Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(light blue @ 2006 08 04, 12:04)
Pa mus ji vaiko kambarį ant vienos sienos bus, bet sakau, kitos...kažkokios ružavos  schmoll.gif

O į kitus kambarius irgi ryškiomis spalvomis dažysite?
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 04, 11:43)
Su dizainere tai iš paletės rinkomės, bet ir tai...viena siena nelabai intensyvi oranžinė, o kitos - kažokios su ružavu atspalviu  doh.gif Atrodoė, kol popieriukuose visai gražus derinys, bet ant sienos man vėmalas kažkoks  blush2.gif Nenoriu po to gailėtis, kad sugadinau lėliuko kambarį  smile.gif

Su tom paletem taip ir buna, pasiziuri ant popieriuko spalva graziausia, o kai nudazo... g.gif Vakar pasiziurejau i savo nudazytas sienas, tai vietoj issvajotos kafe late teko beveik baltos sienos, su vos vos pilksvu atspalviu, o vietoj vos vos rausvos (kriaukles rausvumo, gavosi rozinis barbiu namelis.. blink.gif Na ka padarysi, priprasim smile.gif gal net ir patiks veliau..Be to prie neutralaus fono bus lengva baldus derinti... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 04 rugpjūčio 2006 - 11:10
QUOTE(daliela @ 2006 08 04, 10:20)
O į kitus kambarius irgi ryškiomis spalvomis dažysite?

Pas mus neryškios tos spalvos. Pati intensyviausia man tai būtent viena siena, vaiko kambarį. Ir tai nusišnekėjau, ji, kaip ir pas dalielą Onyx, bet...125 (šviesesnis atspalvis). O šiaip kiti kamai buto tai pakankamai šviesūs. Na dar svetainėje 3 metrai sienos bus tokie beveik šokoladinio pudingo spalvos smile.gif

O dėl palečių ir jų tikslumo, tai kai aš vizijos kažkokios neturėjau dėl spalvų, tai man dzin, svarbu ne ružava, violetinė ir t.t. Bet va derėjimas spalvų, kai jos viena šalia kitos tai svarbu. O vaiko kambarį būtent kažkoks neuderinamumas gavosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2006 08 04, 10:02)
tik palauk dar neskubek ir nieko nedaryk, isdazyk kitus kambarius tada ziurek arba jei tik bandinys palauk kelias dienas. man taip pat buvo, sokas kai iejau, o pati issidaze kiti kambariai visia normaliai ir jau po keliu dienu persigalvojom ir spalva tiko  thumbup.gif

A zinok, nuejom is ryto, - tamsu, nuejom per pietus, jau sviesu, vakare visai grazi spalva. Tai gal vienu tonu sviesinsim, nes vistiek vyrui truputi per tamsi. SAkau, paskui nenores namo eit, sakys, kad spalva sienu jam akis gadina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 08 04, 14:35)
A zinok, nuejom is ryto, - tamsu, nuejom per pietus, jau sviesu, vakare visai grazi spalva. Tai gal vienu tonu sviesinsim, nes vistiek vyrui truputi per tamsi. SAkau, paskui nenores namo eit, sakys, kad spalva sienu jam akis gadina lotuliukas.gif

nueisi 4 kart ir vyrui bus gerai, as gal po kokio 6 karto susitaukiau kad salione man gerai, netgi labai dabar jau. o va koridoriu net vyras buvo sumastes perdazyt alia paskui persigalvojo biggrin.gif
na salionas tiesa spalva mano vyrui baisuliniai patiko, todel neleido perdazyt, plius paskaiciavom, kad vel is naujo viska dazyt 2k. tai nebesiryzom, sakem jei ka po keliu metu perdazysim, bet dabar jau visia nieko i nenoreciau sviesesniu spalvu lotuliukas.gif
vo kaip greit nuomone pakeiciau apie ryskias spalvas
Atsakyti
Zinok buvom, siandien mirksiukas.gif na, spalva man gera, bet vyras nori pasviesint. TEgul, nemanau, kad sugadins. Uzeisi i svecius ir pasakysi kas is musu teisus buvo ar ne? ax.gif
Atsakyti
pasakyk kada busi ateisu dabartines paziuret ir paskui pasviesintos, jei galima aisku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 08 04, 12:09)
Vakar pasiziurejau i savo nudazytas sienas, tai vietoj issvajotos kafe late teko beveik baltos sienos, su vos vos pilksvu atspalviu, o vietoj vos vos rausvos (kriaukles rausvumo, gavosi rozinis barbiu namelis.. blink.gif

Pas mus analogiškai - vietoje geltonos į aplesininį atspalvį (pagal paletę...) gavosi kažkokia blanki šviesaus kiaušinio trynio spalva biggrin.gif Visi žalsvi atspalviai, paletėje vienas nuo kito skyręsi kaip diena ir naktis, išėjo kone vienodai (atrodo, kad keli kambariai tos pačios spalvos). Galbūt reikėjo rinktis kiek tamsesnį toną, nors mūsų nebuvo pats šviesiausias...
Atsakyti
Mes remontuojam svetaine,lubos jau paruostos,o sienas jau ipusejom.Gal galetu kas nors patarti del spalvu,noretume kazko orginalaus ir sienas norime dazyti dviejomis spalvomis.Padekit!
Atsakyti
QUOTE(IGu @ 2006 08 02, 12:01)
gal aš baikšti  blush2.gif  biggrin.gif

įdedu nuorodą http://public.fotki.com/IGu/namai/ (psw: fotki)

IGu, labai gražu thumbup.gif Nors šiaip tai žalios spalvos nelabai mėgstu.
Mes miegamąjam pasirinkom taip pat Caparol dažus. Ir kitiems kambariams rinksimės tik juos, nes valosi puikiai, blizgančių dėmių nelieka. Miegamojo spalva Flamenko (švelniai rožinė). Kai su vyru žiūrėjom paletę, nesugebėjom jai atsispirti..... Tačiau likom patenkinti rezultatu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Ieva-PIeva labai gražios fotkės thumbup.gif
Atsakyti