neberandu temos, kur buvo klausta, kaip dažyt sienas prie raudonos sofos.
nu ne operacinė su baltom sienom
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 23, 11:22)
Man sita sofkute
kur panasia rast nusipirkt?
QUOTE(Ignėja @ 2006 05 17, 13:03)
Kažkuo panašią gamina "Nemuno baldai":
Mes užsisakėm "Sakura", tik traukta ryškiai raudona mikrofibra ir gelsvom pagalvėlėm.
Sveiki .Na,o kokia spalva jūs dažytumėt sienas šiuo atveju.Čia tiesiog lyg prašymas pagalbos ,nes sekančią savaitę darysim remontą ir jei aš jums parodyčiau kelis savo kambarių" šipulėlius",gal patartumėt.
Čia bus vaiko kambarys.Sofkės spalva bus tokia ,ir baldų spalva tokia ( visą savo kambarį kažkaip nesinori kelti į internetą,juolab beskonį ir nesutvarkytą )
Suku galvą gėl salono: (sekcijos spalva tokia,kaip durelių po televizorium,tik nuotraukos nelabai kokybiškos)
Labai prašau,patarkit ką nors
Čia bus vaiko kambarys.Sofkės spalva bus tokia ,ir baldų spalva tokia ( visą savo kambarį kažkaip nesinori kelti į internetą,juolab beskonį ir nesutvarkytą )
Suku galvą gėl salono: (sekcijos spalva tokia,kaip durelių po televizorium,tik nuotraukos nelabai kokybiškos)
QUOTE(Ignėja @ 2006 05 17, 14:03)
SBA balduose maciau
QUOTE(adrija @ 2006 06 11, 09:57)
Sveiki .Na,o kokia spalva jūs dažytumėt sienas šiuo atveju.Čia tiesiog lyg prašymas pagalbos ,nes sekančią savaitę darysim remontą ir jei aš jums parodyčiau kelis savo kambarių" šipulėlius",gal patartumėt.
svetaine daryciau balta,ar su vos vos matomu atspalviu,pvz. i pilksvuma
del vaiku kamb. nesu tikra,bet tikrai kazka labai sviesaus