Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

QUOTE(myglle @ 2012 05 03, 17:53)
kokie apie si tonika atsiliepimai?

Si parsisiunciau, bet dar nenaudojau..
kai ieskojau atsiliepimu tai viena mergina ji labai gyre ..
Atsakyti
man geriausias tonikas purskiamas- is omnia botanica su roziu aliejum, labai svelnus, nedirgina odos. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
buvau pasiryžusi pirkti Dr.Hauscka toniką, bet susigundžiau Rasa toniku probleminei odai su AHA ir siera

user posted image

SUDĖTIS: Aqua, Glycolic acid, Glycerin, Betaine, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Majus Root Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract, Hedera Helix (Ivy) Extract, Saponaria Officinalis Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Sulfur, Potassium Alum, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Polysorbate 80, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA.

Pasakysiu patyrimus po panaudojimo 4u.gif
Atsakyti
Man patinka paprastas lietuviškas tonikas Margarita 4u.gif
Atsakyti
Naudoju bulgarišką rožių vandenį po kiekvieno salyčio su vandeniu ir tikrai patinka, funkciją atlieka puikiai. smile.gif
Atsakyti
Dr. Hauschka tonikas normaliai odai....kol kas geresnio nesu bandziusi:)[URL=http://https://store.drhauschka.com/b2c/ecom/ecomEnduser/items/xt_itemDetailNF.aspx?siteId=1&itemNum=FT]
Atsakyti
T zonai naudoju Loccitane ryziu tonika, kolkas patenkinta. Likusio veido toniku nevalau.
Atsakyti
Aš tonikų nesu daug naudojusi, bet nesiskundžiu ri galiu pagirti Natura Siberica tonika riebiai ODAI

user posted image

Atsakyti
geriausias kada nors turėtas tonikas- ekologiškas damaskinių rožių vanduo rolleyes.gif ( hidrolatas). Thats it! Plain & simple ax.gif
Atsakyti
plante system micelinis vanduo... isbaigiau skirta riebiai odai, apsitvarke poros ant nosies (jaunystes spaudinejimu rezultatas). dabar bandau skirta normaliai odai, nusipirkau kelionini varianta (maza, 100 ml)
Atsakyti
Mizon probleminei odai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morkiux: 21 birželio 2012 - 17:06
Siuo metu TBS arbatmedzio tonika naudoju, tik daznai pamirstu suplakti biggrin.gif Siaip rezultatas tenkina tikrai.
Atsakyti