Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Igu man tavo oranzine labai liuks thumbup.gif as norejau panasios, bet vyras pabijojo, kad per rysku bus ax.gif

MUrmur, o taviske raudona grazi 4u.gif
Atsakyti
o man nei igu nei murmur nuotrauku nesimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 02, 08:21)
sapnavau, kad visas butas išdažytas persikine spalva  wacko.gif

Čia gal aš tave paveikiau su savo oranžine ir persikine tease.gif atsiprašau friends.gif
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2006 08 02, 16:18)
as tuoj idesiu savo virtuves ir koridoriaus foto, galesit pakomentuot spalvytes mirksiukas.gif

http://public.fotki.com/nerig/spalvos/

oranzine - virtuve, raudona - holas mirksiukas.gif

O tai koks tavo virtuvės komplektas, t.y. kokių spalvų, jei ne paslaptis?
Papildyta:
[quote=Limcamca,2006 08 02, 16:46]
Igu man tavo oranzine labai liuks thumbup.gif as norejau panasios, bet vyras pabijojo, kad per rysku bus ax.gif

o man miegamajam "leido" pasireikšti su oranžine... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkaM @ 2006 08 02, 17:20)

O tai koks tavo virtuvės komplektas, t.y. kokių spalvų, jei ne paslaptis?
[

virtuves komplektas raudonmedzio ax.gif Visas vienos spalvos rolleyes.gif stalvirsis rusvas toks, prie plyteliu derinom ax.gif
Atsakyti
Mums vakar statybininkai isdaze oranzine spalva, tai siandien nuejom ir issigandom blink.gif net akys bijo... bandysim sviesinti smile.gif
Atsakyti
Ir į mano namus atėjo šventė thumbup.gif Vakare važiuosim pažiūrėt, kaip ant sienų atrodo mūsų namams pasirinktos spalvos thumbup.gif Jei patiks, tai 6dienį namai PAGALIAU įgaus spalvas. Nu dar tik kartą bus sienos nudažytos, nes susitarėm su meistrais, kad antrą kartą jie dažys tada, kai bus grindys sudėtos. Na kad jei su kokia lenta brūkštels, kad galima būtų galima sienas pataisyti. Labai smagu, kad nors kas nors pas mus kruta thumbup.gif
Atsakyti
HELP. Gal kas žinot kokią nuorodą, kur pamatyti visą CAPAROL dažų paletę. Vakar pasižiūrėjom, kaip atrodo ant sienų padažyti mūsų išsirinktieji dažai. Tai man nepatiko viena spalva, vaiko kambariui. Dizainerė bambą išvertus guli pajūryje, tai reiks suktis man vienai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 04, 09:09)
HELP. Gal kas žinot kokią nuorodą, kur pamatyti visą CAPAROL dažų paletę. Vakar pasižiūrėjom, kaip atrodo ant sienų padažyti mūsų išsirinktieji dažai. Tai man nepatiko viena spalva, vaiko kambariui. Dizainerė bambą išvertus guli pajūryje, tai reiks suktis man vienai  doh.gif

nežiūrėk per kompą, ne taip spalvą matysi kaip yra iš tikrųjų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 04, 09:15)
nežiūrėk per kompą, ne taip spalvą matysi kaip yra iš tikrųjų  schmoll.gif

Su dizainere tai iš paletės rinkomės, bet ir tai...viena siena nelabai intensyvi oranžinė, o kitos - kažokios su ružavu atspalviu doh.gif Atrodoė, kol popieriukuose visai gražus derinys, bet ant sienos man vėmalas kažkoks blush2.gif Nenoriu po to gailėtis, kad sugadinau lėliuko kambarį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 04, 11:43)
Su dizainere tai iš paletės rinkomės, bet ir tai...viena siena nelabai intensyvi oranžinė, o kitos - kažokios su ružavu atspalviu  doh.gif Atrodoė, kol popieriukuose visai gražus derinys, bet ant sienos man vėmalas kažkoks  blush2.gif Nenoriu po to gailėtis, kad sugadinau lėliuko kambarį  smile.gif

Mes irgi iš Caparolo išsirinkom orandžinę spalvytę ONYX 230 į koridorių. Na man tai thumbup.gif. Spalvytė intensivi, ryški, būtum Vilnietė, pakviesčiau į svečius parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 08 03, 13:37)
Mums vakar statybininkai isdaze oranzine spalva, tai siandien nuejom ir issigandom blink.gif net akys bijo... bandysim sviesinti smile.gif

tik palauk dar neskubek ir nieko nedaryk, isdazyk kitus kambarius tada ziurek arba jei tik bandinys palauk kelias dienas. man taip pat buvo, sokas kai iejau, o pati issidaze kiti kambariai visia normaliai ir jau po keliu dienu persigalvojom ir spalva tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 08 04, 09:52)
Mes irgi iš Caparolo išsirinkom orandžinę spalvytę ONYX 230 į koridorių.

Pa mus ji vaiko kambarį ant vienos sienos bus, bet sakau, kitos...kažkokios ružavos schmoll.gif
Atsakyti