QUOTE(Artemidė @ 2006 07 19, 10:54)
Dabar net susinepatoginau, kad taip negražiai išpeikėm Tiesiog kiekvieno kitoks skonis, aš tai tikrai keisčiau, bet gal tau būtų nemiela ta lempa, kurią aš rinkčiausi, tai jei gerai jautiesi ir po to gailėsiesi, kad taip padarei tai nemesk. Matai, čia mes visos galvojam taip "aš daryčiau taip, aš dar kitaip" tai ir kalbam iš savo varpinės, nespėsi gi keisti visko pagal kiekvieną iš mūsų. Bet šiaip tai manau, kad lempą reikią vėliausiai rinktis: kai jau yra sienų spalvos, baldai, užuolaidos, nes jei tu paliksi tą gimspą ir šiaip stilius bus panašus kaip dabar, tai gal ir netiks tada modernesnio stiliaus lempa. Manau reikia žiūrėti visumą, kai jau turėsi sienų spalvą, tada pamatysi, ar "įsipaišo" ta lempa, ar ne.
Nieko tokio Aš pati žinau,kad ta lempa seno stiliaus Tik kad kaip nieko namuose nedarai,tai kabo sau ir atrodo gerai
Bus matyt,ką su tuo gipsu darysiu,kas čia man į galvą šaus.Gal tikrai mest Tik tų brūkšnių tai tikrai nepiešiu.Dažysiu sienas iki lubų viena spalva.Tik va kokia?Kažkaip neatsirenku dar vis.
Ta alyva man netiks.Nes kambarys mažas,tik 17kv.Va,pas tą moterį,kur kelias savo nuotraukas įmetus,tai gražiai atrodo.Bet ten vėl išplanavimas gi visai kitas.DAUG PAPRASČIAU TOKIOSE ERDVĖSE SPALVOMIS ŽAISTI.