Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Artemidė @ 2006 07 19, 10:54)
Dabar net susinepatoginau, kad taip negražiai išpeikėm  blush2.gif  Tiesiog kiekvieno kitoks skonis, aš tai tikrai keisčiau, bet gal tau būtų nemiela ta lempa, kurią aš rinkčiausi, tai jei gerai jautiesi ir po to gailėsiesi, kad taip padarei tai nemesk. Matai, čia mes visos galvojam taip "aš daryčiau taip, aš dar kitaip" tai ir kalbam iš savo varpinės, nespėsi gi keisti visko pagal kiekvieną iš mūsų. Bet šiaip tai manau, kad lempą reikią vėliausiai rinktis: kai jau yra sienų spalvos, baldai, užuolaidos, nes jei tu paliksi tą gimspą ir šiaip stilius bus panašus kaip dabar, tai gal ir netiks tada modernesnio stiliaus lempa. Manau reikia žiūrėti visumą, kai jau turėsi sienų spalvą, tada pamatysi, ar "įsipaišo" ta lempa, ar ne.

Nieko tokio biggrin.gif Aš pati žinau,kad ta lempa seno stiliaus biggrin.gif Tik kad kaip nieko namuose nedarai,tai kabo sau ir atrodo gerai blush2.gif
Bus matyt,ką su tuo gipsu darysiu,kas čia man į galvą šaus.Gal tikrai mest g.gif Tik tų brūkšnių tai tikrai nepiešiu.Dažysiu sienas iki lubų viena spalva.Tik va kokia?Kažkaip neatsirenku dar vis.
Ta alyva man netiks.Nes kambarys mažas,tik 17kv.Va,pas tą moterį,kur kelias savo nuotraukas įmetus,tai gražiai atrodo.Bet ten vėl išplanavimas gi visai kitas.DAUG PAPRASČIAU TOKIOSE ERDVĖSE SPALVOMIS ŽAISTI.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 07 19, 10:18)
Nieko tokio biggrin.gif Aš pati žinau,kad ta lempa seno stiliaus biggrin.gif Tik kad kaip nieko namuose nedarai,tai kabo sau ir atrodo gerai blush2.gif
Bus matyt,ką su tuo gipsu darysiu,kas čia man į galvą šaus.Gal tikrai mest g.gif Tik tų brūkšnių tai tikrai nepiešiu.Dažysiu sienas iki lubų viena spalva.Tik va kokia?Kažkaip neatsirenku dar vis.
Ta alyva man netiks.Nes kambarys mažas,tik 17kv.Va,pas tą moterį,kur kelias savo nuotraukas įmetus,tai gražiai atrodo.Bet ten vėl išplanavimas gi visai kitas.DAUG PAPRASČIAU TOKIOSE ERDVĖSE SPALVOMIS ŽAISTI.

Visų pirma, norėčiau atkreipti visų jūsų dėmesį, kad tai ką jūs matot ant lubų-nėra lempa, tai jau visas šviestuvas tongue.gif Lempa-tai toks daiktas, kuris sukasi į šviestuvą. ax.gif

Adrija, tikrai nuoširdžiai patarčiau apsigalvoti ir mesti tą gipsatūrą...nu nebent tau tikrai tai labai gražu. smile.gif Šiaip tai žiauriai senas dalykas, atgyvenęs jau savo laikus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 07 19, 12:52)
Visų pirma, norėčiau atkreipti visų jūsų dėmesį, kad tai ką jūs matot ant lubų-nėra lempa, tai jau visas šviestuvas tongue.gif  Lempa-tai toks daiktas, kuris sukasi į šviestuvą. ax.gif

Adrija, tikrai nuoširdžiai patarčiau apsigalvoti ir mesti tą gipsatūrą...nu nebent tau tikrai tai labai gražu. smile.gif Šiaip tai žiauriai senas dalykas, atgyvenęs jau savo laikus. bigsmile.gif

Nu gražu verysad.gif
Bet vis tik rimtai pagalvosiu.Nes čia jaugaunasi daugumos nuomonė.O jei daugumos,tai ženklas,kad reikia susimąstyti 4u.gif
O vis tik SPALVA g.gif !!!!!
help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Adrija, pas mane irgi 17kvadratu kambarys ir dar i siaure. Na tai man cia patare daryti sviesias splavas. Bet va issirinkti tai sunkiau. Jauciu reikia ieti ziureti palete ir galvoti. Man tai dabar norisi kad viena siena issiskirtu is kitu, kad ji butu kazkiek ryskesne. O del uzuolaidu ir sviestuvu tai man isvis didelis galvos skausmas.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 19, 12:58)
Adrija, pas mane irgi 17kvadratu kambarys ir dar i siaure. Na tai man cia patare daryti sviesias splavas. Bet va issirinkti tai sunkiau. Jauciu reikia ieti ziureti palete ir galvoti. Man tai dabar norisi kad viena siena issiskirtu is kitu, kad ji butu kazkiek ryskesne. O del uzuolaidu ir sviestuvu tai man isvis didelis galvos skausmas.

KristiTal, pas tave baldai tamsiai rudi kiek atsimenu-tai tau tikrai labai gražu bus šviesios spalvos..balintos kavos, kitą dėk keliais tonais tamsesnę. smile.gif Kai nueisi pasižiūrėt į paletę-tikrai atrasi kas tau tiktų. Bet jei nenori labai didelio spalvų skirtumo, tai iš paletės reikia imti per kelis tonus (išsirenki šviesiausią kokią nori dėt, praleidi dvi juosteles ir imi trečią..)-tada gražiai atrodo tos sienos.

O jau šviestuvų -tai visokių galima prisirinkti. Dabar tikrai yra iš ko rinktis. ax.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2006 07 19, 12:55)
O vis tik SPALVA g.gif !!!!!
help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif

labai sunku tau patarti dėl spalvos. Nes kaip jau Noa sakė, kad tinka daug spalvų. Reikia tau nuspręsti kokia spalva tau patinka...Aš tavo vietoj daryčiau šviesias sienas, gal skirtingų tonų....būtų visas kamabrys šviesus- šviesios sienos, šviesūs baldai, šviesios grindys..tada tik pridėtum kokių ryškensių detalių- ir gautųsi jaukus kambarys. Svarbiausia pagalvok kas tau patinka...kokiam kambaryje tu jausies jaukiai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 07 19, 13:28)

O jau šviestuvų -tai visokių galima prisirinkti. Dabar tikrai yra iš ko rinktis.  ax.gif  bigsmile.gif

Nu jo, sviestuvu yra daug visokiu, bet pagrindine kliutis labai didele kaina. O is kitos puses jau as kaip vista, einu einu i tas sviestuvu pardas ir vistiek niekaip nesugebu issirinkti, nu bet sviestuvai su uzuolaidomis eis paskutiniai, tai gal kaip nors. Bet kad as ir helogenu kolidoriui neissirenku blush2.gif ax.gif doh.gif
Atsakyti

Tik pažiūrėjus į Adrijos įdėtas nuotraukas man asmeniškai kaip ir daugumai tas papuošimas aplink šviestuvą labai nepatinka schmoll.gif
Spalvas dėčiau šviesias smėlines arba ochra mirksiukas.gif Nes pati apie tokias galvoju ax.gif

Pati šiuo metu renku spalvas savo namams ir visai pasimečiau.
Svetainei norėčiau šviesias spalvas panašias kaip čia įdėjau (ačiū Ievai-Pievai už idėjas 4u.gif ) Bet pas mus bus virtuvė sujungta su svetaine, pačio virtuvinio komplekto spalva tokia kaip ryža (laukinė kriaušė) su vanilės spalva, tai klausimas: kokias sienas dažyt virtuvėj? O gal svetainei geriau kitas rinktis?
Gal galit patarti?

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 09, 13:41)

Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 19, 13:58)

Ir man karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 19, 13:44)
Nu jo, sviestuvu yra daug visokiu, bet pagrindine kliutis labai didele kaina. O is kitos puses jau as kaip vista, einu einu i tas sviestuvu pardas ir vistiek niekaip nesugebu issirinkti, nu bet sviestuvai su uzuolaidomis eis paskutiniai, tai gal kaip nors. Bet kad as ir helogenu kolidoriui neissirenku blush2.gif  ax.gif  doh.gif

Matau, tu kaunietė. smile.gif Ateik kada iki mano darbo, nuvesiu pas brangiausiąjį-ten duos katalogų su įvairiais šviestuvais. smile.gif Ten būna ir labai brangių ir pigesnių-pasirenki koks patinka, o tada tokio pat dizaino, analogišką užsakys pigesnį. wink.gif jei domina- parašyk į a/z, atsiųsiu kontaktą. bigsmile.gif ..ai, tu jau turi mano tel.numerą biggrin.gif

Adrija, pažiūrėk į Melanos įdėtą foto- nu super kambariukas atrodo..baldai šviesūs kaip taviškiai, grindys šviesios, jei sienas panašiom spalvom nudažysi- bus tikrai superinis kambarys wub.gif tik gal vietoj tos tamsios rudos-dėčiau kiek šviesesnę... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 19 liepos 2006 - 14:33
QUOTE(Tylene @ 2006 07 19, 14:27)
Matau, tu kaunietė. smile.gif Ateik kada iki mano darbo, nuvesiu pas brangiausiąjį-ten duos katalogų su įvairiais šviestuvais. smile.gif Ten būna ir labai brangių ir pigesnių-pasirenki koks patinka, o tada tokio pat dizaino, analogišką užsakys pigesnį. wink.gif jei domina- parašyk į a/z, atsiųsiu kontaktą.  bigsmile.gif ..ai, tu jau turi mano tel.numerą biggrin.gif
Adrija, pažiūrėk į Melanos įdėtą foto- nu super kambariukas atrodo..baldai šviesūs kaip taviškiai, grindys šviesios, jei sienas panašiom spalvom nudažysi- bus tikrai superinis kambarys wub.gif tik gal vietoj tos tamsios rudos-dėčiau kiek šviesesnę... ax.gif

Tylene, man atrodo kad iki tavo darbo ar taip ar taip neuzilgo turesiu atvaziuoti, tik tiksliai nezinau kada. Man jungikliu reiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 07 19, 11:52)
Visų pirma, norėčiau atkreipti visų jūsų dėmesį, kad tai ką jūs matot ant lubų-nėra lempa, tai jau visas šviestuvas tongue.gif  Lempa-tai toks daiktas, kuris sukasi į šviestuvą. ax.gif

gipsas - tikrai ne atgyvena, tik jam reikalingas atitinkamas interjeras. vienaip jis atrodo senam name aukštom lubom, visai kitaip- naujoj statyboj ar chruščiovkėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 19, 14:51)
gipsas - tikrai ne atgyvena, tik jam reikalingas atitinkamas interjeras. vienaip jis atrodo senam name aukštom lubom, visai kitaip- naujoj statyboj ar chruščiovkėj  mirksiukas.gif

aš kalbėjau apie gipso grožybes kaip atgyvenusį dalyką paprastuose daugiabučiuose..juk buvo prieš kokius 10 metų, kai daugelis butuose dėjo šitą grožį...ir buvo labai gražu.. ax.gif
Atsakyti