Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Nerutė @ 2006 07 01, 17:08)
labai grazi spalva smile.gif ne ryski, sodri, faina, ir ji man nu okia ne visai zalia, bet labai miela akiai  4u.gif

QUOTE(Noa @ 2006 07 01, 20:16)
Niekad  nieko negiriu, bet labai gražu. Nenuvalkiota. Ir stilinga. Jėgiškai smile.gif

Dėkui 4u.gif
Iš tiesų tai nemažai pastangų kainavo, kol pagaliau "suradom" ko norim. Nes tradicinių pastelinių nenorėjom, baltos irgi ne - ieškojom kažko ypatingo. Be to, reikėjo tamsios spalvos, kad optiškai sumažintumėm patalpą, kuri yra ilga.
Įspūdingai atrodo ir tamsi laiptinė (dažėm ta pačia spalva) - bet ją parodysiu kai bus galutinai sutvarkyti laiptai ir sienos, nes dabar tai labiau baisu nei gražu biggrin.gif

O spalva tai alyvuogių, ji yra žalių spalvų paletėje (Crown vadinasi Tuscan Olive, o ta šviesi tai berods Botanic)
Atsakyti
Irmuska labai grazu 4u.gif

Mes irgi dabar rinkimosi stadijoje. Tai as galvoju apie samanine g.gif
Atsakyti
Beckers dažų derinukai
user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu Ieva-Pieva 4u.gif jauciu geriausia rinktis parduotuveje, kai konkreciai matai spalva ir atspalvi.
Atsakyti
aš niekaip neprisiruošiu susirasti viva color feelings paletės- ten jau gatavi derinukai bigsmile.gif
Atsakyti
jo... monitoriaus galimybės irgi pakoreguoja informaciją. Atsidariau tą žalią svetainę, o matau šaltos mėlynos spalvos kambarį. Ir nesuprantu, ar taip ir buvo, ar mano kompas pakoregavo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2006 06 25, 23:55)
perskaiciau ir galvoju kad viskas parasyta taip lyg pati buciau rasius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as irgi svetaine tikiuos dazyt balintos kavos spalva bet laaaaaaabai sviesiu atspalviu smile.gif Grindys butu mixas balinto azuolo spalvos ir tamsiai rudos spalvos, (tiesa grindys bus plyteles wink.gif ) gal ir klystu bet man atrodo turetu derintis  blush2.gif  blush2.gif

Laba, pagaliau ir man atejo apsisprendimu metas... doh.gif Kita savaite prasides dazymas. O vat perskaiciau visa sita tema ir visai galva susisuko.. g.gif Na, bet visgi galvoju, kad sveitaine su virtuve bus cafe late atspalvio, o vat miegamasis...tai dar nezinau...kazkas labai svelnaus ir pastelisko... smile.gif Man patinka svelnus atspalviai ir nieko rekiancio nenoriu. Dar galvoju, kad butu smagu svetaineje, viena siena nudazyt tamsiai tamsiai sokoladine, bet vat toje sienoje eina tris vitrininiai langai...tai nezinau kaip ziuresis...Kaip manote???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 07 03, 13:53)
Laba, pagaliau ir man atejo apsisprendimu metas... doh.gif  Kita savaite prasides dazymas. O vat perskaiciau visa sita tema ir visai galva susisuko.. g.gif  Na, bet visgi galvoju, kad sveitaine su virtuve bus cafe late atspalvio, o vat miegamasis...tai dar nezinau...kazkas labai svelnaus ir pastelisko... smile.gif Man patinka svelnus atspalviai ir nieko rekiancio nenoriu. Dar galvoju, kad butu smagu svetaineje, viena siena nudazyt tamsiai tamsiai sokoladine, bet vat toje sienoje eina tris vitrininiai langai...tai nezinau kaip ziuresis...Kaip manote???? blush2.gif

jei dar ne velu - patarimas wink.gif (nusvilau savo kailiu verysad.gif ) Issirenki spalva paletej ir imi 2 atspalviais sviesesne tada gausis mazdaug tai ko norejai smile.gif As kaip paemiau tai kas paletej tai dabar tamsus miskas sad.gif (bet man vis tiek grazu lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 04 liepos 2006 - 20:26
QUOTE(zis @ 2006 07 03, 12:53)
Laba, pagaliau ir man atejo apsisprendimu metas... doh.gif  Kita savaite prasides dazymas. O vat perskaiciau visa sita tema ir visai galva susisuko.. g.gif  Na, bet visgi galvoju, kad sveitaine su virtuve bus cafe late atspalvio, o vat miegamasis...tai dar nezinau...kazkas labai svelnaus ir pastelisko... smile.gif Man patinka svelnus atspalviai ir nieko rekiancio nenoriu. Dar galvoju, kad butu smagu svetaineje, viena siena nudazyt tamsiai tamsiai sokoladine, bet vat toje sienoje eina tris vitrininiai langai...tai nezinau kaip ziuresis...Kaip manote???? blush2.gif

siena kurioje yra langai dazyta atrodys smarkiai tamsesne, nes matysis sviesos kontrastas ir sviesa ant jos taip pat nekris. todel tamsiai tamsiai sokoladine atrodys mazne juoda.
Ir seip sunku diskutuoti apie sienu spalvas, kai nera vienu metu galvojama ir apie baldus, grindis...
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2006 07 04, 20:21)
jei dar ne velu - patarimas wink.gif (nusvilau savo kailiu  verysad.gif ) Issirenki spalva paletej ir imi 2 atspalviais sviesesne tada gausis mazdaug tai ko norejai smile.gif As kaip paemiau tai kas paletej tai dabar tamsus miskas sad.gif (bet man vis tiek grazu  lotuliukas.gif )

todel visada reikia pirmiau nusipirkti maza kieki ir pasibandyti ant sienos padazant koki kvadrata, nes visgi priklauso dar ir nuo apsvietimo, kiekviena siena kambaryje atrodys ne idealiai atitinkanti palete, ir faktiskai visuomet sienos atrodys ryskesnes vien del to, kad vizualiai lyginti 1 kvad cm spalvos pavyzdeli ir visa sienos plota yra skirtingi spalvu kiekiai akiai, kurie priimami irgi skirtingai
Atsakyti
QUOTE(she @ 2006 07 05, 10:04)
todel visada reikia pirmiau nusipirkti maza kieki ir pasibandyti ant sienos padazant koki kvadrata, nes visgi priklauso dar ir nuo apsvietimo, kiekviena siena kambaryje atrodys ne idealiai atitinkanti palete, ir faktiskai visuomet sienos atrodys ryskesnes vien del to, kad vizualiai lyginti 1 kvad cm spalvos pavyzdeli ir visa sienos plota yra skirtingi spalvu kiekiai akiai, kurie priimami irgi skirtingai

Dekui uz patarimus... smile.gif Vadinasi teks ta siena, kurioje yra langai dazyti kitokia spalva..Gal tik truputuka tamsesniu atspalviu nei likusios sienos. Kaip nors bandysiu rinktis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 07 05, 11:32)
Dekui uz patarimus...  smile.gif Vadinasi teks ta siena, kurioje yra langai dazyti kitokia spalva..Gal tik truputuka tamsesniu atspalviu nei likusios sienos. Kaip nors bandysiu rinktis... biggrin.gif

paprastai ta siena kur yra langas, o juolab vitrinos - reiktu dazyti sviesiausiai
Atsakyti