Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Žmona @ 2006 08 17, 14:14)
Nu va pažėkit žinutė aukščiau 07,13 testeri gavau, o šiai dienai esu jau  nestuke.gif rekomenduoju visoms  thumbup.gif  thumbup.gif
Parduočiau ale pačiai įtariu trečiam kleckui prireiks  smile.gif

Oi kaip sveikiju wub.gif Tu matai kaip greit su testeriuku susisukot thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ir as noriu testerio!!!
Kur man ji gauti, kur uzsisakyti? Mes irgi lialiaus laukiam laukiam... kaip ner, taip ner... blush2.gif Kiek jis kainuoja? Noriu nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 08 18, 17:14)
Merginos, ir as noriu testerio!!!
Kur man ji gauti, kur uzsisakyti? Mes irgi lialiaus laukiam laukiam... kaip ner, taip ner... blush2.gif Kiek jis kainuoja? Noriu nusipirkti.

Kodel niekas neatsako... ? cry.gif
Atsakyti
Sveikos visos, as irgi užsiskiau vaisingumo indikatorių ARBOR. Praeitą mėnesį baigiau gerti KT ir pradėjau tą mikroskopiuką naudoti. Tačiau arba aš nemoku juo naudotis, arba mano hormonai po KT dar neatsistatę į vietas, tačiau mano kristalizacija "banguota", t.y. kelias dienas rodo grūdelius, po to atsiranda paparetėlių, po to jie dingsta ir kelias dienas vėl tik grūdeliai, po to vėl atsiranda keletas papartėlių ir vėl dingsta. O gal mano kiaušidžių veikla visiškai sutrikus?Gal kuri nors buvot susidūrus su panašiu atvėju? Nebežinau ką daryti, matuoti BT nemoku blush2.gif
Tą aparačiuką galima užsisakyti internetu www.arbor.lt, kaina su pašto išlaidom 110lt.
Papildyta:
Atsiprašau - www.arborita.lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(carino @ 2005 01 07, 18:52)
Sveikos!

Rasau, nes mane kamuoja stai toks klausimas:
ar ovulacijos testai visada parodo, kad vyksta ovulacija? Ar gali buti, kad atsiranda dvi juosteles, kurios rodo, kad LH kiekis krauje pakilo, bet ovulacijos vis tiek nera?

Mano abejones kyla del to, kad mes norime leliuko, ir kadangi per pirmus menesius naturaliai nesigavo, tai nusipirkau ovulacijos testus. Naudojames juos jau trecia karta, ir tikimes, kad trecias kartas nemeluoja. Taciau...

...pirma ir antra menesi, nors aiskiai pasirode tos dvi juosteles, tai gleives nebuvo tokios skaidrios, kokios man atrodo turetu buti, nebuvo slidumo jausmo. Na ir vaikutis taip ir neuzsimezge. Siandien ryte, kadangi yra 11 ciklos diena, pasidariau pirma ovulacijos testa, ir mano nuostabai jau siandien atsirado tos dvi juosteles (anksciau buvo 13 ciklo diena), dar- yra gleiviu, jos ryte buvo slidzios, dabar dregnos...Paziuresime vakare, ar sikart pataikome...  smileysex.gif

Ar gali buti, kad vyksta ovulacija, bet nesilaukiu del to, kad gleives nevaisingos, ir spermatozoidai zuva?

Siaip jau pasidariau kraujo tyrimus, pas mane visos hormonos normoje isskyrus prolaktina, jo kiekis dukart didesnis, nei virsutine norma, gydausi siuo metu parlodeliu (1, 25 mg. per diena)

Jeigu kas gali man ka nors paaiskinti ar patarti, buciau labai labai dekinga...
Laukiu nesulakiu  nestuke.gif ir  2.gif  2.gif ...

Atsakyti
Merginos ar jums taip yra buve, nebezinau nei ka galvot... Norejau nusipirkt nestumo testa, nes mmm veluoja pora dienu jau, na ka galvoju paiimsiu du, per ta ziopla galva pasiiemiau viena nestumo testa o kita ovuliacijos testa. Ryte pasidariau nestumo testa jis buvo neigiamas, o i pavakare galvoju reik paziuret kas per daiktas tas ovuliacijos testas, na ka pasidarau ir rodo dvi juosteles, tai negi as vaisinga, kazkaip keista nes dabar eina 33 ciklo diena, nieko nebesuprantu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wow: 31 rugpjūčio 2006 - 18:13
sveikos moterytes!
mes irgi planuojam... nes dar musu leliukas ant debeselio sedi - neishejo jam ish pirmo karto matyt pas mus pasilikti...
tai dabar galvoju pasisaugoti koki pusmeti ir pavasary vel bandyti...
gal kas turi patirties kaip su tom menesinem ir vaisingom dienom po abrazijos...?
Atsakyti
zodziu radau MaybeBaby - kazkokioj klinikoj (dabar nepamenu) yra pirkti - kaina 180 Lt
manau truputi per brangu...
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2006 08 17, 14:47)
Oi kaip sveikiju  wub.gif  Tu matai kaip greit su testeriuku susisukot  thumbup.gif

Aha greitai nestuke.gif
Atsakyti
Nu susigundziau ir as tuo Arbor testuku. Ziuresim kas cia gausis gero g.gif
Atsakyti
Sveikos MERGINOS!
Na man tai ovuliacinis testas ovuliacija nustate 100% tikslumu.
Pakuoteje buvo 5 testai.
Pradejausi daryti 13 ciklo diena, o mano ciklas 31 diena. Kasnien antra juostele darydavosi vis ryskesne, o 17 ciklo diena labai ryski, tada ir ivyko ovuliacija, jauciau skausma strenose ir pilvo apacioje. Na o kita diena antra juostele buvo blanki, reiskia viskas vyko tvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(evamare @ 2006 11 08, 18:30)
Sveikos MERGINOS!
Na man tai ovuliacinis testas ovuliacija nustate 100% tikslumu.
Pakuoteje buvo 5 testai.
Pradejausi daryti 13 ciklo diena, o mano ciklas 31 diena. Kasnien antra juostele darydavosi vis ryskesne, o 17 ciklo diena labai ryski,  tada ir ivyko ovuliacija, jauciau skausma strenose ir pilvo apacioje. Na o kita diena antra juostele buvo blanki, reiskia viskas vyko tvarkingai.

gal galetum pasakyti, kur pirkai tuos ovuliacijos testukus? as praeita cikla uzsimusdama ieskojau kaune, tai visur sulaukdavau atsakymo: siuo metu neturime, labai retai atveza...
ir dar klausimelis wub.gif pasakykit man ziopliukei blush2.gif tai kai ovuliacijos testas parodys dvi vienodai ryskias juosteles, tai reiskia kad kuo greiciau ciupt vyra smileysex.gif ir artimiausias 24 val darbuotis blush2.gif , ar palaukt 24 val. ir po to jau kibt i darba blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti