Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

PHYTOMER - super kosmetika.Yra pirkti ESLAUDA ir VISUNITA grozio salonuose LT.Uzsieny - visose kosmetikos parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(GiedrUla @ 2004 12 21, 14:17)
PHYTOMER - super kosmetika.Yra pirkti ESLAUDA ir VISUNITA grozio salonuose LT.Uzsieny - visose kosmetikos parduotuvese.

kaip tik Visunitoje ir perku smile.gif
Atsakyti
Tik nesijuokit,bet as naudoju prancuzu firmos MELIADE losjona veido odai,
pirkau Iki parduotuveje uz gal kokius 3-4Lt blush-anim-cl.gif
Kaip tik grizau i Lietuva ir neturejau laiko ieskoti kazko ypatingo tai galvoju paimsiu pabandyti,juk nebus gaila ismest uz pora litu.
Bet kai pabandziau... laugh.gif laugh.gif tai nubegau antro buteliuko,jei netycia paskui neberasciau tongue.gif
Atsakyti
Ir aš mačiau IKI parduotuvėje MELIADE ir labai stebėjausi, kaip gali tiek kainuoti unsure.gif , juk turbūt savikaina didesnė, buteliukai neatrodo pigiena, tai kaip čia yr – ar jie tikrai tiek kainuoja (pienelis veidui valyti, losjonas ir tonikas), ar čia IKI desperatiškai bando juos išsiparduoti g.gif , gal kas žinot? Aš nusipirkau MELIADE lako valiklį, tai kvapas toks, tarsi acetono ten būtų koks 200% biggrin.gif .
Atsakyti
Nu zinokit kaina tai tikrai stebina blink.gif , bet jau 2 metai naudoju akiu valikli MELIADE firmos, super daiktas - negriauzia akiu, labai gerai nuvalo tusa ir seselius, vienu zodziu geresnio daikto tikrai nesu turejusi. O kaina irgi superine megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2004 12 27, 09:02)
Nu zinokit kaina tai tikrai stebina blink.gif , bet jau 2 metai naudoju akiu valikli MELIADE firmos, super daiktas - negriauzia akiu, labai gerai nuvalo tusa ir seselius, vienu zodziu geresnio daikto tikrai nesu turejusi. O kaina irgi superine  megalol.gif

turiu sita akiu makiazo valikli is MELIADE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu tikrai puikus daiktas,nusipirkau gal pries pora menesiuku smile.gif nors kai pirkau tai nesitikejau kad toks geras bus-truputi itartina man ta kaina atrode clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2004 12 27, 09:02)
Nu zinokit kaina tai tikrai stebina blink.gif , bet jau 2 metai naudoju akiu valikli MELIADE firmos, super daiktas - negriauzia akiu, labai gerai nuvalo tusa ir seselius, vienu zodziu geresnio daikto tikrai nesu turejusi. O kaina irgi superine  megalol.gif

QUOTE(dalytee @ 2004 12 27, 10:29)
turiu sita akiu makiazo valikli is MELIADE  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nu tikrai puikus daiktas,nusipirkau gal pries pora menesiuku smile.gif nors kai pirkau tai nesitikejau kad toks geras bus-truputi itartina man ta kaina atrode clap_1.gif

...Ar cia kalba eina apie ta zydra vandeneli???... Stovi jis pas mane namuose, bet kazkaip jis man schmoll.gif Nes kiek teko bandyt, kitu firmu akiu valikliai putoja, o sitas nini unsure.gif O vat tonikas ir pienelis visai nieko
Atsakyti
Nebandziau as dar akiu valiklio,bet kadangi daug kas giria tai manau reikes pabandyti.
Atsakyti
As naudoju Margaritos tonika su alijosium (~9Lt) ir man jis labai tinka. Anksciau bandziau Manhettan, Lumene ir dar kazkokius, teko ismest. O sita jau antra nusipirkau ir labaij thumbup.gif
Atsakyti
as naudoju PURE Zone is LOREAL Paris. turiu valomaji tonika ir ir dar kazkoki dalikeli bet nzn kaip jis vadinas. irgi is Pure zone. labai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Man tai pats geriausias(bent jau pakolkas) Vitaskino pienelis bei tonikas thumbup.gif thumbup.gif Atgaivina veiduka puikiai thumbup.gif Ir kaina normali, tiek vieno, tiek kito kaina apie 10 lt
Atsakyti
Man labai patiko "URIAGE" firmos skystis smile.gif , jis skirtas ir akių ir veido odos valymui, tada nereikia naudoti nei pienelio, nei toniko, jis skirtas normaliai ir sausai odai, tai man jo taip pat labai ilgam to buteliuko užteko, labai skalsus, tiesiog vienu lašeliu gali nuvalyti, bet dabar jis "Euro vaistinėse" dingo sad.gif , tai net nežinua, bet prižadėjo užsakyti ir atvežti. Mano vakar baigėsi, tai aš nusipirkau tokias pačias drėgnas servėtėles, šiandien išbandysiu, gal bus dar patogiau, nereikės nei vatos. Skysčio ir servėtėlių kaina apie 25 lt. tame skystyje yra apie 60% terminio šaltinio vandens , na man tai fantastiškas, negraužia nei akių thumbup.gif
Atsakyti