Aš norėčiau rekomenduoti
Happy U - porcijos didelės, labai skanūs mėsainiai, jauki erdvė, vakarais dažnai groja kokie didžėjai :} daro stalo žaidimų vakarus, tada būna traukiami visi Alias ir kita :} na, vienu žodžiu, kiek buvau, tiek patiko, jei norima eiti ne vakarieniauti, o pietauti ar užkąsti. Beje, jie gamina nuostabius čipsus - visada atneša garuojančius, tai be proto skanu.
Taip pat norėčiau rekomenduoti
Desperados, tai meksikietiškas baras, kiek žinau, vienintelis toks Klaipėdoje
mes buvome iš kuponų užsisakę užkandžių rinkinį, tai - be proto skanu! Kadangi esu dirbusi meksikiečių restorane Vilniuje, tai kažkiek apie tą maistą nusimanau ir man jis labai patiko. Tik minusas margaritai, nes pagal kainą šis kokteilis nebuvo jau toks geras.
Kinų bambukas - kinų virtuvė, kuri mūsų dar niekada nenuvylė
kalbų bent jau apie tą, kuri yra PC Grandus, nes kitur nesame valgę. Ten be proto skanios salotos visos, ir mėsos patiekalai, o porcijos tikrai labai didelės.
Na, o ko nenorėčiau parekomenduoti, tai
Ridikų. Gal prieš porą mėnesių, kai dar buvo šalta, užsukome, ir nebuvo laisvų vietų, tad sustojome lyg ir apsitarti, ką darom, ar laukiam, kol atsislaisvins vieta, ar einam kur kitur. Bet nespėjom nė žodžio ištart, kaip šefas atėjo ir užklykė agresyvių balsu "ko čia stovit? čia jums ne pliažas. ateikit už pusvalandžio." Na, žinoma, mes jau nebeatėjom.