Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Dabar svajoju, kad kas nors ateitu ir ant mano baltai pilksvos sienos ka nors nupiestu, kad ir, pvz., medi... wub.gif idomu kokiais dazais galima piesti ant sienos? Gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 08 08, 10:49)
Dabar svajoju, kad kas nors ateitu ir ant mano baltai pilksvos sienos ka nors nupiestu, kad ir, pvz., medi... wub.gif idomu kokiais dazais galima piesti ant sienos? Gal kas zinote?

ar šitoj temoj, ar detalėse buvau įdėjusi nuotrauką su pieštu medžiu ant sienos thumbup.gif o skelbimuose buvo piešėja savo nuotraukų pridėjus, tik jau senokai bežiūrėjau, gal temos nebėra unsure.gif
Atsakyti
Ieva-Pieva, virsutine foto visiskai fantastiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 08 04, 14:02)
Zinok buvom, siandien mirksiukas.gif na, spalva man gera, bet vyras nori pasviesint. TEgul, nemanau, kad sugadins. Uzeisi i svecius ir pasakysi kas is musu teisus buvo ar ne? ax.gif

QUOTE(toja @ 2006 08 04, 15:11)
pasakyk kada busi ateisu dabartines paziuret ir paskui pasviesintos, jei galima aisku  blush2.gif

Tai zinok, nebesviesinam. Apsipratom, ir nusprendem, kad bus gerai.
Ale, kvietimas i svecius vis dar galioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano spalvotos sienos:) Pirma karta pamaciusi tik pradejau juoktis, dabar jau neisivaizduoju kitokiu sienu. Gyvenimas tarp spalvų
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2006 08 08, 16:11)
Mano spalvotos sienos:) Pirma karta pamaciusi tik pradejau juoktis, dabar jau neisivaizduoju kitokiu sienu. Gyvenimas tarp spalvų

visai idomūs spalviniai sprendimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2006 08 08, 15:11)

ax.gif Ar tai naujos statybos name ar senąjį rekonstravot? ( hah.gif durnas klausimas)
Atsakyti
QUOTE(rys @ 2006 08 08, 18:42)
ax.gif Ar tai naujos statybos name ar senąjį rekonstravot? ( hah.gif durnas klausimas)

Naujos:)
Atsakyti
Nerry, labai ramios spalvos thumbup.gif O tu gi kaimynka ar ne? Pilaiteje?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 08 09, 13:48)
Nerry, labai ramios spalvos thumbup.gif O tu gi kaimynka ar ne? Pilaiteje?

Taip is B...
Atsakyti
Nerry, ar turi nuotrauka su stiklo blokeliais? Labai idomu butu paziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 08 11, 14:58)
Nerry, ar turi nuotrauka su stiklo blokeliais? Labai idomu butu paziureti mirksiukas.gif

Oki jeigu nepamirsiu ryt nufotografuosiu blush2.gif
Atsakyti