Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Adrija-o uzuolaidas tas pacias paliksi?
Atsakyti
Taip.Kad neseniai jas uždėjau biggrin.gif .Matot,remontą mes darom maždaug 5-6 metam,tai didelių investicijų nesinori dėti,viską iš pagrindų keisti.Nes pinigėlius norisi kitokiam būstui pasitaupyti.Bet toliau taip,kaip dabar ,gyventi jau taip pat nebeįmanoma.
Atsakyti
Ti užuolaidų fonas tai geltonas.Čia matyt nuo šviesos taip rausvai gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 18, 12:24)
o man ta paletė visai nepatiko  schmoll.gif

O kodel nepatiko. As dazysiu tikurila dazais, bet jauciu viskas bus sviesiu spalvu. Dabar galvoju kad reiketu kad daug maz visas butas butu vientisas, kaip kad visi patarineja. Na ziuresiu kaip man kas gausis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 07 18, 15:58)
O kokį atspalvį jūs turit galvoje? g.gif Kažkaip neįsivaizduoju.Gal galit kokį tos spalvos pavyzdį įmesti?Nes man kažkodėl atrodo,kad čia jos gali būti per daug ax.gif

Nu kaip žalių alyvuogių atspalvis, Maximoj stiklainiuose būna smile.gif Dar panašios spalvos yra kareiviai ir rauginti agurkai smile.gif Tai čia atspalvis. O toną paderint galima - tamsiau šviesiau smile.gif

Aš asmeniškai tai lupčiau velniop visas gipsatūras - nu vis tiek gi matosi, kad ne Ermitažas - pakeisčiau lempą, o sienas išdažyčiau, kaip norėčiau - baldai neutralūs... Kaip nuotaika būtų. Nu nuo žalsvai -melsvos iki šokoladinės, priklausomai nuo grindų dar... smile.gif O beje, kokios grindys?

O jeigu būtinai reikia palikt tas gipsatūras, tada išdažyčiau viską baltai, ir tfū būtų į tai, kokios grindys... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 18, 19:17)
O kodel nepatiko.

kad neradau, kas man tiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 07 18, 20:31)
Nu kaip žalių alyvuogių atspalvis, Maximoj stiklainiuose būna smile.gif Dar panašios spalvos yra kareiviai ir rauginti agurkai smile.gif Tai čia atspalvis. O toną paderint galima - tamsiau šviesiau smile.gif

Aš asmeniškai tai lupčiau velniop visas gipsatūras - nu vis tiek gi matosi, kad ne Ermitažas - pakeisčiau lempą, o sienas išdažyčiau, kaip norėčiau - baldai neutralūs... Kaip nuotaika būtų. Nu nuo žalsvai -melsvos iki šokoladinės, priklausomai nuo grindų dar... smile.gif O beje, kokios grindys?

O jeigu būtinai reikia palikt tas gipsatūras, tada išdažyčiau viską baltai, ir tfū būtų į tai, kokios grindys... smile.gif

O ko lempa negerai? lotuliukas.gif Visai graži....
Na,baltai dažyti tai man būtų per daug drastiška ax.gif O savo gipsūrą ko gera vis tik paliksiu tongue.gif Nu gražu man ir viskas.Tik tų brūkšnių tai tikrai jau netepsiu biggrin.gif
O grindis tai laminatą dėsim.NOA,praeitą kartą patarė kažką panašaus į buką.Tikriausiai taip ir darysiu.Tik šviesesnes,nei sekcija.Nes kambarys mažas.
O dėl tos spalvos man vis tiek dar galvą skauda blink.gif Žalią tai gal kad ne,nes vaikų kambarį kažką panašaus su žaliu darysiu.Paskui bus kva kva butas lotuliukas.gif Viskas žalia.
Nagi būkit žmonės,duokit dar minčių.Žiūrinėjau čia tuos įdėtus pavyzdžius.Na,ten visai kitam apstatymaui beveik viskas,individualiams namams,kitai architektūrai.O čia standartinis butukas verysad.gif
Atsakyti
pas mus vienas kambarys irgi durno sprendimo, bet niekaip jo nepakeisi... Jis apverstos L raidės formos, abi kraštinės vienodos, pagal išorinį kampą 3 langai su balkonu, šiaurinė pusė...
neišmanau, kaip protingiau sutvarkyti spalvas tam kambary schmoll.gif Grindys bus medinės uosio...Baldų kol kas nėra, tik tamsaus raudonmedžio spalvos sekcija, kurią po keletos metų keisim(dabar pinigėlių jau kaip ir nėr..) blush2.gif
Mastau įvairiai: gal daryti skirtingų spalvų sienas? Bet tada kurias?gal tas galines, kad kambarys"sutrumpėtų"? Tada jas daryti tamsesnes, ar atvirkščiai?O gal tą vidinį kampą daryti kitos spalvos, nei išorinį?
Viena žinau: nenoriu ryškų spalvų, kambario noriu šviesaus (juk pas mus tos dienos tokios trumpos ir tamsios visą rudenį ir žiemą)

Patarkit, jei galit.
. Neturiu nei patirties, nei nuovokos tokiuose reikaluose blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 18 liepos 2006 - 22:41
QUOTE(Noa @ 2006 07 18, 19:31)

Aš irgi lupčiau net širdis nedrebėtų, kažkaip jau labai nekaip tas gipsas atrodo. Arba dar tada sugalvojau ką su juo daryti: lubas kartu su visu gipsu dažyti viena spalva ir nebūtinai balta, galima pilkšva, balintos kavos ir t.t... Tada sienose ir kitose detalėse irgi su visais kavos atspalviais: latte, capuccino, juodos kavos ir t.t... žaisčiau. O lempą irgi mesčiau net nesvarstydama, pas močiutę kaime tai ji gal ir tinka, bet šiaip tai doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nu va ,o aš taip didžiavausi savo lempa,kad pas nieką daugiau tokios nėra biggrin.gif
Na ką,pasakėt ir šventa.Mesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 18, 14:27)
visai gražu alyvuogės spalva  bigsmile.gif

QUOTE(adrija @ 2006 07 18, 14:58)
O kokį atspalvį jūs turit galvoje? g.gif Kažkaip neįsivaizduoju.Gal galit kokį tos spalvos pavyzdį įmesti?Nes man kažkodėl atrodo,kad čia jos gali būti per daug ax.gif

Ieva-Pieva, ar tokią spalvą minty turėjai? mirksiukas.gif

Svetainė
Laiptine

Ir svetinės siena ta tamsesnė, ir laiptinė yra tos pačios tamsiai žalios spalvos (Crown dažų paletėje tai yra Tuscan Olive spalva)

p.s. atsiprašau už betvarkę, dabar kaip tik paskutinius "patepimus" darom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmuska2: 19 liepos 2006 - 09:55
QUOTE(adrija @ 2006 07 19, 09:28)
Nu va ,o aš taip didžiavausi savo lempa,kad pas nieką daugiau tokios nėra biggrin.gif
Na ką,pasakėt ir šventa.Mesiu 4u.gif

Dabar net susinepatoginau, kad taip negražiai išpeikėm blush2.gif Tiesiog kiekvieno kitoks skonis, aš tai tikrai keisčiau, bet gal tau būtų nemiela ta lempa, kurią aš rinkčiausi, tai jei gerai jautiesi ir po to gailėsiesi, kad taip padarei tai nemesk. Matai, čia mes visos galvojam taip "aš daryčiau taip, aš dar kitaip" tai ir kalbam iš savo varpinės, nespėsi gi keisti visko pagal kiekvieną iš mūsų. Bet šiaip tai manau, kad lempą reikią vėliausiai rinktis: kai jau yra sienų spalvos, baldai, užuolaidos, nes jei tu paliksi tą gimspą ir šiaip stilius bus panašus kaip dabar, tai gal ir netiks tada modernesnio stiliaus lempa. Manau reikia žiūrėti visumą, kai jau turėsi sienų spalvą, tada pamatysi, ar "įsipaišo" ta lempa, ar ne.
Atsakyti