Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 01 07, 13:11)
Šiaip pigiau siųstis, bet reikia kooperuotis, nes siuntmas brangus. Aš tai pirkau iš eurovaistinės su nuolaida, ir taip toliau pirksiu  ax.gif

Nusipirkau pabandymui 250ml is vaistines su nuolaida, bet kol kas pasidejau i sandeliuka smile.gif Jei jau patiks, kai isbandysiu, tada ir ziuresiu, kur labiau apsimoka pirkti smile.gif
Atsakyti
aš naudoju namuose pasigamintą gėlių vandenį (hidrolatą), turiu kuo įvairiausių, tai oda ir sudrėkinta, nuvalyta, sumažėjo spuogelių, inkštirų, žodžiu oda žymiai pagražėjo, o ir nebrangus malonumas thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat jau seniai šį bioderma vandenuką naudoju, perku didelėmis talpomis po 500ml supakuotus po du, tada dar pigiau gaunasi. Naudoju viso veido ir kaklo bei dekolte (kai reikia) valymui - puikiai nuvalo makiažą, tačiau akims valyti naudojų kitas priemones su riebalinėmis priemaišomis, kad reiktų kuo mažiau trinti ir dirginti jautrią odą doh.gif
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 01 04, 13:16)
user posted image

Atsakyti
man geriausi shiseido pureness balancing softener ir uriage hyseac 4u.gif oda problematiška, su akne, riebi ax.gif
dar skaičiau, kad labai geras yra L’Erbolario Acqua aromatica di rosmarino o della regina d'ungheria/ Aromatizuotas vanduo su rozmarinais.Kur LT galima nusipirkti? g.gif

http://kosmetista.ru...chka/40438.html

čia radau, bet nerašo kur parduoda

http://www.erbolario.lt/old/beauty.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 14 rugpjūčio 2013 - 20:34
pas mane normali oda, kartais per pms paberia kaktos sriti. Garnier, margarita tonikai thumbup.gif sutvarko sia beda.

ir sie patiko 4u.gif
Olay Oil minimizing toner
user posted image

Rasa 2 in 1 veido pienelis ir tonikas
user posted image

Clarins One step facial cleanser
user posted image sitas labiausiai patiko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 08 14, 21:29)
man geriausi shiseido pureness balancing softener ir uriage hyseac 4u.gif oda problematiška, su akne, riebi ax.gif
dar skaičiau, kad labai geras yra L’Erbolario Acqua aromatica di rosmarino o della regina d'ungheria/ Aromatizuotas  vanduo  su  rozmarinais.Kur LT galima nusipirkti? g.gif

http://kosmetista.ru...chka/40438.html

čia radau, bet nerašo kur parduoda

http://www.erbolario.lt/old/beauty.php

Radau sarasiuka parduotuviu kur galima isigyti L’Erbolario produktu.

Vilniuje:
UAB "Kasmelaita", Konstitucijos pr. 12, (L'Erbolario, Dr. Taffi, BEMA produktai)
Eurovaistinėje, Ozo g. 25, Vilnius (L'Erbolario produktai)

Kaune:
Eurovaistinėje, Savanorių pr. 255, Kaunas (L'Erbolario produktai)
Eurovaistinėje, Karaliaus Mindaugo pr. 49, Kaunas (L'Erbolario produktai)

Klaipedoje:
Eurovaistinėje, Taikos pr. 61, Klaipėda (L'Erbolario produktai)
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 08 14, 20:29)

Sudomino tonikas,reiks pabandyti ax.gif O pas mus siuos produktus gali rasti bet kurioje vaistazoliu vaistinese blush2.gif ,bet niekada nekilo noras isbandyti ax.gif Aciu,kad uzrodei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 08 15, 13:29)
Sudomino tonikas,reiks pabandyti ax.gif O pas mus siuos produktus gali rasti bet kurioje vaistazoliu vaistinese blush2.gif ,bet niekada nekilo noras isbandyti ax.gif Aciu,kad uzrodei 4u.gif

eurovaistnėje yra tik kūno kremai g.gif reikės pažiūrėti Konstitucijos pr. g.gif
Papildyta:
QUOTE(virgaxxx @ 2013 08 15, 13:29)

tu IT gyveni? ten dar yra ramunėlių tonikas, įdomu kaip jis g.gif
http://www.erbolario...&...&parent=c26
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 16 rugpjūčio 2013 - 07:45
QUOTE(morkine @ 2012 06 19, 09:28)
buvau pasiryžusi pirkti Dr.Hauscka toniką, bet susigundžiau Rasa toniku probleminei odai su AHA ir siera

user posted image

SUDĖTIS: Aqua, Glycolic acid, Glycerin, Betaine, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Majus Root Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract, Hedera Helix (Ivy) Extract, Saponaria Officinalis Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Sulfur, Potassium Alum, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Polysorbate 80, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA.

Pasakysiu patyrimus po panaudojimo  4u.gif

Man šis Rasos tonikas vienas geriausių. Panaudojus jį klabai gerai įsisavinamos kitos kosmetikos priemonės, nes išnyksta visokie odos suragėjimai, atsiveria užsikapsuliavę poros. Rekomeduoju thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(morkine @ 2012 06 19, 12:28)
buvau pasiryžusi pirkti Dr.Hauscka toniką, bet susigundžiau Rasa toniku probleminei odai su AHA ir siera

user posted image

SUDĖTIS: Aqua, Glycolic acid, Glycerin, Betaine, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Majus Root Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract, Hedera Helix (Ivy) Extract, Saponaria Officinalis Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Sulfur, Potassium Alum, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Polysorbate 80, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA.

Pasakysiu patyrimus po panaudojimo  4u.gif

Panaudojau, jei taip galima sakyti. Visiškai nepatiko ir netiko man, išpyliau į kriauklę. doh.gif Labai sausino odą ir kvapas be proto erzino..

Šiuo metu perėjau prie micelerinio vandens ir labai džiaugiuosi. Toniko paieškos baigtos biggrin.gif
Atsakyti
Eda,gal nereikia tos reklamos, jau kelintas postas...
O man geriausias tonikas yra roziu vanduo, dazniausiai perku Gülbirlik firmos,nes sudetyje tik rozytes ir vanduo,atgaivina,drekia,na ir siaip kam idomu pasiskaitykite apie ta vandenuka,net i kepinius kitos maiso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(morkine @ 2014 05 28, 20:50)
Panaudojau, jei taip galima sakyti. Visiškai nepatiko ir netiko man, išpyliau į kriauklę.  doh.gif Labai sausino odą ir kvapas be proto erzino..

Šiuo metu perėjau prie micelerinio vandens ir labai džiaugiuosi. Toniko paieškos baigtos  biggrin.gif

O koks micelinis vanduo jei ne paslaptis blush2.gif
Atsakyti