Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

As labai myliu Margaritos su alavijais arba Lirene drekinanti 4u.gif jau po nzn kuri buteli naudoju... o dabar laukiu Bioderma vandenuko.. pasiemiau 2 po 500ml buvo geras pasiulymas.. nes daznai skubant noris nusivalyt ir akis ir visa veida su tuo paciu.. o jo nuplaut nereik, tai manau bus super
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 23 birželio 2012 - 21:28
man geriausias 3in 1 cia.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linivo: 27 birželio 2012 - 23:03
po savaites naudojimo ,keli pastebejimai
user posted image
labai stiprus kamparo kvapas,bet jauciamas tik kol valoma oda ,nusivalius jauciasi kazkiek lipnumas,is pradziu erzino,bet dabar pripratau ir tai neikiek nebemaiso,odos tikrai nesausina,ji atrodo graziai matine,kartotinas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 06 23, 22:26)
As labai myliu Margaritos su alavijais arba Lirene drekinanti  4u.gif jau po nzn kuri buteli naudoju... o dabar laukiu Bioderma vandenuko.. pasiemiau 2 po 500ml buvo geras pasiulymas.. nes daznai skubant noris nusivalyt ir akis ir visa veida su tuo paciu.. o jo nuplaut nereik, tai manau bus super
user posted image
user posted image

Ar gavai jau biodermos vandenuka? As ka tik is paryziauz parsiveziau. Negliu atsidziaugt koks gers. Tuo paciu dar prigriebiau seruma misriai riebiai odai irgi labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2012 07 13, 00:00)
Ar gavai jau biodermos vandenuka? As ka tik is paryziauz parsiveziau. Negliu atsidziaugt koks gers. Tuo paciu dar prigriebiau seruma misriai riebiai odai irgi labai patinka.

joa gavau jau drinks_cheers.gif man irgi labai patinka.. bet kol kas naudoju ji makiazui valyt.. ne kaip tonika 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 13, 19:06)
joa gavau jau  drinks_cheers.gif man irgi labai patinka.. bet kol kas naudoju ji makiazui valyt.. ne kaip tonika 4u.gif  biggrin.gif

as irgi makiazo valymui, taip fainai nuima viskas. sitas produktas bus tikrai dar ne karta perkamas biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu del Biodermos vandenio. Labai malonus, nedirgina visiskai akiu.
Atsakyti
Aš dabar naudoju šį, tai esu labai patenkinta. Švelnus, gerai nuvalo makiažo likučius, nedirgina, netempia, mano oda mišri į riebumą, tai labai puikiai nuima blizgėjimą,o odos nesausina. Žodžiu, labai patinka šis tonikas. thumbup.gif
Payot tonique-purifiant
user posted image
Atsakyti
Patiko ir du kartus kartojau Marios Galland drekinanti tonika.Siuo metu naudoju Clarins valanti-skaniai kvepia,bonkute su dozatoriu,neturi alkoholio ax.gif ir losjonas su multivitaminai Collistar firmos-nieko ypatingo mirksiukas.gif
Atsakyti
o as vietoj toniko perejau ant ekologisko miceliu vandens biopha, labai geras 4u.gif bioderma irgi liuks buvo, tik norejau as ekologiskos priemones 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat naudoju Biodermos valomaji vandeni. Man irgi labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
O ar niekas nenaudoja vandens?
Atsakyti