Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 06 21, 10:06)
o kaip tą ryškią įsiviazduoji? man balinta kava jau pakankamai ryški, jei dažyti visas sienas  unsure.gif

nu matai, gal nelabai teisingai issireiskiau, spalva jau labai labai balintos kavos, nu tokia sviesi, o siena galvoju gal kokia ruda ar tamsiai bordo, nu net nzn g.gif
Atsakyti
Aš tai dažiau sienas taip: pagrindinė spalva labai labai šviesiai baltai pilkšva. Na atrodo kaip pasenęs popieriaus lapas panašiai, įėjus į kambarį iš karto atrodo, kad ten balta, bet pažiūrėjus į lubas, kurios tikrai jau yra baltos, pasimato ryškus skirtumas. O kontrastinga spalva, kuria dažiau kelis akcentus - tamsiai tamsiai ruda, kaip juodo juodžiausio šokolado, bet tokia šaltesnė ruda, nes tokia labiau derėjo prie pilkšvų sienų. Atrodo thumbup.gif Nors dažytojai buvo šokiruoti tokia tamsia spalva ir bandė mane atkalbėti, bet ką jie išmano - jie gi tik dažytojai. N u man tai fantastiškai dabar atrodo svetainė wub.gif Tik va - su baldais pradėjau striginėti , neapsisprendžiu kokius dabar derinti: ar irgi žaisti panašiomis spalvomis, bet bijau, kad kaip zebras gausis visa svetainė, ar visą likusį interjerą (minkštą komplektą, užuolaidas, kilimėlį ir t.t... ) kurti visai kitokiomis spalvomis? gal net labiau linkstu prie pastarojo varianto, tik kažkaip dar vizijos nepamatau, kokiomis spalvomis, niekas neateina į galvą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 21 birželio 2006 - 08:27
QUOTE(Artemidė @ 2006 06 21, 08:25)
Aš tai dažiau sienas taip: pagrindinė spalva labai labai šviesiai baltai pilkšva. Na atrodo kaip pasenęs popieriaus lapas panašiai, įėjus į kambarį iš karto atrodo, kad ten balta, bet pažiūrėjus į lubas, kurios tikrai jau yra baltos, pasimato ryškus skirtumas. O kontrastinga spalva, kuria dažiau kelis akcentus - tamsiai tamsiai ruda, kaip juodo juodžiausio šokolado, bet tokia šaltesnė ruda, nes tokia labiau derėjo prie pilkšvų sienų. Atrodo  thumbup.gif  Nors dažytojai buvo šokiruoti tokia tamsia spalva ir bandė mane atkalbėti, bet ką jie išmano - jie gi tik dažytojai. N u man tai fantastiškai dabar atrodo svetainė  wub.gif  Tik va - su baldais pradėjau striginėti , neapsisprendžiu kokius dabar derinti: ar irgi žaisti panašiomis spalvomis, bet bijau, kad kaip zebras gausis visa svetainė, ar visą likusį interjerą (minkštą komplektą, užuolaidas, kilimėlį ir t.t... ) kurti visai kitokiomis spalvomis? gal net labiau linkstu prie pastarojo varianto, tik kažkaip dar vizijos nepamatau, kokiomis spalvomis, niekas neateina į galvą  g.gif

įdėk svetainės nuotrauką, ką ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 06 21, 08:50)
įdėk svetainės nuotrauką, ką ?  rolleyes.gif

Tai kad dar grindys nesudėtos blush2.gif Kai sudėsim tada įdėsiu, jau tikriausiai kitą savaitę g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
g.gif
user posted image
Atsakyti
2006 madingos spalvos
user posted image
user posted image
Salonki (Salon) - a finely decorated living room

The colours in the Salonki series take you on a journey to ballrooms decked with chandeliers. The colours glow with silk and velvet and cool granite-grey. It is OK to party on a weekday; there is nothing wrong with spoiling yourself. The style can be theatrical or excitingly surreal.
user posted image
user posted image
Aika (Time) - a journey into the past

Warmer, spicy colours create a homely atmosphere. Red can tend towards a hot orangey shade or an earthy reddish-brown or copper. The colours from the Aika series take you back in time. In these colours, rust red and yellowed paper are reminiscent of the 1930's and 40's. Warm-tinged white is a timeless addition and is a suitable accompaniment for many colours.
user posted image
user posted image
Matka (Travel) - the whole world on a plate

The internet brings the world closer to the interior decorator: things can easily be acquired from all over the world; the buyer has the whole world on a plate.

In these colours, a yearning for distant lands is satiated by aquamarine tinged with dark turquoise, and by bright orange, like the sun shining through an awning. Light grey-turquoise is reminiscent of dry equatorial winds. Combine aquamarine with fresh white, black or warm brown shades, or apply a fashionable contrast coat onto a lighter undercoat. A little dash of orange is enough, maybe in between kitchen cupboards. Light turquoise-grey is a suitable background for bright objects and furniture.

user posted image
user posted image
Puutarha (Garden) colours also for interiors

Earthy brown shades go a long way in interior colours, creating the illusion of the real thing, and the same goes for the different shades of green, from light green to very dark forest green. Blue shades bring a feeling of space even to cramped urban dwellings, just as new windows do. Blue tends to turquoise or a warmer reddish blue, a crimson and a midnight blue.
Atsakyti
Energy: "You feel a new strength and endurance, with enough energy to also try daring solutions."
user posted image
Papildyta:
Romance: "Amidst nature, rural tranquillity. Achieving your goal with a light touch."
user posted image
Papildyta:
Delight: "At its best, being in a good mood enables you to see everything in new ways. Enjoy and don't be afraid to show it!"
user posted image
Papildyta:
Peace: "Life is now on a safe and steady track; you enjoy the situation and let the time pass. With little adjustments you enhance the balance."
user posted image

Dreams: "Light-hearted dreaming is always allowed. Pay attention to the smallest details and everything will come true."
user posted image

Harmony: "Maintaining balance is essential; beauty is eternal."
user posted image

Celebration: "Last-minute preparations before everything is ready. A successful finished result is its own reward."
user posted image

Rest: "Relaxation brings balance; you achieve the atmosphere you want with small differences in nuance."
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
senas geras žaidimas ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2006 06 21, 08:50)
sveikutes, gal galite padeti, gal turite kokiu pavyzdeliu, kad sienos butu tokios kaip balintos kavos spalvos, o tik viena ryskesne, nu as taip isivaizduoju savo svetaine (tokiu spalvu), tik nelabai va pati turiu fantazijos blush2.gif gal ka patarsite. busiu labai DEKINGA 4u.gif

perskaiciau ir galvoju kad viskas parasyta taip lyg pati buciau rasius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as irgi svetaine tikiuos dazyt balintos kavos spalva bet laaaaaaabai sviesiu atspalviu smile.gif Grindys butu mixas balinto azuolo spalvos ir tamsiai rudos spalvos, (tiesa grindys bus plyteles wink.gif ) gal ir klystu bet man atrodo turetu derintis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 25 birželio 2006 - 21:58
QUOTE(Nerutė @ 2006 06 25, 22:55)
perskaiciau ir galvoju kad viskas parasyta taip lyg pati buciau rasius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as irgi svetaine tikiuos dazyt balintos kavos spalva bet laaaaaaabai sviesiu atspalviu smile.gif Grindys butu mixas balinto azuolo spalvos ir tamsiai rudos spalvos, (tiesa grindys bus plyteles wink.gif ) gal ir klystu bet man atrodo turetu derintis  blush2.gif  blush2.gif

Aš irgi panašiai galvoju daryt lotuliukas.gif O plyteles gal tokias pailgas nužiūrėjot?
Kaip miksuosit?
Atsakyti