Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

o mes del ryskiu spalvu surizikavom tongue.gif miegamasis - zydras, virtuve - geltona, svetaine - geltona+raudona tongue.gif aisku, baimes buvo, bet rezultatu ir ispudziu labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
O mes norėjome ir pasidarėme ryškų butą thumbup.gif
Tik prieškambaris ramus - smėlio spalvos, su pintais kilimėliais ir pintu pufu, o virtuvė - ryškiai mėlyna su ryškiai geltonais baldais, Kambarys - ryškiai salotiniai žalias, miegamajame - dryžuoti tapetai žydrai smėlinėm juostom biggrin.gif Labai smagu tokiuose namuose thumbup.gif Neseniai balkoną susitvarkėm - viską išdažėm baltai, o grindis - ryškiai žydrai ir oranžinius baldukus pastatėm, nu smagumėlis ten sėdėti karštomis dienomis ir vakarais su draugais arbatą (ir ne tik) gerti drinks_cheers.gif Remontas baigtas sausį - o kad nusibostų namai ir jų spalvos, tai net nepanašu schmoll.gif Smagu neniūriuose namuose - tiesiog atsigauni grįžęs.
Įkeliu kelias "iliustracijas" smile.gif Tik virtuvės sienos fotkėj atrodo blankesnės, nei yra kažkodėl g.gif O kambarys su gyventojais demonstruojamas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 07 rugpjūčio 2005 - 12:47
QUOTE(kregždutė @ 2004 12 17, 19:42)
Jau praėjo mada dramblio kaulų arba viską dažyti baltai, o baldus šokolado spalvos.

nepraejo..tokie dalykai nepraeina ir neiseina is mados smile.gif
mes visa nama dazysim trim spalvom,balta ,pilka,ir ryskiai pilka ax.gif ,laiptai,durys ,baldai,sokoladiniai,tureklai,technika metalo spalvos thumbup.gif ,viskas....
svetainiai akcentas bus kokia aki rezianti randona sofke ax.gif ..imesiu kelis pavyzdzius kuo likau suzaveta,ir jums vaizduotei pagyvinti 4u.gif
Girdejau daug nuomuoniu,kad name bus salta..nesutinku..jei viduj salta,tai ir morkos spalvos sienos nesusildys tongue.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai gražu. Ta žalia, tai sakyčiau tokia pats tas, mano manymu ne per ryški.
O balkonas Jūsų su langais ar be?
Nes mes irgi norėtume kokius nors baldus įsigyti į balkoną, bet jis atviras ir galvoju, ką tada žiema su tais baldais daryti reikės. smile.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu, kaip argumentą "jau praėjo mada" galima naudoti įrengiant namus. Žinau, kad mano namai yra ir bus tokie, kuriuose jaučiuosi ramiai, saugiai ir patogiai. Jie gali atsilikti nuo mados 5 metais arba 5 šviesmečiais. Arba pralenti ją 5, jei tik man patinka.

Jeigu jau aklai sekti mados, tai reiktų interjerą mažiausiai kas 2 metus keisti. Nelabai galiu sau tai leisti. O jūs?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 08 07, 18:07)
Labai gražu. Ta žalia, tai sakyčiau tokia pats tas, mano manymu ne per ryški.
O balkonas Jūsų su langais ar be?
Nes mes irgi norėtume kokius nors baldus įsigyti į balkoną, bet jis atviras ir galvoju, ką tada žiema su tais baldais daryti reikės. smile.gif

Balkonas atviras, o baldai - kėdės susilanksto, o staliukui gal nieko neatsitiks, pirkom iš sodo baldų - "lauko sąlygų nebijančius" ax.gif Dabar kaip tik dideliausios nuolaidos tokiems baldukams mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš manau, reikia daryt kaip patinka, o ne kas madinga.Man irgi nusispjaut ar madinga dar ar ne, jei gražu - tai ir darau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2005 08 06, 19:58)
o koks tas puslapiukas?  ax.gif

http://www.dulux.co....d=11044&tabNo=2

Radau jį kažkur čia forume, bet dabar nerandu. Buvau susiradusi sau spalvas, tai su jomis ir įdedu nuorodą, o ten pamatysi kairėje kitų spalvų tonus ir pagal juos galėsi paderinti.
Atsakyti
O mano vyrui labai spalvotu sienu nesinori. Ta prasme kambarys is keliu spalvu. Jam turi buti viena spalva kambario, kita koridorio, trecia virtuves ir t.t. Tai baigiu galva nusilauzti doh.gif
Atsakyti
Maniakis taip pat neigiamai reagavo i pasiulyma panaudoti daugiau spalvu, ta
ciau kai ismarginau vaiku kambari, labai patiko. Idomus efektas gavosi ant orandzines spalvos sienos tamsiai zydros spalvos ornamentas.
Atsakyti
QUOTE(Fikas @ 2005 08 11, 14:36)
O mano vyrui labai spalvotu sienu nesinori. Ta prasme kambarys is keliu spalvu. Jam turi buti viena spalva kambario, kita koridorio, trecia virtuves ir t.t. Tai baigiu galva nusilauzti  doh.gif

Ko gero vyras pinigus uzdirba ir nelinkes svaistyti,arba linkes kazkieno uzdirbtus pinigelius pataupyti irgi nera blogai .(Cia zinoma pokstas) biggrin.gif
Atsakyti