pasviesint. TEgul, nemanau, kad sugadins. Uzeisi i svecius ir pasakysi kas is musu teisus buvo ar ne?
QUOTE(toja @ 2006 08 04, 15:11)
pasakyk kada busi ateisu dabartines paziuret ir paskui pasviesintos, jei galima aisku
Tai zinok, nebesviesinam. Apsipratom, ir nusprendem, kad bus gerai.
Ale, kvietimas i svecius vis dar galioja
Mano spalvotos sienos:) Pirma karta pamaciusi tik pradejau juoktis, dabar jau neisivaizduoju kitokiu sienu. Gyvenimas tarp spalvų
QUOTE(Nerry @ 2006 08 08, 16:11)
Mano spalvotos sienos:) Pirma karta pamaciusi tik pradejau juoktis, dabar jau neisivaizduoju kitokiu sienu. Gyvenimas tarp spalvų
visai idomūs spalviniai sprendimai
QUOTE(Nerry @ 2006 08 08, 15:11)
Ar tai naujos statybos name ar senąjį rekonstravot? ( durnas klausimas)
QUOTE(rys @ 2006 08 08, 18:42)
Ar tai naujos statybos name ar senąjį rekonstravot? ( durnas klausimas)
Naujos:)
Nerry, labai ramios spalvos O tu gi kaimynka ar ne? Pilaiteje?
QUOTE(Limcamca @ 2006 08 09, 13:48)
Nerry, labai ramios spalvos O tu gi kaimynka ar ne? Pilaiteje?
Taip is B...
Nerry, ar turi nuotrauka su stiklo blokeliais? Labai idomu butu paziureti
QUOTE(Limcamca @ 2006 08 11, 14:58)
Nerry, ar turi nuotrauka su stiklo blokeliais? Labai idomu butu paziureti
Oki jeigu nepamirsiu ryt nufotografuosiu