Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(JolkaM @ 2006 07 30, 23:16)
Šiandien pamačiau Akropoly visokių spalvų laminatą. Kadangi ir šiaip esu oranžinės spalvos gerbėja 4u.gif , tai užsimaniau miegamąjį "papuošti" šia spalva. Pagrindas būtų oranžinė, kambarį tapetuosim, vieną sieną, kur galvūgalis, norėčiau margintos, na pvz, oranžinė su ruda (auksine, chaki...) spalva, kitos sienos - švelniai persikinės... Tapetų dar neišsirinkom, viskas kol kas tik svajonėse, bet jau įsimylėjau savo miegamąjį wub.gif Kaip manot...?

nu man tai oranzine su persikine tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 07 31, 07:26)
nu man tai oranzine su persikine tai  schmoll.gif

man irgi saldų tortą primena unsure.gif
Atsakyti
Gerai, kai zinai butent kokios spalvos nori smile.gif tai pagirtina..Bet vat ne visada gaunasi taip kaip norisi, ypac renkantis dazus...N9orejau svelnaus kriaukles rausvumo miegamojo, gavau ruzava...norejau cafe late svetaines - gavau pilksva...Ir visai nesvarbu, kad paleteje tos spalvos atrode tokios kokiu noretusi (emem atspalviu sviesesnes), bet vias tiek gavosi ne taip... unsure.gif Tad bukit atsargios su paletemis...
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 07 31, 13:53)
Gerai, kai zinai butent kokios spalvos nori smile.gif tai pagirtina..Bet vat ne visada gaunasi taip kaip norisi, ypac renkantis dazus...N9orejau svelnaus kriaukles rausvumo miegamojo, gavau ruzava...norejau cafe late svetaines - gavau pilksva...Ir visai nesvarbu, kad paleteje tos spalvos atrode tokios kokiu noretusi (emem atspalviu sviesesnes), bet vias tiek gavosi ne taip...  unsure.gif Tad bukit atsargios su paletemis...

kokios firmos dažus rinkaisi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 07 31, 15:53)
Gerai, kai zinai butent kokios spalvos nori smile.gif tai pagirtina..Bet vat ne visada gaunasi taip kaip norisi, ypac renkantis dazus...N9orejau svelnaus kriaukles rausvumo miegamojo, gavau ruzava...norejau cafe late svetaines - gavau pilksva...Ir visai nesvarbu, kad paleteje tos spalvos atrode tokios kokiu noretusi (emem atspalviu sviesesnes), bet vias tiek gavosi ne taip...  unsure.gif Tad bukit atsargios su paletemis...

Iš patirties galiu pasakyti, kad CAPAROL dažais dažant spalvos būna lygiai tokios pačios kaip iš paletės,išdažėm 4 kambarius, virtuvę, tambūrą, katilinė. Viskas atitiko 100 proc. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 31, 16:04)
kokios firmos dažus rinkaisi?  unsure.gif

becker...Musu dazytojas sake, kad cia patys kokybiskiausi dazai..be to ir nepigus... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 07 31, 14:11)
becker...Musu dazytojas sake, kad cia patys kokybiskiausi dazai..be to ir nepigus... blink.gif

mums ir mesitrai, ir parduotuvėj siūlė rinktis sadolino dažus, o dizainerė sakė, kad jų spalvos apletėje ir ant sienos nesiskiria rolleyes.gif tai greičiausiai juos ir imsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 07 31, 08:26)
nu man tai oranzine su persikine tai  schmoll.gif

Nesu kategoriškai nustačius, kad bus būtent taip, tiesiog vyras parsisiuntė kažkokią spalvų derinimo programėlę, tai joje derinamos oranžinė su persikine, na o jei nepatiks, kai sudėsiu spalvas, gal keisiu persikinę pvz, į rudą, bet pagrindas vistiek išliks oranžinis. O be to, rašiau, kad kambarį tapetuosiu, bus paprasčiau suderinti spalvas, nei dažus.
Atsakyti
QUOTE(JolkaM @ 2006 07 31, 14:24)
Nesu kategoriškai nustačius, kad bus būtent taip, tiesiog vyras parsisiuntė kažkokią spalvų derinimo programėlę, tai joje derinamos oranžinė su persikine, na o jei nepatiks, kai sudėsiu spalvas, gal keisiu persikinę pvz, į rudą, bet pagrindas vistiek išliks oranžinis. O be to, rašiau, kad kambarį tapetuosiu, bus paprasčiau suderinti spalvas, nei dažus.

dažus tikrai daug lengviau derinti, nei tapetus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 07 31, 15:08)
Iš patirties galiu pasakyti, kad CAPAROL dažais dažant spalvos būna lygiai tokios pačios kaip iš paletės,išdažėm 4 kambarius, virtuvę, tambūrą, katilinė. Viskas atitiko 100 proc. smile.gif

pas mane irgi caparolais dazyta.. nu akdangi emiau virsutiniausia spalva is paletes tai tokia lygtai ir gavosi... zodziu tokia be spalvso kaip ir norejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 31, 15:34)
dažus tikrai daug lengviau derinti, nei tapetus  rolleyes.gif

O man atrodo, lengviau tapetus derinti, juk iškart matai rezultatą, o iš dažų dar neaišku, kokį atspalvį išgausi.
Mergaitės, pasufleruokit, kur Vilniuj rasti fototapetų, savo bernužėliui prižadėjau jo kambary ant sienos klijuoti pasaulio žemėlapį, o Senukai nebeturi, atveš tik po 2-jų mėn. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 31, 16:16)
mums ir mesitrai, ir parduotuvėj siūlė rinktis sadolino dažus, o dizainerė sakė, kad jų spalvos apletėje ir ant sienos nesiskiria  rolleyes.gif  tai greičiausiai juos ir imsim  ax.gif

Pas mus dažė taip pat Sadolin. Lyg ir nesiskiria nuo paletės, tiesiog didelis nudažytas plotas atrodo kiek ryškesnis, negu mažas.
Atsakyti