Įkraunama...
Įkraunama...

Mazoji Agilyte

Kokia išaugusi Agilytė wub.gif labai faina nuotraukytė kur lėkštelę laižo thumbup.gif aukit ir toliau taip gražiai wub.gif
Atsakyti
grazuoliuke Agiliuke wub.gif wub.gif wub.gif
Sauni mamai padejeja auga, darbstuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agile @ 2005 09 17, 22:39)
O cia kai visi kase bulbes, as svogunus rusiavau  ax.gif

QUOTE(Agile @ 2005 09 17, 22:41)
Ir svajojau........ ax.gif

Kokia šauni mažoji padėjėja - svajotoja wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sitaip sauniai ir turiningai mes leidome sekmadienio diena ax.gif Buvome Belmonte ax.gif
Atsakyti
Nors mes nuotraukose labai mazytes, bet man ten vaizdai tai paliko labai thumbup.gif ispudi. O Agilytes negalejau atitraukti nuo vandens doh.gif Butu galejusi, tai ir issimaudytu turbut doh.gif
Atsakyti
O sitaip mes jau vaiksciojam blush2.gif
Atsakyti
O ta atodanga tai is vis thumbup.gif vaizdas
Atsakyti
O paskutinis keliones taskas buvo pas Mandalininus ax.gif
Sitaip musu paneles zaide rolleyes.gif
Atsakyti
nu bet šaunuoliai - ant tokio skardžio užlipot doh.gif Gražus mūs tas Belmontas ania? blush2.gif biggrin.gif
Beje, Agile, pamiršau pasakyti. Kai pakeitei šukuoseną, tu tep pasikeitei blink.gif Tep atjaunėjai doh.gif Tiesiog labai griažu wub.gif
Tai kad visada, kai tik būsit Vilniuje - myyylosti prosim 4u.gif Beje, man irgi fotkių atsiuntok ax.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazu thumbup.gif Grazuoliukes abi wub.gif wub.gif wub.gif
Nuotraukytej kur Agilyte su Beatriuku tai tokios dvi merdzinos grazuoliukes su didelem akytem wub.gif wub.gif wub.gif
Graziai tiopina Agiliuke clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 09 20, 07:20)
nu bet šaunuoliai - ant tokio skardžio užlipot  doh.gif  Gražus mūs tas Belmontas ania?  blush2.gif  biggrin.gif
Beje, Agile, pamiršau pasakyti. Kai pakeitei šukuoseną, tu tep pasikeitei  blink.gif  Tep atjaunėjai  doh.gif  Tiesiog labai griažu  wub.gif
Tai kad visada, kai tik būsit Vilniuje - myyylosti prosim  4u.gif  Beje, man irgi fotkių atsiuntok  ax.gif

Uzlipti nesunku buvo, juk ir atvaziavom pasivaikscioti po parka ax.gif Labai ten grazu thumbup.gif
Aciu aciu 4u.gif
O fotkes tai atsiuntosiu gal savaitgali, nes mano kompe neleidzia prikabinti failu sad.gif Niekaip neissiaiskinu kodel sad.gif
Atsakyti
Nu čiotkai thumbup.gif
Agilytė visai drąsiai jau varo thumbup.gif
Mamka kakaja krasavica.. wub.gif
Ech.. kiek savo diedą prašau, akd nuvarytumėm ten, o jis nevažiuoja cry.gif
Beatriukas su Agilyte wub.gif
Atsakyti