Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

user posted image
Atsakyti
noriu patarimu del virtuves sienu spalvos.Pas mane virtuvinis komplektas gelsvas,na tradicine spalva,virtuve bus sujungta su kambariu,o baldai raudonos spalvos.Kol kas remonto nedarome,bet jau ant "nosies".
planuoju viena kambario siena,kuri bus greta virtuves,nudazyti raudonai,o likusias-baltai.Bet kaip dazyti virtuve?gal raudonai?nezinau kaip atrodys,ar netamsu,ar nevargins?gal galite kokiu nuotrauku imest jei pasitaikytu su raudonom sienom.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Cia dar ideju sienu ivairoveje, gal ka ir sudominsiu 4u.gif
Piesiniai ant sienu
Atsakyti
Labai faini tie piešinukai ant sienų.Gražu ir idomiai atrodo.O mane turbut pavasaris veikia,užsimaniau salotinės,oranžinės spalvos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vidule @ 2006 03 21, 12:18)
Labai faini tie piešinukai ant sienų.Gražu ir idomiai atrodo.O mane turbut pavasaris veikia,užsimaniau salotinės,oranžinės spalvos. ax.gif

čia žiema tave veikia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Labai tikiuosi jusu patarimo.
Nusipirkome su vyru sekcija is SBA baldu, tai ji tokios tamsiai rudos spalvos. Gaila, esu ne namie, ir negaliu ideti foto. O sba internetineje svetaineje sios sekcijos nera, nes ji neseniai pasirode. Bet turbut numanote, kokios dazniausiai spalvos buna SBA baldai. Tai va. Turiu jums prasyma - niekaip nesugalvoju kokios spalvos dazyti sienas ir pirkti minkstus baldus. Zodziu, pabandysiu paaiskinti. Mes gyvename bute, svetaine apie 18 kvadratu. Pirma mano ideja buvo tokia - siena, prie kurios stoves si sekcija dazyti raudonai, ar bordo (bet nelabai tamsiai). Kitas sienas - sviesiai, gal kazkas dramblio kaulo ar dar svisesne. Priderinti panasios spalvos minkstus baldus (komplektas 3+2+1). Kilimas kad butu sviesus (kaip sienos) ir uzuolaidos. Bet dabar kazkaip suabejojau. Sekciaj yra tamsi, tai norisi kazkaip pasviesinti kambari, o gal mano variantas ir bus idealiausias. Nzn, patarkite. 4u.gif

Ieva-pieva, tavo piesineliai ant sienu - tiesiog super. Gal galvoju irgi kazka sugalvoti i svetaines kambari. Oi, doh.gif , kokia problema. Mano zodiako zenklas dvynys, as amzinai abejoju. Todel prasau jusu pagalbos. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2006 03 21, 18:11)
SIeva-pieva, tavo piesineliai ant sienu - tiesiog super.

jie ne mano, o Strikos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 21, 19:17)
jie ne mano, o Strikos  blush2.gif

Sorry, sumaisiau... 4u.gif doh.gif Na, as nestuke, man atleistina... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2006 03 21, 19:11)
Mano zodiako zenklas dvynys, as amzinai abejoju. Todel prasau jusu pagalbos.  drinks_cheers.gif

Aš tavo vietoj bandyčiau kaip nors taip:
1. Visos sienos šviesios - dramblio kaulo ar pan., kilimas tamsiai rudas - kaip sekcija, o minkštas kampas ir užuolaidos - ryškūs, pvz. raudoni, oranžiniai, turkio, salotiniai...

2. Minimalizmo dvasia - absoliučiai viską baltai - dramblio kaulu, tik spinta ir dar kas nors tamsiai rudas, pvz. spinta ir užuolaidos.

Jei dažysi raudonai sieną, prie jos statysi tamsią sekciją, o daugiau viskas bus šviesu, tada gausis vienas tamsus plėmas vienoj kambario vietoj, mano supratimu g.gif

Nors - kiekvienam savo smile.gif Ką čia gali susvaigt nemačius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nefertite2006 @ 2006 03 17, 22:06)
Bet kaip dazyti virtuve?gal raudonai?nezinau kaip atrodys,ar netamsu,ar nevargins?

Pažįstami dažė - tai skundėsi, sakė, labai erzint pradėjo, per intensyvi spalva pasirodė. Bet gal kaip kam?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 03 21, 19:49)
Aš tavo vietoj bandyčiau kaip nors taip:
1. Visos sienos šviesios - dramblio kaulo ar pan., kilimas tamsiai rudas - kaip sekcija, o minkštas kampas ir užuolaidos - ryškūs, pvz. raudoni, oranžiniai, turkio, salotiniai...

2. Minimalizmo dvasia - absoliučiai viską baltai - dramblio kaulu, tik spinta ir dar kas nors tamsiai rudas, pvz. spinta ir užuolaidos.

Jei dažysi raudonai sieną, prie jos statysi tamsią sekciją, o daugiau viskas bus šviesu, tada gausis vienas tamsus plėmas vienoj kambario vietoj, mano supratimu g.gif

Tu teisi... Man tavo pirmas variantas patiko... smile.gif
O ant kilimo tamsiai rudo kokios spalvos stala statyti? Na, jis bus zemas. Gal stiklini? Nors nzn, man kazkaip tie stikliniai - nu nzn. Jeigu sekcija tamsi, kilimas tamsus, o baldai ir uzuolaidos ryskios...
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2006 03 21, 19:13)
Tu teisi... Man tavo pirmas variantas patiko... smile.gif
O ant kilimo tamsiai rudo kokios spalvos stala statyti? Na, jis bus zemas. Gal stiklini? Nors nzn, man kazkaip tie stikliniai - nu nzn. Jeigu sekcija tamsi, kilimas tamsus, o baldai ir uzuolaidos ryskios...

ir staliuką dėl sekcijos spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 21, 20:22)
ir staliuką dėl sekcijos spalvos  mirksiukas.gif

Manau, tuomet jis susilies su kilimu, juk kilima derinsiu prie sekcijos spalvos. Gal tuomet kilima reiketu vienu tonu sviesesnio? Juk sienos bus sviesios (dramblio kaulo, ar kava su pienu )
Atsakyti