Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 21, 13:51)
kaip tu juos padarai?  blush2.gif aš irgi tokį noriu pasirankiot

turiu kompe kruva teksturu, arba pasiimu is neto ir su paintu sudelioju ax.gif

cia kazkas samaninio prase.... nors as ir ne happy biggrin.gif http://public.fotki....riedai/zal.html
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 07 21, 12:58)
as cia ne prie ko  lotuliukas.gif

Uoj, sorry blush2.gif
Vilmaarch, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaika: 21 liepos 2006 - 13:05
QUOTE(vilmaarch @ 2006 07 21, 13:42)

bigsmile.gif thumbup.gif va cia tai jau grazu!!!! Tik dar gridu danga tamsia noriu ax.gif
Atsakyti
O ar yra kažkokia programėlė, kur būtų galima įsikelti SAVO kambario nuotrauką ir pabandyti įvairius spalvų derinukus?

Ir kaip jūs dažot plintusus palei grindis? Grindis bus tamsios, jei dažyčiau ryškiai baltai, bijau, kad per didelis kontrastas gausis, o medžio spalvos plintusų nenoriu.
Atsakyti
Jus man pasakykite, na jei pas mane baldai tamsiai rudi odiniai, o kiti sviesios spalvos, tai kazin kaip atrodytu jei as siena 2,7x3metru, ta kur kabes TV, daryciua kokia ryskia? Nu kokia vos ne raudona ar link bordo, ar kazka panasaus, o kitas sienas sviesias, tai tada ant nebutu tas kambarys per daug ryskus? ar nepavargciau as kazin nuo jo?
Jau as visai nuglusau su viskuo doh.gif

Ir aplomai ka manote apie toki derini, kada viena siena tapetuota, o likusios dazytos?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 21, 10:03)
Jus man pasakykite, na jei pas mane baldai tamsiai rudi odiniai, o kiti sviesios spalvos, tai kazin kaip atrodytu jei as siena 2,7x3metru, ta kur kabes TV, daryciua kokia ryskia? Nu kokia vos ne raudona ar link bordo, ar kazka panasaus, o kitas sienas sviesias, tai tada ant nebutu tas kambarys per daug ryskus? ar nepavargciau as kazin nuo jo?
Jau as visai nuglusau su viskuo doh.gif

Ir aplomai ka manote apie toki derini, kada viena siena tapetuota,  o likusios dazytos?

Aš ryškias spalvas buvau pamėgusi prieš kelis metus, visą butą ryškiai išdažėm ir galiu pasakyti, kad pavargau. Mūsų baldai irgi bus tamsūs odiniai, grindys tamsios, tai sienos bus kuo natūralesnės spalvos ir kuo šviesesnės.
Atsakyti
As kaip ir nusiziurejusi i svetaine deti italiskus baldus (komodas), bet dabar ziuriu labai daug baldu yra beveik tokio pacio dizaino ir tris kartus pigesniu is Honkongo. Kaip manote, tie is Honkongo, ar butu patvarus, ar geriau tada isvis gamintis pagal uzsakyma, kaip kad virtuve gaminames.
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 07 21, 15:02)
turiu kompe kruva teksturu, arba pasiimu is neto ir su paintu sudelioju  ax.gif

Saunuole thumbup.gif Labai faini derinukai. Man tas orandzinis visai tinka mirksiukas.gif Virtuve nuo svetaines skirs orandzine siena tokia, grindis virtuveje issirinkome tokias sampano spalvos plyteles, dabar galvoju kokios spalvos virtuvinis tiktu ir sienos g.gif

Jei turesi laiko, padeliok dar kokiu derinuku 4u.gif
Atsakyti
nusižiūrėjom plyteles user posted image
dizainerė sako, kad laaaabai erdvę sumažins tokios tamsios verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 22, 10:54)
nusižiūrėjom plyteles user posted image
dizainerė sako, kad laaaabai erdvę sumažins tokios tamsios  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tikrai mažins.Nebent kažkokį derinį darytumėt.
Atsakyti
ar jūsų ir vyrų nuomonės apie spalvas namie sutampa? kaip pasiekiat savo? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 23, 18:19)
ar jūsų ir vyrų nuomonės apie spalvas namie sutampa? kaip pasiekiat savo?  cool.gif

musu ziauriai skiriasi ir taip kardinaliai,kad kosmaras doh.gif del kiekvieno niuanso kovoju blink.gif unsure.gif
Atsakyti