Sveikos!
Rasau, nes mane kamuoja stai toks klausimas:
ar ovulacijos testai visada parodo, kad vyksta ovulacija? Ar gali buti, kad atsiranda dvi juosteles, kurios rodo, kad LH kiekis krauje pakilo, bet ovulacijos vis tiek nera?
Mano abejones kyla del to, kad mes norime leliuko, ir kadangi per pirmus menesius naturaliai nesigavo, tai nusipirkau ovulacijos testus. Naudojames juos jau trecia karta, ir tikimes, kad trecias kartas nemeluoja. Taciau...
...pirma ir antra menesi, nors aiskiai pasirode tos dvi juosteles, tai gleives nebuvo tokios skaidrios, kokios man atrodo turetu buti, nebuvo slidumo jausmo. Na ir vaikutis taip ir neuzsimezge. Siandien ryte, kadangi yra 11 ciklos diena, pasidariau pirma ovulacijos testa, ir mano nuostabai jau siandien atsirado tos dvi juosteles (anksciau buvo 13 ciklo diena), dar- yra gleiviu, jos ryte buvo slidzios, dabar dregnos...Paziuresime vakare, ar sikart pataikome...
Ar gali buti, kad vyksta ovulacija, bet nesilaukiu del to, kad gleives nevaisingos, ir spermatozoidai zuva?
Siaip jau pasidariau kraujo tyrimus, pas mane visos hormonos normoje isskyrus prolaktina, jo kiekis dukart didesnis, nei virsutine norma, gydausi siuo metu parlodeliu (1, 25 mg. per diena)
Jeigu kas gali man ka nors paaiskinti ar patarti, buciau labai labai dekinga...
Laukiu nesulakiu
ir
...