Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

šviesią komodą statyčiau prie tamsios/ryškios sienos.
kadangi langai į šiaurę, šviesos nebus daug, su šaltom spalvom nežaisčiau.kita vertus, tai tik viena nedidelė siena g.gif
nu man kažkaip šviečiasi alyvinė, o kitos gelsvos/rusvos/dramblio kaulo/pieno, paletėj pirmos, pačios šviesiausios.
dar žiūrėk, kokias spalvas pati mėgsti.
man oranžinė nelabai, tai ir nesiūlau, bet jei ją dėčiau, tai labai ryškią - ne kokią persikinę, o prinokusio apelsino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 15, 15:23)
Gal galite duoti patarima del sienu spalvos: baldai bus tamsiai rudi odiniai,  komoda sviesios splavos. Norejau suzinoti kokios dvi spalvos derinancios tarpusavyje ir prie baldu tiktu sienoms? 4u.gif  Viena kaip pagrindine spalva, o kita sodresne ten kur bus televizorius.

man tai gražiausia sienos šviesios spalvos, kai baldai tamsūs. Gali būti nebalta, bet balintos kavos spalva... ieškojau foto, bet neradau su rudais baldais..įdedu su juodais...

user posted image
Atsakyti
Zinot, mus buvo dazytojas nusivezes i butuka, kuri neseniai remontino, tai kai pamaciau kaip jis isdazytas net siurpas nukrete.. blush2.gif Zinoma, kiekvienam savas skonis, bet tai kas buvo padaryta ten...kazkokia kakofonija: prieskambaris ryskiai orandzinis, toks ryskus, kad net akis grauzia, svetaine su virtuve tokios zalsvai melynos, ale elektrines spalvos, labai ryskios, o miegamasis skaisciai zydras...Turbut labai neramios dusios zmogus ten gyvens... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 07 17, 09:36)
Zinot, mus buvo dazytojas nusivezes i butuka, kuri neseniai remontino, tai kai pamaciau kaip jis isdazytas net siurpas nukrete..  blush2.gif  Zinoma, kiekvienam savas skonis, bet tai kas buvo padaryta ten...kazkokia kakofonija: prieskambaris ryskiai orandzinis, toks ryskus, kad net akis grauzia, svetaine su virtuve tokios zalsvai melynos, ale elektrines spalvos, labai ryskios, o miegamasis skaisciai zydras...Turbut labai neramios dusios zmogus ten gyvens... unsure.gif

ryškius namus mėgsta ryškios asmenybės... biggrin.gif mums, kaip neryškioms, patinka šviesios spalvos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 06 25, 15:56)

Labutis, ieva - pieva, jei gali pasakyk is kur emei sia nuotrauka, nes as darysiu identiska saliona, tai noreciau paziureti kaip atrodo visas butas. Labai buciau tau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2006 07 18, 11:12)
Labutis, ieva - pieva, jei gali pasakyk is kur emei sia nuotrauka, nes as darysiu identiska saliona, tai noreciau paziureti kaip atrodo visas butas. Labai buciau tau dekinga.

http://www.adriennechinn.co.uk
Atsakyti
To Kristital. As Jums pasiulyciau nuvykti i parduotuve (Senukus, Ermitaza ar kita, ) kur yra dazu skyrius ir susirasti spalvu palete. Pati naudojausi Vivacolor ,,Feelings“ palete ten kiekvienam atspalviui priderintos kitos 3 spalvos. Pati rinkausi is sios paletes sienu atspalvius, isbandziau naturoj ir labai tiko.

Linkiu sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 18, 12:31)

Labai didelis dekui.
Atsakyti
QUOTE(vi3 @ 2006 07 18, 12:19)
To Kristital. As Jums pasiulyciau nuvykti i parduotuve (Senukus, Ermitaza ar kita, ) kur yra dazu skyrius ir susirasti spalvu palete. Pati naudojausi Vivacolor ,,Feelings“ palete ten kiekvienam atspalviui priderintos kitos 3 spalvos. Pati rinkausi is sios paletes sienu atspalvius, isbandziau naturoj ir labai tiko.

Linkiu sekmes  thumbup.gif

o man ta paletė visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Labas.Čia aš vėl su savo kambariu,dabar jau įdedu daugiau svetainės kampų ir labai prašau pagalbos .Nes meistras šią savaitę jau dirbti ateina.Kokią gi spalvą dėdumėte jūs savo kambariui su šiais baldais.Spalvos nuotraukose išėjo,kokios yra.O gal būt palikti senąją? Dar svarstau kažką panašaus dėl baltintos kakavos.Sienas dažyti skirtingomis spalvomis taip pat neišeina,kadangi gipsą aš paliksiu.Na,gražu man jis ir viskas.Taip pat atsiprašau dėl kambario betvarkės,nes vyksta kraustymai.Taip pat labai prašau nedėti į kičo ir beskonybių temą,nes daug senų nesąmonių yra tiek sekcijoje,tiek kitur blush2.gif .Nagi,paskui juk susitvarkysiu blush2.gif .Iš karto ačiū 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 18 liepos 2006 - 14:00
visai gražu alyvuogės spalva bigsmile.gif
Atsakyti
O kokį atspalvį jūs turit galvoje? g.gif Kažkaip neįsivaizduoju.Gal galit kokį tos spalvos pavyzdį įmesti?Nes man kažkodėl atrodo,kad čia jos gali būti per daug ax.gif
Atsakyti