Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

QUOTE(wife @ 2011 09 02, 16:26)
Parekomenduokit koki ekologiska veido prausikli, bet ne pieneli, noriu prausiklio ir, kad makiaza gerai nuvalytu smile.gif  4u.gif

Pabandyk kokosu aliejumi valyti, tik poto apsipurkšk veidą hidrolatu ir nuvalyk vatos tamponėlių aliejaus riebumą. Bet šiaip pats kokosų aliejus gana gerai susigeria į odą. Gali bandyti valyti ir su kitais ekologiškais aliejais. Dar girdėjau kad kai kurios merginos naudoja molius kaip prausiklius (gasulio molis pvz.), bet man jis ilgainiui išsausino odą (pas mane ji sausa).
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 09 02, 16:26)
Parekomenduokit koki ekologiska veido prausikli, bet ne pieneli, noriu prausiklio ir, kad makiaza gerai nuvalytu smile.gif  4u.gif

Eco waschgel
user posted image
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2012 - 11:06
Gal kuri naudojat Rasos toniką?
Ar vakare nusiprausus veidą jums užtenka tik toniko? Ar dar ir kremu tepat?
Kažkodėl norisi vakare jokio kremo prieš miegą nebetept, kad užtektų tik toniko, gal kuri taip ir daro?
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 12 11, 22:54)
Gal kuri naudojat Rasos toniką?
Ar vakare nusiprausus veidą jums užtenka tik toniko? Ar dar ir kremu tepat?
Kažkodėl norisi vakare jokio kremo prieš miegą nebetept, kad užtektų tik toniko, gal kuri taip ir daro?

Tonikas skirtas odos tonizavimui pries tepant kremu, nuvalius oda toniku ji lengviau pasisavima krema. Taip kad po toniko reikia teptis kremu, na aisku priklauso nuo pacios odos. Gal kieno oda labai riebi, uztenka ir toniko, bet ir riebiai odai kremas reikalingas, as manau.
Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2012 01 05, 12:58)
Tonikas skirtas odos tonizavimui pries tepant kremu, nuvalius oda toniku ji lengviau pasisavima krema. Taip kad po toniko reikia teptis kremu, na aisku priklauso nuo pacios odos. Gal kieno oda labai riebi, uztenka ir toniko, bet ir riebiai odai kremas reikalingas, as manau.

Nuvalius odą toniku ji nebūtinai geriau kremą pasisavina (nebent tas tonikas būtų su alkoholiu ar, dar blogiau, su acetonu, kaip seniau būdavo. Išimtis- tonikai su rūgštimis). Kaip tik gali būti atvirkščiai, nes tada kremas turi prasiskverbti pro dar vieną papildomą priemonės "sluoksnį"- tonikai dažnai plėveles ant odos palieka.
Dėl toniko naudojimo drėkinimui- taip, nuo odos tipo priklauso. Geriau žiūrėti, ne ko tavo manymu "reikia", o ko oda nori mirksiukas.gif Aš dažnai tik toniką naudoju, nes odai pakanka drėkinimo iš jo. O nuo kremų visokių tik poros kemšasi, jie man dažniausiai nereikalingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 05 sausio 2012 - 20:17
QUOTE(himalaia @ 2012 01 05, 21:14)
Nuvalius odą toniku ji nebūtinai geriau kremą pasisavina (nebent tas tonikas būtų su alkoholiu ar, dar blogiau, su acetonu, kaip seniau būdavo. Išimtis- tonikai su rūgštimis). Kaip tik gali būti atvirkščiai, nes tada kremas turi prasiskverbti pro dar vieną papildomą priemonės "sluoksnį"- tonikai dažnai plėveles ant odos palieka.
Dėl toniko naudojimo drėkinimui- taip, nuo odos tipo priklauso. Geriau žiūrėti, ne ko tavo manymu "reikia", o ko oda nori  mirksiukas.gif Aš dažnai tik toniką naudoju, nes odai pakanka drėkinimo iš jo. O nuo kremų visokių tik poros kemšasi, jie man dažniausiai nereikalingi.

Na taip teisingai, kai kurie tonikai palieka plevele, visai buvau pamirsusi, pati jau senai naudoju veitoj parduotuviniu toniku skiesta distiliuotu vandeniu mineralini vandeni ar hidrolatus, jie tikrai nepalieka pleveles ir tonizuoja. Kiekvienas turi atrasti sau tinkancia sistema, tas tiesa.
Atsakyti
As jau baigiu ir tuoj pradesiu nauja 200ml buteli Lirene melynoj pakuotei.. jo kaina per akcija apie 11lt bigsmile.gif kol kas labai patinka
user posted image
Atsakyti
Siuo metu naudoju Givenchy tone it true tonika, labai patinka, gerai matizuoja oda, bet nesausina, sudetyje yra cinko.
user posted image
Atsakyti
Jau kuris laikas naudoju roziu ar apelsinu ziedu hidrolatus veidui ir man patinka. Ateity zadu ismeginti pati pasidaryti ir hidrolata.
Atsakyti
Gal kas bandėte Rasa toniką odai su išsiplėtusiais kapiliarais (rožiniame buteliuke)? Kokie atsiliepimai? Na, nesitikiu, kad susiprins kapilairų sieneles smile.gif, bet norėtųsi, kad bent jau būtų pakankamai švelnus ir dar labiau nedirgintų odos, bet pakankamai gerai tonizuojantis ax.gif
Atsakyti
meginos koks butu geras tonikas misriai odai.t zona riebi. be alkoholio noriu
user posted image galvoju apie si.gal kas turi atsiliepimu apie ji?
Atsakyti
kokie apie si tonika atsiliepimai?
user posted image
Atsakyti