Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 17, 14:55)
user posted image
Papildyta:

Gal kas nors turit dar kokiu nors tokiu trafaretu? Noretumem ka nors panasaus pasidaryti miegamajame, taciau dar neturiu ideju....
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
panasu medi vakar per viena tv programa rode (tokia laida panasi kaip LT gera zinia, kur keicia namu interjera), tas medis buvo padarytas kampu per dvi sienas.... atode super thumbup.gif , del to ir uzsimaniau kazka panasaus pasidaryti miegamajame blush2.gif

tai jei turi ideju - tai forumietes pirmyn yu.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 04 02, 15:04)
Man reik kuo tamsiau ir praktiškiau, nes katė labai šerias, labai ilgo plauko doh.gif
baldus tokius išsirinkau, be pufo tik turbūt tongue.gif
user posted image
O kambarys va toks, tik plytelės nuo apšvietimo kartais būna labiau į violetinę net spalvą ax.gif Ir sienos natūraliai šviesiai žydros ir neryškios kaip nuotraukoj.
user posted image

Man irgi ten per melyna butu schmoll.gif ,kaska kita galvociau.Labiau cia tiktu sviesesni baldai,bet jei nenori g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenda: 18 balandžio 2006 - 13:53
Aga, o nėra galimybės tą sieną, prie kurios stovės sofa nudažyti kita spalva, kad paryškintų ir praskaidrintų visą kambarį? Pvz ornažine, bet gal ne ryškiai, gal vos vos, prie jos statyti tą mėlyną sofą su oranžinėm pagalvėm? Būtų gražu. Juk jei sienos lygios, užteks vienos dienos, atitrauki baldus, nudažai ir vsio. 4u.gif biggrin.gif
Man dabar lengva kalbėti...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Aga-as ir nedeciau melynu baldu schmoll.gif , o del sviesiu baldu tai metuose karta isvalysi ir vel bus kaip nauji,ir daugumoj dabar gaminamu sofu,kur uzsideda tos pagalves-galima jas skalbti,ta prasme uztrauktukai yra jas nurengti.. Na aisku visos sofos nenurengsi,bet bent jau pagalves tai laisvai sviesias gali rinktis-paprasta bus isplauti ax.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 23, 09:44)

Mano svetaine tokios spalvos, kambarys po pietu labai sauletas, tai kaip saulute atrodo, man patinka. ax.gif
Atsakyti