Man irgi dabar 15.Jodinėju jau 2.5 metų.Tėvan jokių klausimų neiškilo,pasakiau,kad jodinėsiu,vadinasi jodinėsiu...kaip pradėjau diena po savo 13-ojo gimtadienio,taip nebegaliu sustoti
QUOTE(Justuxx @ 2007 12 26, 16:44)
Oi ne, per mokslo metus net negaleciau jodinet dabar jau mokslai spaudzia, o kas bus 10 klasej ... mokslais tikrai nerizikuociau, bet vasara kai laisvo laiko yra tikrai daug...
Manyčiau, jei yra didelis noras, tam pomėgiui atsiras ir laiko, ir lėšų. Linkiu sėkmės įgyvendinant savo svajonę.
sveikos panos, as asmeniskai niekada nevesciau savo vaiko pas gitana, nenoriu negraziai kabeti, bet as noriu kokybes, o ne keiksmazodziu ir suraukto veido, neskaitant jau apie pati treniravima. Siu metu mano durka lanko marveles zirgyna pas trenere Rima. jei kam idomu - 8 688 75206 (cia kur anksciau buvo kauno sporto mokykla). Ta pati trenere atsikele is to zirgyno kur vaziuojant link Juragiu. tikrai patarciau ten eiti, nes ir man paciai teko ant arklio uzlipti. Fantastiska buvo. Ir poziuris i klienta visai kitoks, nu tokie ne tarybiniai laikai kaip pas gitana
QUOTE(zirge @ 2008 03 07, 08:51)
pas trenere Rima. jei kam idomu - 8 688 75206 (cia kur anksciau buvo kauno sporto mokykla). Ta pati trenere atsikele is to zirgyno kur vaziuojant link Juragiu. tikrai patarciau ten eiti, nes ir man paciai teko ant arklio uzlipti. Fantastiska buvo. Ir poziuris i klienta visai kitoks, nu tokie ne tarybiniai laikai kaip pas gitana
Aha, fain...Tik kad mums kainavo pusvalandis 50Lt., ar tai kad jie atsikele ir viska remontuot reikia, ar cia tik mums taip?
QUOTE(Žmogė @ 2008 03 14, 19:30)
Aha, fain...Tik kad mums kainavo pusvalandis 50Lt., ar tai kad jie atsikele ir viska remontuot reikia, ar cia tik mums taip?
nelabai zinau kodel jums tokia kaina. Gal jus jojote ant dvieju arkliu po pusvalandi? Taip tai kaina yra nurodoma vienoam raiteliui.
Sveikutės... O kaip reikalai Vilniuje? Norėčiau paklausti O jei tik pabandymui? 1 kartą? Galima taip? ir ar Būtinai tą pusvalandį? O jei vaikui nepatiks kas tada?vedžiosis arklį, ups atsiprašau žirgą likusias minutes?
Sveikos
Jus cia apie vaikus, o as pati jau kelis metus svajoju. Ir siais metais nusprendziau lankyti pamokeles
Gal girdejote apie zirgyna Nemencines plente link Silo ezero? Anksciau buvo, labai grazi vieta. Kazin kaip dabar?
Buciau dekinga uz kontaktus ir atsiliepimus
Jus cia apie vaikus, o as pati jau kelis metus svajoju. Ir siais metais nusprendziau lankyti pamokeles
Gal girdejote apie zirgyna Nemencines plente link Silo ezero? Anksciau buvo, labai grazi vieta. Kazin kaip dabar?
Buciau dekinga uz kontaktus ir atsiliepimus
Bent jau Kaune pas trenere Rima as moku uz tai, kiek as joju. Galiu ir 10 min joti, tai uz tiek ir josiu. Daznai net duoda daugiau pajoti nei as sumoku. Tai man patinka Manyciau, kad tokia pati praktika turetu buti taikoma ir Vilniuje. Nes is kur pirma karta jojanciam zmogui zinoti, ar patiks, ar ne?
Sveikutės. Mano mergytė jau lanko žirgyną 4 mėnesius labai patinka. Jodinėja ant ponio, su ja dirba trenerė. Super labai patinka. aplinka graži. Jodinėjam Vilniuje, Bendorėliuose
QUOTE(gertrudos mama @ 2008 04 01, 13:35)
Sveikutės. Mano mergytė jau lanko žirgyną 4 mėnesius labai patinka. Jodinėja ant ponio, su ja dirba trenerė. Super labai patinka. aplinka graži. Jodinėjam Vilniuje, Bendorėliuose
Pas ką jojate Bendoriuose?Pas Eleną?Ant Pupos jojat?