Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

Labukas visoms. Reiks jaučiu ir man pasipirkti tokių testukų. Pasižiūrėti kaip gaunasi. mes irgi labai jau norim turėti mažylį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivucius @ 2006 03 31, 09:55)
Na, sis ciklas tau bus daug sekmingesnis jau vien del to, kad mokesi naudotis testuku  biggrin.gif Man tie 7 testukai optimaliai leido nusistatyti ovuliacija  thumbup.gif  Dabar telieka laukti kaip viskas baigsis.
Sekmes ir tau

Ačiū daivucius 4u.gif
Įdomiausia, kad daugelis pradeda juos naudoti tik jei nesigauna vaikelis, o as vat blush2.gif nutariau tris mėnesius iš eilės padaryt, maždaug ovuliaciją nustatyt ir tik tada bandyt clap.gif 2.gif
tau irgi didelės sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Fantazija_24 @ 2006 03 31, 19:45)
Labukas visoms. Reiks jaučiu ir man pasipirkti tokių testukų. Pasižiūrėti kaip gaunasi. mes irgi labai jau norim turėti mažylį  ax.gif

Siaip geras dalykas, tik brangokas ir ne visose vaistinese buna, o dar ir vaistininkes ne visos zino kas cia do daiktas biggrin.gif
Atsakyti
As tai to testuko deka is Arboritos jau turiu rezultata 4u.gif Jeigu norit galiu parduoti drinks_cheers.gif nes man jau jis kaip ir nebereikalingas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jei kas noresit rasykit i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liince @ 2006 04 06, 20:26)
As tai to testuko deka is Arboritos jau turiu rezultata  4u.gif  Jeigu norit galiu parduoti  drinks_cheers.gif nes man jau jis kaip ir nebereikalingas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Jei kas noresit rasykit i AZ  mirksiukas.gif

Ačiū liince, 4u.gif jau naudoju, o kartu dar ir ovuliacinius testus, tai parodymai sutampa, t.y. rode ovuliacijos diena abu ta pacia, tik va, kazin kokie rezultatai bus g.gif na, pagyvensim, pamatysim rolleyes.gif tikiuosi... nestuke.gif
Atsakyti
as tiesa sakant nemoku naudotis tuop prietaisu arboritos. jei kam reikia as irgi galiu parduoti, rasykit i az.
Atsakyti
Tai jei jau aš išmokau ax.gif , tai tikrai ten nėra taip sudėtinga, o instrukcijos neturi kaip naudotis? Gi tik uždedi seiliu ir palauki kol išdžius tongue.gif tada žiūrim, ką turim tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chada: 19 balandžio 2006 - 14:05
as pirkciau arboritos prietaisiuka parasykit i AZ koia kaina ir is kur esat
Atsakyti
QUOTE(daivucius @ 2006 04 01, 13:14)
Siaip geras dalykas, tik brangokas ir ne visose vaistinese buna, o dar ir vaistininkes ne visos zino kas cia do daiktas biggrin.gif

Sveikos mergytės 4u.gif
Aš irgi šį mėn užpykau ir nusipirkau (tiesa po gerokų paieškų) O testukų. Tiesa dvejose vaistinėse, kai paprašiau O testukų, buvo: blink.gif blink.gif kokių kokių testukų lotuliukas.gif lotuliukas.gif Va tau ir 21 amžius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O šiaip jie man visai patiko. 14 cd. parodė tooookią ryškią T juostutę, dvigubai ryškesnę nei kontrolinė. O 15 cd. testinė juostutė buvo stipriai blankesnė už kontrolinę. Nu dabar jau laukiu rezultato ax.gif ax.gif Gal gi šį mėn ir pasiseks bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitanak @ 2006 04 22, 10:36)
Sveikos mergytės  4u.gif
Aš irgi šį mėn užpykau ir nusipirkau (tiesa po gerokų paieškų) O testukų. Tiesa dvejose vaistinėse, kai paprašiau O testukų, buvo:  blink.gif  blink.gif kokių kokių testukų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Va tau ir 21 amžius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O šiaip jie man visai patiko. 14 cd. parodė tooookią ryškią T juostutę, dvigubai ryškesnę nei kontrolinė. O 15 cd. testinė juostutė buvo stipriai blankesnė už kontrolinę. Nu dabar jau laukiu rezultato  ax.gif  ax.gif Gal gi šį mėn ir pasiseks  bigsmile.gif  ax.gif

Jooo...jau ir as isitikinau, kad mazesnese vaistinese, o ypac senos bobelkos (vaistininkes) nelabai turi supratima apie O testus ir ju reikalinguma lotuliukas.gif Visada ju gaunu Eurovaistinese thumbup.gif Net pasirinkimas yra kasetiniu ir juosteliniu, ale geresni man kasetiniai. rolleyes.gif
Va, reikia vel kokius 4 uzsipirkti, visada sulaukusi teigiamo testuko sekancia diena pasidarau dar viena, kad isitikinciau, jok LH banga jau praejo ir ovuliuoju biggrin.gif
Atsakyti
O ar skiriasi labai juostelinių ir kasetinių O testukų kaina? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chada: 22 balandžio 2006 - 21:13
QUOTE(Chada @ 2006 04 22, 22:12)
O ar skiriasi labai juostelinių ir kasetinių O testukų kaina? g.gif

Juostelinis 6-7Lt
Kasetinis 8-10Lt
Man juosteliniai nepatiko schmoll.gif Tokios blankios abi juosteles gavosi, kad net nesupratau, kaip ta testine palyginti su kontroline, jei pati kontroline vos matosi g.gif Ar cia taip turi buti, ar testas brokuotas...nu vien zo...variau pirkt kasetiniu doh.gif
Atsakyti