Labukas visoms. Reiks jaučiu ir man pasipirkti tokių testukų. Pasižiūrėti kaip gaunasi. mes irgi labai jau norim turėti mažylį
QUOTE(daivucius @ 2006 03 31, 09:55)
Na, sis ciklas tau bus daug sekmingesnis jau vien del to, kad mokesi naudotis testuku Man tie 7 testukai optimaliai leido nusistatyti ovuliacija Dabar telieka laukti kaip viskas baigsis.
Sekmes ir tau
Sekmes ir tau
Ačiū daivucius
Įdomiausia, kad daugelis pradeda juos naudoti tik jei nesigauna vaikelis, o as vat nutariau tris mėnesius iš eilės padaryt, maždaug ovuliaciją nustatyt ir tik tada bandyt
tau irgi didelės sėkmės!
QUOTE(Fantazija_24 @ 2006 03 31, 19:45)
Labukas visoms. Reiks jaučiu ir man pasipirkti tokių testukų. Pasižiūrėti kaip gaunasi. mes irgi labai jau norim turėti mažylį
Siaip geras dalykas, tik brangokas ir ne visose vaistinese buna, o dar ir vaistininkes ne visos zino kas cia do daiktas
As tai to testuko deka is Arboritos jau turiu rezultata Jeigu norit galiu parduoti nes man jau jis kaip ir nebereikalingas Jei kas noresit rasykit i AZ
QUOTE(liince @ 2006 04 06, 20:26)
As tai to testuko deka is Arboritos jau turiu rezultata Jeigu norit galiu parduoti nes man jau jis kaip ir nebereikalingas Jei kas noresit rasykit i AZ
Ačiū liince, jau naudoju, o kartu dar ir ovuliacinius testus, tai parodymai sutampa, t.y. rode ovuliacijos diena abu ta pacia, tik va, kazin kokie rezultatai bus na, pagyvensim, pamatysim tikiuosi...
as tiesa sakant nemoku naudotis tuop prietaisu arboritos. jei kam reikia as irgi galiu parduoti, rasykit i az.
as pirkciau arboritos prietaisiuka parasykit i AZ koia kaina ir is kur esat
QUOTE(daivucius @ 2006 04 01, 13:14)
Siaip geras dalykas, tik brangokas ir ne visose vaistinese buna, o dar ir vaistininkes ne visos zino kas cia do daiktas
Sveikos mergytės
Aš irgi šį mėn užpykau ir nusipirkau (tiesa po gerokų paieškų) O testukų. Tiesa dvejose vaistinėse, kai paprašiau O testukų, buvo: kokių kokių testukų Va tau ir 21 amžius
O šiaip jie man visai patiko. 14 cd. parodė tooookią ryškią T juostutę, dvigubai ryškesnę nei kontrolinė. O 15 cd. testinė juostutė buvo stipriai blankesnė už kontrolinę. Nu dabar jau laukiu rezultato Gal gi šį mėn ir pasiseks
QUOTE(gitanak @ 2006 04 22, 10:36)
Sveikos mergytės
Aš irgi šį mėn užpykau ir nusipirkau (tiesa po gerokų paieškų) O testukų. Tiesa dvejose vaistinėse, kai paprašiau O testukų, buvo: kokių kokių testukų Va tau ir 21 amžius
O šiaip jie man visai patiko. 14 cd. parodė tooookią ryškią T juostutę, dvigubai ryškesnę nei kontrolinė. O 15 cd. testinė juostutė buvo stipriai blankesnė už kontrolinę. Nu dabar jau laukiu rezultato Gal gi šį mėn ir pasiseks
Jooo...jau ir as isitikinau, kad mazesnese vaistinese, o ypac senos bobelkos (vaistininkes) nelabai turi supratima apie O testus ir ju reikalinguma Visada ju gaunu Eurovaistinese Net pasirinkimas yra kasetiniu ir juosteliniu, ale geresni man kasetiniai.
Va, reikia vel kokius 4 uzsipirkti, visada sulaukusi teigiamo testuko sekancia diena pasidarau dar viena, kad isitikinciau, jok LH banga jau praejo ir ovuliuoju
QUOTE(Chada @ 2006 04 22, 22:12)
O ar skiriasi labai juostelinių ir kasetinių O testukų kaina?
Juostelinis 6-7Lt
Kasetinis 8-10Lt
Man juosteliniai nepatiko Tokios blankios abi juosteles gavosi, kad net nesupratau, kaip ta testine palyginti su kontroline, jei pati kontroline vos matosi Ar cia taip turi buti, ar testas brokuotas...nu vien zo...variau pirkt kasetiniu