Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

taigi sakau- šalin laminatą. Viena sritis jam gera- jei reikia pigaus ir greito remonto patalpai, kurią norit parduot neprotingam pirkėjui ( nes aš, pvz., už remontą nė cento daugiau nemokėčiau) arba tikitės ten gyvent max. metus laiko.
Atsakyti
O apie parasojima nepagalvojau doh.gif , aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 03 17, 17:22)
ko gero, būna praktiškesnių variantų, bet grožis reikalauja pasiaukojimo biggrin.gif  Manau, galima kartą per metus, darant priešvelykinę tvarką, atsukt, nuimt ir nuvalyt. Jei siena be faktūros, tai galima tvirtint be tarpiuko, bet tada iškils kokio negražaus parasojimo pavojus, man tai kokia dulkė mažesnis blogis atrodo.

Beje, ačiū už pagyrimus, mielai priimsiu dar porciją, labai teigiamai mane veikia smile.gif
atkreipk dėmesį-ne lituanistė, klaidų darau blush2.gif

Priimk ir nuo manes komplimentu porcija 4u.gif Zmogaus su tokia fantazija dar nebuvau sutikus thumbup.gif Anksciau buvau tave isidemejus tik kaip gausiai naudojancia tarptautinius zodzius tongue.gif, bet dabar isidemejau kaip autoriteta vaizduotes reikalaujanciu reikalu klausimais mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
jo, lota, pagavai su tais nelietuviškais. kai maža buvau (nu, gal metų -niolikos), tai mokiausi iš žodyno, ot durnelė. Bet ir dabar dar pusdurnė, viską gi ir lietuviškai pasakyt galima. Čia tai tokia dozė pasikėlimo, mol mokyta, plius žodžiai kai kurie man gražūs be krašto, na o kai kam tai atitikmens nepririnksi , teks apsukui aiškint, ką pasakyt norėjai...bet tokių atvejų nedaug, vienžo, prašau atleisti šitą nuodėmę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2005 03 16, 08:56)
ax.gif gal įdomu.Mūsų kaimynai taipat dažo sienas žalei,tu nepyk bet man viskas gražu išskyrus žalios spalvos aš jos nemėkstu nei rūbuose nei kur kitur.gal augalai tik patinka.
Mamagitana kodėl tau nepatinka gipso kortonas šeip mes ta sieną norim apšyldyti nes ji yra lauko ir dar visa sutrūkinėjus ir kreiva.tavo nuomonė?

zalia zaliai nelygi wink.gif sutinku, tikrai yra slyksciai zaliu spalvu, bet ta pati spalva tukstancius atspalveliu turi.. pasiziuri palete - tai kai kuriu spalvu net nezinai, kaip pavadinti, tokios tokios thumbup.gif
Atsakyti
Mes išsirinkom 2 spalvas bet 3 sienos bus viena spalva, o 1siena kitos spalvos bet aš manau, kad reik daryti 2 vienos ir 2 kitos, o vyras nesutinka kaip manot.
Atsakyti
manau, vyras teisus. Geriau, kai yra viena vyraujanti spalva, kita papildanti.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 22 kovo 2005 - 10:14
Na, aisku ziurint, kokias spalvas issirinkote ax.gif Siaip pas mus miegamajame padaryta viena siena sviesesne dviem tonais, na, o svetaine+virtuve, tai kai pagalvoju doh.gif Svetaines sienos rusvos - viena is ju dviem tonais sviesesne (siekiant "prailginti" kambari), virtuves viena siena melyna, kita dviem tonais sviesesne - zydra doh.gif Kai surasai, tai gal ir nekaip skamba, ale vaizdelis tai idomus mirksiukas.gif Na, o vonioje tai padariau 2+2, t.y dvi melynos, dvigeltonos, nes prie geltonos geriau atrodo raudonmedzio durys biggrin.gif
Siaip gal idomiau ir linksmiau atrodo derinys 3+1 mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif Ačių.
Vakar radau skyrialį sekcijos ten radau thumbup.gif tik kaina jaučiu g.gif
Atsakyti
O ka galvojate apie buko grindis (sviesios), labai sviesiai gelsva (beveik balta) spalva nudazytas sienas, ir viena siena raudona (daugiau i ruduma) g.gif Plius- dramblio kaulo odiniai baldai ...
Ir kokios spalvos tuomet daryti virtuve, jei svetaine su virtuve- viena patalpa??
blush2.gif

Atsakyti
skamba gražiai, bent jau man. O klausimas yra apie virtuvės baldų spalvą ar kažką kito? Iš principo apsisprendimas turėtų vykt tokiais etapais- kontrasto norit su likusia patalpos dalim ar dermės? Buko grindys ir šviesi oda lyg ir leistų spėt, kad stilius šiuolaikiškas- tuomet lyg ir logiška būtų šnekėt apie modernią virtuvės stilistiką, ne "klasikinius" ir ne "kaimiškus" baldelius ten. Toliau- pinigai. Pirksit iš prestižinių, gaminsit pas "garažininkus", o gal per viduriuką... Ar stalas su kėdėm bus? O gal jau yra? Ar jis turi dėrėt prie virtuvės baldų, ar nuo jų skirtis? Vienas nuosekliausių variantų gal gali būt buko faneruotė, kaip grindys, tuomet virtuvė "neišsišoks", bus kiek paslėpta. Jei stalą pasirinksit ryškesnį ( gal tiesiog tamsus medis, koks venge ar pan., o gal stiklas/metalas), tai akcentu taps jis, atitraukdamas žvilgsnį nuo virtuvės. Kėdes, beje, galit aptraukt ta pačia oda, ar dar geriau-pasiūt nuimamus odinius užvalkalus. Kitas sprendimas- rudai-raudona virtuvė, pakartojanti sienos spalvą (čia arba tonuota faneruotė, jei pavyktų parinkt , arba melaminas. Prabangiai atrodytų lakas.) Trečias variantas- virtuvė susilieja su sienų spalva- melaminu dengta plokštė ( ko gero, pigiausias variantas, bet gali brangt kelis kartus, jei bus stiklo, aliuminio, bėgelių, stalčių...) Šiuo atveju spalvinį sienos motyvą gali atkartot kėdžių apmušalai, staltiesė, indai, o gal pati buitinė technika bus tos spalvos? Prie visos gamos gražiai šliejas kiti rudai šokoladiniai, rudai moliniai, ochros, kavos ,kakavos, apelsino ir pan. atspalviai. labai įdomiai gali atrodyt viena kita gilios mėlynos ar turkio spalvos detalė. Įdomu, ar bus metalo ir koks jis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 23 kovo 2005 - 14:19