nu va, katik is eurovaistines grizau. paprasiau ovuliacijos nustatymo testo. tai jaunute tokia vaistininke atnese man nestumo testa . sakau man ovuliacijos testo reikia - tai ziuri jinai i mane nustebus, sako einu paklausiu. tai pasiklause pas kita vaistininke, pasirodo, siuo metu neturi ir nezinia kada tures. ale mergina ne is kelmo spirta sako ji man: o kam jums tas ovuliacijos testas, taigi galit apsiskaiciuot savo vaisingas dienas. as sakau tai kad ciklas nereguliarus. o jinai sako nesvarbu! paimi ilgiausiai trunkanciu menesiniu dienu skaiciu atimi 20 pridedi trumpiausiai trunkanciu menesiniu dienu skaiciu kazka ten is kazko padalini (nebeatsimenu jau) ir va ta diena tikrai tikrai vaisinga. va stai jums ir vaistininkes konsultacija
QUOTE(plunksnyte @ 2006 11 09, 20:32)
nu va, katik is eurovaistines grizau. paprasiau ovuliacijos nustatymo testo. tai jaunute tokia vaistininke atnese man nestumo testa . sakau man ovuliacijos testo reikia - tai ziuri jinai i mane nustebus, sako einu paklausiu. tai pasiklause pas kita vaistininke, pasirodo, siuo metu neturi ir nezinia kada tures. ale mergina ne is kelmo spirta sako ji man: o kam jums tas ovuliacijos testas, taigi galit apsiskaiciuot savo vaisingas dienas. as sakau tai kad ciklas nereguliarus. o jinai sako nesvarbu! paimi ilgiausiai trunkanciu menesiniu dienu skaiciu atimi 20 pridedi trumpiausiai trunkanciu menesiniu dienu skaiciu kazka ten is kazko padalini (nebeatsimenu jau) ir va ta diena tikrai tikrai vaisinga. va stai jums ir vaistininkes konsultacija
o geras, reikės išbandyti, visai gana logiška, taip suprantu, kad iš 2 dalinti, nes du ciklai ir gauni vidurkį, bet kaži kodėl taip užgarantavo, kad tikrai vaisinga
Nepabandę nesužinosim
QUOTE(plunksnyte @ 2006 11 09, 16:08)
gal galetum pasakyti, kur pirkai tuos ovuliacijos testukus? as praeita cikla uzsimusdama ieskojau kaune, tai visur sulaukdavau atsakymo: siuo metu neturime, labai retai atveza...
ir dar klausimelis pasakykit man ziopliukei tai kai ovuliacijos testas parodys dvi vienodai ryskias juosteles, tai reiskia kad kuo greiciau ciupt vyra ir artimiausias 24 val darbuotis , ar palaukt 24 val. ir po to jau kibt i darba
ir dar klausimelis pasakykit man ziopliukei tai kai ovuliacijos testas parodys dvi vienodai ryskias juosteles, tai reiskia kad kuo greiciau ciupt vyra ir artimiausias 24 val darbuotis , ar palaukt 24 val. ir po to jau kibt i darba
Matai as gyvenu uzsienyje, tai cia pas mus tokie testeriai parsiduoda kosmetiniu ir higieniniu prekiu parduotuvese ( kaip ir nestumo testai). Be abejo galima ir vaistinese nusipirkt. Bet man cia labiau patinka: isimetei i krepsi ir niekas nieko neklausineja.
O kai parodo 2 ryskias juosteles reikia is karto vyra ciupti ir darbuotis. Juk spermijai islieka gyvibingi iki 4 paru, deja kiausinelis tik 12-24 val.
aciu evamare uz paaiskinima nu bandysiu nuo pirmadienio vel kresti kauno vaistines, tikiuosi sikart rasiu. nu ir lauksiu tu dvieju ryskiu juosteliu
As irgi ieskau sio daikciuko bet nerandu gal kas nors zinot kur Kaune rasti? bandziau temperatura pati matuoti ir nustatyti ovuliacija, bet sis metodas ne man visiska nesamone gaunasi Pagelbekit, kas nors
QUOTE(Raspberry @ 2006 11 11, 18:12)
As irgi ieskau sio daikciuko bet nerandu gal kas nors zinot kur Kaune rasti? bandziau temperatura pati matuoti ir nustatyti ovuliacija, bet sis metodas ne man visiska nesamone gaunasi Pagelbekit, kas nors
As siandien uzsisakiau vienoj vaistinej, sake rytoj atves. Nu tikiuosi kad nepaves... Cia Kaune, kalnieciuose, tokioj vaistinej prie vitepsko turgelio
QUOTE(plunksnyte @ 2006 11 13, 22:26)
As siandien uzsisakiau vienoj vaistinej, sake rytoj atves. Nu tikiuosi kad nepaves... Cia Kaune, kalnieciuose, tokioj vaistinej prie vitepsko turgelio
ar atveze? eisiu ir as ju ieskoti
Sveikutes visos kurios iekot oviulecinio testo:
kaune tikrai ji rasit Megoje, euro vaitineje, atrodo kad taip vadinasi, bet ji tik viena megoje, tai manau rasit...
pati praeita svait pirkau, ir penktadien idar tikrai buvo - ir juostelemis ir kasetiniu, juosteles pigesnes po 6.3 lt
as jas naudojau ir vakar po keturiu testu sunaudojimo pagaliau. issryskejo tos dvi juosteles, po to su vyru sprandem rebusa - ar jos vienodo ryskumo
nu bet nusprendem kad vienodos, todel lauksim rezultatu..
dar siandien dirbsim o tuomet jau lauksim
taigi visos kurios neranda - ieskokite megoje, nes as ziurejau - maksima bazej aleksote vaistineje tai net girdeje nebuvo, o va megoje radau...
Sekmes visoms...
Papildyta:
oi atleiskite, uz tiek klaidu...
cia del to kad skubejau savo ziniomis pasidalinti...
dar karteli , atsiprasau..
kaune tikrai ji rasit Megoje, euro vaitineje, atrodo kad taip vadinasi, bet ji tik viena megoje, tai manau rasit...
pati praeita svait pirkau, ir penktadien idar tikrai buvo - ir juostelemis ir kasetiniu, juosteles pigesnes po 6.3 lt
as jas naudojau ir vakar po keturiu testu sunaudojimo pagaliau. issryskejo tos dvi juosteles, po to su vyru sprandem rebusa - ar jos vienodo ryskumo
nu bet nusprendem kad vienodos, todel lauksim rezultatu..
dar siandien dirbsim o tuomet jau lauksim
taigi visos kurios neranda - ieskokite megoje, nes as ziurejau - maksima bazej aleksote vaistineje tai net girdeje nebuvo, o va megoje radau...
Sekmes visoms...
Papildyta:
oi atleiskite, uz tiek klaidu...
cia del to kad skubejau savo ziniomis pasidalinti...
dar karteli , atsiprasau..
Gal kas turit parduoti testa ovuliacijai nustatyti, pagal seiles? pirkciau
QUOTE(kate0 @ 2006 11 20, 01:00)
ar atveze? eisiu ir as ju ieskoti
labai faina vaistine atveze man tu ovuliacijos testu! paskui dar uzsisakiau, nes per mazai nusipirkau. zodziu, uzsisakai, ir rytoj jau atveza. ir man prie pat namu
Papildyta:
mergaites, noriu jusu paklaust. pasidariau siandien ovuliacijos testa, tai ta juostele vos vos blankesne uz kontroline. bet turbut reikia manyti kad testas neigiamas..? ir vyrui rodziau, jam irgi atrodo, kad blankesne nei kontroline nu gal rytoj bus vienodos