Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

furcux, ačiū už pagalbą. Tinkuoja vokišku, aišku, mirksiukas.gif Su kempine pabandysim pirmam aukšte, antras jau padarytas, tai pavėlavom.
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 08 18, 09:34)
furcux, ačiū už pagalbą. Tinkuoja vokišku, aišku,  mirksiukas.gif Su kempine pabandysim pirmam aukšte, antras jau padarytas, tai pavėlavom.

Mamagitana, o cia taip darot,norėdami išgaut tokį grubų sienos vaizdą,ar nea ? g.gif
Aš kažko tokio vonioj norėčiau,ten kur nebus plytelių,tik kažin,kaip dėl drėgmės poveikio? g.gif
Atsakyti
oj,netycia pasikartojo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agacaga: 18 rugpjūčio 2005 - 10:17
nežinau, man irgi teks to paties klaust pas furcux smile.gif Taigi klausiam abi: furcux, kuo dengt tinkuotą sieną vonios kambary, kad būtų apsaugota nuo drėgmės? Ar yra kokie spec. dažai, o gal šiaip vandenį atstumiantys skiedalai-tirpalai?
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 08 18, 10:24)
nežinau, man irgi teks to paties klaust pas furcux smile.gif  Taigi klausiam abi: furcux, kuo dengt tinkuotą sieną vonios kambary, kad būtų apsaugota nuo drėgmės? Ar yra kokie spec. dažai, o gal šiaip vandenį atstumiantys skiedalai-tirpalai?

Na tai laukiam atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus ir buvo ta pati situacija: atviras prieskambaris, svetaine ir virtuve. Tai spalvu rinkimas ir bandomieji tepliojimai uzeme virs savaites, kai pats dazymas tik diena doh.gif Bet rezultatu likom patenkinti.
Zodziu prieskambari isdazem tokio prinokusio persiko spalva : daugiau rausva negu geltona, toliau eina svetaines sienos(dvi kampu) oranzine spalva. Nelabai ryski prigesinata. Toliau svetaines trecia siena, kuri pereina i virtuve ie virtuves likus dalis - citrinine. Tokia ir prigesinta ir saltesne. Tiesa, viena virtuves siena atrodo kaip geltona, nes atsispindi nuo oranzines sienos biggrin.gif
Spalvu daug, bet jos nesipjauna, tai tikrai jaukiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 08 18, 10:34)
Na tai laukiam atsakymo  biggrin.gif

galybe visokiu gruntu, smile.gif
"musyse"naudojamas http://www.fullerpai...s/668-50HCO.jpg va sitas, arba populiaresnis,kurio paveiksliuko nera internete pavadinimu,Alkyd stain blocker,apie pastaraji esu berods rases.Be to labai tinka toms luboms, kurios kaip kazkas rase atrodo "kaip vaiko apsisiotos"tokias lubas paprastai neuzdazysi,todel labai tinkamas variantas alkidinis gruntas.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(furcux @ 2005 08 18, 22:48)
galybe visokiu gruntu, smile.gif
  "musyse"naudojamas http://www.fullerpai...s/668-50HCO.jpg va sitas, arba populiaresnis,kurio paveiksliuko nera internete pavadinimu,Alkyd stain blocker,apie pastaraji esu berods rases.Be to labai  tinka toms luboms, kurios kaip kazkas rase atrodo "kaip vaiko apsisiotos"tokias lubas paprastai neuzdazysi,todel labai tinkamas variantas alkidinis gruntas.
Sekmes  4u.gif

Dekui ax.gif o kur čia tokio pirkt būna? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 08 18, 10:34)
Na tai laukiam atsakymo  biggrin.gif

man ir labai aktuali vonia,o tiksliau sienu "apdorojimas" vonioje...
pas mus nemažas plotas ir visas sienas išvaryt plitelem per brangu cry.gif ,o ir lubos aukstos...beveik 3 metrai...turiu minciu iki puses sienos isklijuot laiptuotai plytelem,o likusia dali isdazyt...
kaip manot? dar dėl dažų nesidomėjom,bet tikiuos yra pritaikytų vonios patalpom...vis tik drėgmė,nesinorėtų kad pradėtų dažai atsilupinėti...
gal kas pasidalinsit savo nuomone... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Na jei vonia butu iskalta zaliu specialiu gibskardoniu, tai tikrai niekas neatsokinetu.
Atsakyti
QUOTE(Fikas @ 2005 08 19, 19:47)
Na jei vonia butu iskalta zaliu specialiu gibskardoniu, tai tikrai niekas neatsokinetu.

taigi ir dažai ir gruntai visi irgi turi būt vandeniui atsparūs ax.gif

Va triu žurnalą "Statyk", tai ten visas straipsin yra apie drėgnų patalpų dažymą rolleyes.gif Alia labai ilgas,tai gal čia neperrašinėsiu tongue.gif
Atsakyti
musu svetaine buvo 10 metu nudazyta tokia pilkai melsva spalva. - baisu. saltas kambarys kaip kazi ka. o dabar po remonto, sienas padariau gelsvas (gan intensyviai) ir viena siena raudona ivariau. padariau smelio spalvos zidinio apdaila ir vidury uzsakiau raudona sofa, dar rusvas laminatas suklotas. tokiam kamary tiesiog norisi but ir but. silta faina sviesu.
nors uoshvis bamba kad tipo "labai ji vargina" tokia spalva. ash manau svetaine ir yra ne tam kad miegot. kambarys mano melsvas - tai ir sakykim ramus. o raudona siena ish vis akcentas nerealus.
Atsakyti