Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

ant vasaros labai išsausėjo oda, bet šis tonikas labai pagelbėjo thumbup.gif

http://www.grozioide...ew-150ml-10573/ [/IMG]

o šiaip dar labai gerai rožių vanduo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cucciolo @ 2011 05 31, 16:57)
Oj neee schmoll.gif  as kazkada susiviliojus maza kaina ir kalbomis, kad lietuviska - tai naturalu ir ponios pila sia kosmetika i prabangios indelius, nusipirkau visa serija. Pasakyciau - nieko gero, viena is maziausiai geru ispudziu palikusiu, nors ir noretusi lietuviska produkta pagirti. O dar kai susidomejau ir sudeti paskaiciau, tai ir ismeciau be gailescio viska. Nieko ten naturalaus nebuvo :-)

drinks_cheers.gif pritariu, man taip pat buvo. Tas pats Lauril Sulfatas su visais parabenais. Lietuviai galetu paieskoti savo nisos sioje rinkoje, kaip pavyzdziui latviai su Madara bando.

Pasidalinsiu ir as savo patirtimi. Mano oda labai riebi (ypac vasara), jau per teik metu supratau, kad ne tiek svarbu prausiklis, kiek tonikas. Jei netinkamas - jau po savaites bus pilna juodu taskeliu, inkstyru, visa blizges ir papilkes nuo riebalu pertekliaus. Jau kelis metus mano Nr. 1 - zalias Sothys bealkoholinis tonikas riebiai odai. user posted image Jei jo nebuna - puse velnio dar ruzavas - normaliai odai user posted image (bet cia jei naudojamas saltu metu laiku, vasarai jis man per silpnas).
Visai neseniai atradau ir Madaros tonika misriai/riebiai odai, pelne mano 2 vieta. Jo privalumas - naturalumas, bet deja, i sudeti ieina alkoholis, tai netycia perbraukus arciau lupu jas nudeginau, pradejo pleiskanot. Tai kol laukiuosi, naudoju naturalia Madara. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Lumene Basic Blue tonikeli, toks visai neblogas, skaniai kvepia, lengvutis.
Atsakyti
Sveikos,koki geriausia tonika pasiulytumete,jei mano oda T srityje labai riebi,o skruostai normalus?;]
Atsakyti
Man veido odą labai atgaivina rožių vanduo. Labiau nei bet kuris naudotas tonikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laukinukė* @ 2011 06 03, 22:33)
O man Rasos produkcija patinka  ax.gif

Man irgi drinks_cheers.gif Dabar turiu Garnier, bet netinka man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2010 11 01, 14:29)
gal kuri esat bandzius DECLARE svelnu valomaji tonika?

nusipirkau 50ml pabandymui ir kol kas  thumbup.gif .

gal kas naudojant ilgesni laika? idomu suzinot atsilietpimu pries perkant 400ml bonke smile.gif

super tonikas, nesigailesi ir didesne pakuote pasirinkusi, mano visos drauges jau is sitos serijos kosmetika naudoja, nes ji puikiai dera jautriai odai ir jos nedirgina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hectore @ 2011 06 02, 23:00)
Aš naudoju Clinique (linija - "2") toniką. (Kartu su Eucerin pieneliu, Clinique veido prausimosi putomis, minėtu toniku, veido drėkikliu ir Eucerin veido kremu arba Clinique veido kremu)
Argumentai:
1. Mėgstu bekvapę kosmetiką;
2. Esu jauna, (t.y. man dar nėra 25m. : D ) todėl kol kas mano veidui iš kremo tereikia daug drėgmės ir geros apsaugos nuo saulės;
3. Salyginai prieinama kaina (perkant rinkinį. O 'ne rinkinį' pirkti nėra prasmės);
4. Mažiau "chemijos";
5. Subalansuota mano odai ir jos problemoms.

Visada saugaus "greitą poveikį" suteikiančių preparatų. Su Clinique terlionės daug, bet oda tikrai būna švari, tinkamai sudrėkinta ir tiesiog "šviežesnė". : )

Nezinau, kur Jus izvelgiate ta naturaluma. Nes vien atidarius toniko bonkute, alkoholio kvapas trenka i nosi iki pamelynavimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aqela @ 2011 08 26, 15:13)
Man veido odą labai atgaivina rožių vanduo. Labiau nei bet kuris naudotas tonikas  4u.gif

Pritariu, nuostabus dalykas, ir kvepia skaniai. As dar naudoju levandų, apelsinų vandenis veidui gaivinti, tik būtinai ekologiškus. Nieko geriau už šiuos tonikus neįsivaizduoju.
Papildyta:
QUOTE(Cle0 @ 2011 06 16, 22:15)
Sveikos,koki geriausia tonika pasiulytumete,jei mano oda T srityje labai riebi,o skruostai normalus?;]

Aš manau galėtumj išbandyti priemones su rozmarinais, jie sureguliuoja odos riebalų perteklių, va ką rašo, čia hidrolatas, bet gali rinktis ir kitas priemones:
Produkto aprašymas:
Rozmarinų hidrolatas pakelia odos tonusą, reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, išvalo bei atkemša odos poras. Dėl savo antioksidacinių savybių kovoja su odos senėjimu. Kaip plaukų priemonė skatina jų augimą bei naikina pleiskanas.
Naudokite:
Riebios, mišrios, spuoguotos odos priežiūrai,
Senstančiai odai,
Galvos problemoms spręsti (pleiskanos, riebi oda).

Ekologiškas, sertifikuotas Soil Association. Kilmės šalis: Ispanija.

Pastaba! Hidrolatai yra labai jautrūs taršai. Atidarius rekomenduojama laikyti šaldytuve, sunaudoti per 6 mėnesius.

Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2011 08 29, 19:54)
Pritariu, nuostabus dalykas, ir kvepia skaniai. As dar naudoju levandų, apelsinų vandenis veidui gaivinti, tik būtinai ekologiškus. Nieko geriau už šiuos tonikus neįsivaizduoju.
Papildyta:

Aš manau galėtumj išbandyti priemones su rozmarinais, jie sureguliuoja odos riebalų perteklių, va ką rašo, čia hidrolatas, bet gali rinktis ir kitas priemones:
Produkto aprašymas:
Rozmarinų hidrolatas pakelia odos tonusą, reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, išvalo bei atkemša odos poras. Dėl savo antioksidacinių savybių kovoja su odos senėjimu. Kaip plaukų priemonė skatina jų augimą bei naikina pleiskanas.
Naudokite:
Riebios, mišrios, spuoguotos odos priežiūrai,
Senstančiai odai,
Galvos problemoms spręsti (pleiskanos, riebi oda).

Ekologiškas, sertifikuotas Soil Association. Kilmės šalis: Ispanija.

Pastaba! Hidrolatai yra labai jautrūs taršai. Atidarius rekomenduojama laikyti šaldytuve, sunaudoti per 6 mėnesius.

O kur galima tai gauti ir ar brangu?
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2011 08 30, 10:04)
O kur galima tai gauti ir ar brangu?

aš pati apsiperku www.love-eco.lt, ten man patinka kainos ir prekių kokybė, bet yra ir kitų parduotuvių neblogų.
Atsakyti
Parekomenduokit koki ekologiska veido prausikli, bet ne pieneli, noriu prausiklio ir, kad makiaza gerai nuvalytu smile.gif 4u.gif
Atsakyti