Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(murmur @ 2006 06 13, 17:00)
man tai ruzavos sienos  blink.gif baisiau nebuna, negi nera normaliu spalvu g.gif

man ir schmoll.gif tik barbes ant sopkes betruksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2006 06 13, 15:00)
man tai ruzavos sienos  blink.gif baisiau nebuna, negi nera normaliu spalvu g.gif

man irgi smile.gif
vienintele vieta,kur ja galeciau isivaizduoti-laikinai taip galima nudazyti kambari mergytei princesytei smile.gif
Atsakyti
Vat mes ir kaškaip nesam šitos spalvos mėgėjai, bet kaškaip ant spalvų paletės pažiūrėjus visai gražiai atrodė, beje ant sienų taip pat.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 06 11, 11:57)
Sveiki 4u.gif .Na,o kokia spalva jūs dažytumėt sienas šiuo atveju.Čia tiesiog lyg prašymas pagalbos ax.gif ,nes sekančią savaitę darysim remontą ir jei aš jums parodyčiau kelis savo kambarių" šipulėlius",gal patartumėt.

Čia bus vaiko kambarys.Sofkės spalva bus tokia ,ir baldų spalva tokia ( visą savo kambarį kažkaip nesinori kelti į internetą,juolab beskonį ir nesutvarkytą )

user posted image
  Suku galvą gėl salono:  (sekcijos spalva tokia,kaip durelių po televizorium,tik nuotraukos nelabai kokybiškos)

user posted image

user posted image
Labai prašau,patarkit ką nors

Mano nuomone, vaiko kambario baldai pakankamai ramių spalvų, dėl to sienas galite dažyti bet kokia ryškesne spalva. Geriausiai paties vaiko paklauskit, ko jis nori - nes tai jo kambarys smile.gif Kad ir mažiukas, vis tiek gali nuomonę turėt. Be to, be grindų spalvų nelabai ką suprasi, nebent jūs ir grindis keisit?

Salonas sunkiau smile.gif
Tokia spalva, kaip spintos (kaip suprantu, buko?) yra šilta ir nei šviesi, nei tamsi, todėl sienos ir grindys turėtų būt arba žymiai šviesesni, arba žymiai tamsesni. Be to, ši spalva ne taip seniai buvo "mados trenksmas", todėl gerai būt koks įdomesnis, naujas, nematytas derinukas g.gif Vėlgi - grindys neaišku kokios... Sopkės spalvos nesupratau - pilka? Ruda? mano monitorius pilką rodo smile.gif

jeigu aš turėčiau tokius baldus, tada daryčiau turbūt taip:

1. Grindys to paties atspalvio, kaip sekcija, tik kiek šviesesnio tono. Viena siena šalto rudumo, pakankamai ryški, kaip juodas šokoladas. Kitos sienos - baltos.
2. Grindys kaip sekcija arba šviesesnės (ką jau ten išgimdysi...dry.gif). Sienos - pilkai mėlynos, kokios nors patekstūrintos. Rudi baldai, baltos lubos, kambary - dar koks vienas kitas baltas akcentas, pvz. paveikslas su dideliu paspartavimu...
3. Baltos sienos ir kokios nors įdomios tamsios spalvos grindys - pvz. tamsiai žalios... Ir pora ryškiai žalių akcentų. Biskį šižoidiškai būtų, bet gal nieko smile.gif

QUOTE(Piene123 @ 2006 06 12, 23:41)
Gal tokia spalva prie sviesiu baldu bandykit? smile.gif

user posted image
Papildyta:
Kita puse kambario
user posted image

Tik gal biskiuka geltonesne galetu but...

Ajazus unsure.gif Ne, taip geriau nedarykit - jokio kontrasto nėra. Kaip apdulkėję... Ir visos spalvos šiltos, akys prakaituoja, balanso nematau... Norisi "autocontrast" ir "autocolor" uždėt smile.gif Ružavos sienos labai gerai žiūrėtųsi prie grafito spalvos (tamsiai pilkų) griežto stiliaus baldų su daug metalo...

Čia buvo grynai asmeninė nuomonė smile.gif
Atsakyti
va kaip panaši spalva atrodo su kontrastu
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
žiūriu žiūriu į tokias sienas g.gif jausmas,lyg morenginio torto būčiau persivalgius tongue.gif
Atsakyti
IevaPieva, gal dar daugiau turi kokiu svetaines ir miegamojo foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 06 19, 20:16)
IevaPieva, gal dar daugiau turi kokiu svetaines ir miegamojo foto 4u.gif

dedu po biškį mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2006 06 11, 10:57)
Sveiki 4u.gif .Na,o kokia spalva jūs dažytumėt sienas šiuo atveju.Čia tiesiog lyg prašymas pagalbos ax.gif ,nes sekančią savaitę darysim remontą ir jei aš jums parodyčiau kelis savo kambarių" šipulėlius",gal patartumėt.

Čia bus vaiko kambarys.Sofkės spalva bus tokia ,ir baldų spalva tokia ( visą savo kambarį kažkaip nesinori kelti į internetą,juolab beskonį ir nesutvarkytą )

user posted image
  Suku galvą gėl salono:  (sekcijos spalva tokia,kaip durelių po televizorium,tik nuotraukos nelabai kokybiškos)

user posted image

user posted image
Labai prašau,patarkit ką nors

user posted image

user posted image

tau tikrai reikia kažko tamsiai rudo g.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, gal galite padeti, gal turite kokiu pavyzdeliu, kad sienos butu tokios kaip balintos kavos spalvos, o tik viena ryskesne, nu as taip isivaizduoju savo svetaine (tokiu spalvu), tik nelabai va pati turiu fantazijos blush2.gif gal ka patarsite. busiu labai DEKINGA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2006 06 21, 07:50)
sveikutes, gal galite padeti, gal turite kokiu pavyzdeliu, kad sienos butu tokios kaip balintos kavos spalvos, o tik viena ryskesne, nu as taip isivaizduoju savo svetaine (tokiu spalvu), tik nelabai va pati turiu fantazijos blush2.gif gal ka patarsite. busiu labai DEKINGA 4u.gif

o kaip tą ryškią įsiviazduoji? man balinta kava jau pakankamai ryški, jei dažyti visas sienas unsure.gif
Atsakyti
surinku su Ieva
As pvz noriu daryti miegamaji balta ir kaip akcenta viena siena dazyti balintos kavos spalva. ax.gif
Atsakyti