Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(laura x @ 2006 06 11, 16:47)
svetaine daryciau balta,ar su vos vos matomu atspalviu,pvz. i pilksvuma  smile.gif
del vaiku kamb. nesu tikra,bet tikrai kazka labai sviesaus  smile.gif

Vaikų aš galvojau kažką į žalią atspalvį.Bet ir miegamojo noriu žalio g.gif .Tai kad visas butas nesigautų panašus į varlės namelį,kokia dar spalva prie baldų spalvos tiktų vaikų kambaryje?Dabar gelsva,tai kažkas baisaus blink.gif Jokio gyvumo.O kažin ,kaip melsva atrodytų?Gal kad nelabai g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 11 birželio 2006 - 15:53
o jei kazka su oranziniu atspalviu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 06 11, 17:20)
o jei kazka su oranziniu atspalviu ?  g.gif

O Į BALDUS NEISILIES?Jaučiu rytoj nufotkinsiu abu kambarius,nes iš tų "šiupinėlių"labai sunku ką nors spręsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 06 11, 22:24)
O Į BALDUS NEISILIES?Jaučiu rytoj nufotkinsiu abu kambarius,nes iš tų "šiupinėlių"labai sunku ką nors spręsti 4u.gif

gal kils minčių
Atsakyti
aš už ryškesnes spalvas smile.gif pas mus darbo kambarys žydras, miegamajį galima pavadint ružava, tačiau tokia tamsesenė. kolidorius geltonas ir kakavinis, svetainę darysim pusiau oranžinį ir žalią (internete radau šių spalvų derinuką ir labai patiko). tik vat dėl virtuvės nenusprendėm dar, virtuvės komplektas ryškiai geltonas su mėlynom detalėm. galvojam kad gal visai nieko būtų nudažyti švelnaiai geltona, bet bijom, kad virtuvės komplektas gali "pranykti" g.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2006 06 11, 16:47)
svetaine daryciau balta,ar su vos vos matomu atspalviu,pvz. i pilksvuma  smile.gif
del vaiku kamb. nesu tikra,bet tikrai kazka labai sviesaus  smile.gif

o man atrodo,kad baltos ar pilksvos sienos ir pilki baldai visiskai bus nejauku,ypac vaiku kambariui.noretusi zaismingesniu,spalvingesniu sienu,pagyvintu truputi,butu jaukiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagyriuke @ 2006 06 12, 21:04)
aš už ryškesnes spalvas  smile.gif  pas mus darbo kambarys žydras, miegamajį galima pavadint ružava, tačiau tokia tamsesenė. kolidorius geltonas ir kakavinis, svetainę darysim pusiau oranžinį ir žalią (internete radau šių spalvų derinuką ir labai patiko). tik vat dėl virtuvės nenusprendėm dar, virtuvės komplektas ryškiai geltonas su mėlynom detalėm. galvojam kad gal visai nieko būtų nudažyti švelnaiai geltona, bet bijom, kad virtuvės komplektas gali "pranykti"  g.gif

oi oi koks margumynas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 06 11, 11:57)
Sveiki 4u.gif .Na,o kokia spalva jūs dažytumėt sienas šiuo atveju.Čia tiesiog lyg prašymas pagalbos ax.gif ,nes sekančią savaitę darysim remontą ir jei aš jums parodyčiau kelis savo kambarių" šipulėlius",gal patartumėt.

Gal tokia spalva prie sviesiu baldu bandykit? smile.gif

user posted image
Papildyta:
Kita puse kambario
user posted image

Tik gal biskiuka geltonesne galetu but...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piene123: 12 birželio 2006 - 22:42
Labai gražu wub.gif spalvytės man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2006 06 12, 23:41)
Gal tokia spalva prie sviesiu baldu bandykit? smile.gif

user posted image
Papildyta:
Kita puse kambario
user posted image

Tik gal biskiuka geltonesne galetu but...

Labai labai gražu bigsmile.gif .Tiesą sakant,jei nemačius, man nė į galvą nešautų niekada tokia spalva dažyti .O pasirodo-truputis drąsos ir gaunasi visai gražiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 13 birželio 2006 - 09:29
man tai ruzavos sienos blink.gif baisiau nebuna, negi nera normaliu spalvu g.gif
Atsakyti
kas dėl ružavo spalvos, tai mes su vyrų jos ir nemėgstam, bet kaškaip pamatėm tą spalvą ir abiem patiko. ir kambarys atrodo gražiai.
Atsakyti