Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

QUOTE(inavn @ 2012 11 21, 15:47)
O ar niekas nenaudoja vandens?

Kam? prausti veidui? atsigaivinti? drekinti? 4u.gif biggrin.gif kai kuriu vandentekiu vanduo labai kalketas ir jautresne veido oda labai issausina, isberia ir t.t todel tokios odos savininkes naudoja termini vandeni arba tonikus smile.gif as asmeniskai vietoj toniko kuris laikas jau naudoju roziu vandeni.. superinis dalykas.. man tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 11 26, 01:11)
Kam? prausti veidui? atsigaivinti? drekinti?  4u.gif  biggrin.gif  kai kuriu vandentekiu vanduo labai kalketas ir jautresne veido oda labai issausina, isberia ir t.t todel tokios odos savininkes naudoja termini vandeni arba tonikus smile.gif as asmeniskai vietoj toniko kuris laikas jau naudoju roziu vandeni.. superinis dalykas.. man tinka biggrin.gif

Aha, mes su mama irgi ji naudojam smile.gif manau, jis labai universalus, nes tinka bet kokio amziaus odai... tikrai geras dalykas... labai tarp kitko populiarus Bulgarijoje, nes ten ir gaminamas, atsimenu, kai ten viesejom, tada prisivezem ir to roziu vandens, roziu balzamu lupoms, roziu kremu, nu zodziu visko wink.gif O seip gi ir lietuvoj galima laisvai rasti. Vienintelis minusiukas galbut jo kvapas, na toks savotiskas jis man asmeniskai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trendy_: 26 lapkričio 2012 - 08:58
QUOTE(Trendy_ @ 2012 11 26, 09:55)
Aha, mes su mama irgi ji naudojam smile.gif manau, jis labai universalus, nes tinka bet kokio amziaus odai... tikrai geras dalykas... labai tarp kitko populiarus Bulgarijoje, nes ten ir gaminamas, atsimenu, kai ten viesejom, tada prisivezem ir to roziu vandens, roziu balzamu lupoms, roziu kremu, nu zodziu visko wink.gif O seip gi ir lietuvoj galima laisvai rasti. Vienintelis minusiukas galbut jo kvapas, na toks savotiskas jis man asmeniskai ax.gif

Ju visokiu koncentraciju yra.. idomu kokia pas jus? gal 100% tai ir jaucias stiprus roziu kvapas biggrin.gif man tai netrukdo thumbup.gif o seip labai naudinga.. padeda leciau senti odai ir t.t
Atsakyti
o roziu vanduo nesausina odos? doh.gif gal ka esate girdejusios apie levandu vandeni?wink.gif
Atsakyti
Anksčiau naudojau "Margaritos" toniką ir pienelį, bet man jis nelabai. O dabar naudoju Garnier produkciją jautriai odai bei Garnier kremą Essentials. Esu labai patenkinta kainos ir kokybės santykiu.
Atsakyti
QUOTE(Spygliaa @ 2012 11 29, 11:24)
o roziu vanduo nesausina odos? doh.gif  gal ka esate girdejusios apie levandu vandeni?wink.gif

Man tai ne 4u.gif
Atsakyti
naudoju phytomer roziu tonika smile.gif tinka ir patinka mano odytei, tokia matine palieka po jo thumbup.gif
Atsakyti
Gal yra kas naudojanciu is Biodermos tonika ar kazkokia priemone vietoj jo, kuri butu pagirtina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 01 03, 23:34)
Gal yra kas naudojanciu is Biodermos tonika ar kazkokia priemone vietoj jo, kuri butu pagirtina?  4u.gif

Mačiau, kad keliose temose klasėte. Tai labiausiai girama yra šita priemonė:
user posted image
Naudojama norint nuvalyti akiū makiažą arba veido. Galima ir šiaip veidą nuvalyti, atgaivinti. Mano nuomone šitaas vanduo labiausiai tinkamas akių makiažui nuvalyti, nes padaro tą tobulai. Nereikia trinti, nedirgina akių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 01 04, 12:16)
Mačiau, kad keliose temose klasėte. Tai labiausiai girama yra šita priemonė:
user posted image
Naudojama norint nuvalyti akiū makiažą arba veido. Galima ir šiaip veidą nuvalyti, atgaivinti. Mano nuomone šitaas vanduo labiausiai tinkamas akių makiažui nuvalyti, nes padaro tą tobulai. Nereikia trinti, nedirgina akių.  mirksiukas.gif

Joa, prasinesiau pro kelias temas... blush2.gif blush2.gif blush2.gif Aciu 4u.gif
O sakykit si vandenuka geriau siustis, ar verta pirkti is Euro vaistines su 30% nuolaida? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 09 02, 15:26)
Parekomenduokit koki ekologiska veido prausikli, bet ne pieneli, noriu prausiklio ir, kad makiaza gerai nuvalytu smile.gif  4u.gif

100% Pure natūralus veido prausiklis putos labai fainas. Neseniai jį atradau, putos gerai valo makiažą ir akių tušą. Aš turiu tokį Odą skaistinantį. wub.gif
http://www.100pure.l...prausiklis.html

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 01 04, 15:17)
Joa, prasinesiau pro kelias temas...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Aciu  4u.gif
O sakykit si vandenuka geriau siustis, ar verta pirkti is Euro vaistines su 30% nuolaida?  4u.gif

Šiaip pigiau siųstis, bet reikia kooperuotis, nes siuntmas brangus. Aš tai pirkau iš eurovaistinės su nuolaida, ir taip toliau pirksiu ax.gif
Atsakyti