Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(ledi. @ 2008 08 21, 21:14)
Sono skausmai dingo, tai tikrai buvo antra ovuliacija. Kai pasidariau OT jis buvo neigiamas, turbut todel, kad jau buvo po ovuliacijos, o paparcius rodo net 3 dienas po O. Tik vat tas sonas skaudejo net kelias dienas po O, taip nera buve. Ar tai galejo buti implantacija ar dar kas kita?  unsure.gif Bet prie ko tas sonas jei implantacija vyksta gimdoje?

Jeigu tinkamai isnaudojai savo kakali lotuliukas.gif Tai greitu laiku turetume tave sveikinti.

Aciu, grange viskas gerai su tais testukais. Jei dar kam reikia galit drasiai kreiptis i sia forumiete - nes is jos tikrai pigiau nei perkant LT vaistinese mirksiukas.gif blush2.gif
Va ir reklama padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 22, 17:56)
Aciu, grange viskas gerai su tais testukais. Jei dar kam reikia galit drasiai kreiptis i sia forumiete - nes is jos tikrai pigiau nei perkant LT vaistinese mirksiukas.gif  blush2.gif
Va ir reklama padariau  blush2.gif

4u.gif
prašom, kad tik atneštų sėkmingą rezultatą mirksiukas.gif
Atsakyti
abu nestumus buvo netycia pataikyta tiesiai i O..dabar nezinau arba amzius, arba tai, akd buvo abrazija O galejo pasislinkti..bet su seseliais jau kaip ir pavargau
Grange, gal butu galima tartis su tavim del testuku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 22, 18:30)
4u.gif
prašom, kad tik atneštų sėkmingą rezultatą  mirksiukas.gif

Zinai, o tie testukai is tikro plonesni. Teisingai, juk anglai ne centimetrais matuoja doh.gif Ismatavau kad ju plotis gaunasi 0,2 colio. Bet pati testine ir kontroline juostele platesne - taigi tas ant to iseina. ir kadangi regejimu nesiskundziu - tiks kuo puikiausiai sios juosteles bigsmile.gif
Alchemie bandyk taris per az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 23, 10:06)
Grange, gal butu galima tartis su tavim del testuku? blush2.gif
per až mirksiukas.gif

QUOTE(Linutas @ 2008 08 23, 11:03)
Zinai, o tie testukai is tikro plonesni. Teisingai, juk anglai ne centimetrais matuoja  doh.gif Ismatavau kad ju plotis gaunasi 0,2 colio. Bet pati testine ir kontroline juostele platesne - taigi tas ant to iseina. ir kadangi regejimu nesiskundziu - tiks kuo puikiausiai sios juosteles  bigsmile.gif

aha plonesnės, nors sako, kad kai perka iš vaistinių ir tokios būna g.gif
nu iš ties tai koks skirtumas, jei viskas gerai su organizmu, ovuliacija vyksta, tai ir ant tokios lygiai taip pat parodo (o nufotgrafavus ji atrodo didesnė, tad ir kitos matys laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 23, 12:20)
per až  mirksiukas.gif
aha plonesnės, nors sako, kad kai perka iš vaistinių ir tokios būna  g.gif
nu iš ties tai koks skirtumas, jei viskas gerai su organizmu, ovuliacija vyksta, tai ir ant tokios lygiai taip pat parodo (o nufotgrafavus ji atrodo didesnė, tad ir kitos matys laugh.gif )

tai jo jo, aisku, kad matosi, kuo puikiausiai thumbup.gif Dabar galvoju daryt man ar ne lotuliukas.gif Nes dar biskuti ankstoka, o testuku tai tikrai sociai turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 23, 15:08)
tai jo jo, aisku, kad matosi, kuo puikiausiai  thumbup.gif Dabar galvoju daryt man ar ne  lotuliukas.gif Nes dar biskuti ankstoka, o testuku tai tikrai sociai turiu  lotuliukas.gif

jei bent kokia 5-6 cd diena gali pradėt daryt....
aš kai durnė palaidojau mintį, kad man oo jau buvo, ir nebedariau, o pasirodo šį mėn ryškiai pavėluota buvo...
būč patikrinus testukų stiprumą, nes dabar tai švietė ryški I
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 23, 14:09)
jei bent kokia 5-6 cd diena gali pradėt daryt....
aš kai durnė palaidojau mintį, kad man oo jau buvo, ir nebedariau, o pasirodo šį mėn ryškiai pavėluota buvo...
būč patikrinus testukų stiprumą, nes dabar tai švietė ryški I

na man 12 CD, vakar pasidariau - irgi tik viena ryski isryskejo. Bet testuko neismeciau - tai po kiek laiko ir testine tokia vos israudo.
Tikrai nuo 6 CD neverta man darytis, kadangi ciklas apie 35 dienas. Ir jau du ciklus su OT pagalba pastebejau, kad lygiai po 14 dienu nuo ryskiausio testuko parodymo atejo mmm...
Atsakyti
ai tai jei ilgas ciklas tada aišku,akd ne, čia jei trumpas tada jau nuo pradžių galima sekti...
Atsakyti
idomumo delei darausi biggrin.gif
O gal koks sutrikimas ax.gif Bet, matyt viskas kol kas ciki thumbup.gif
Atsakyti

SVEIKUTES 4u.gif pries O ar per O jums buna smileysex.gif paskauda, netaip malonu blush2.gif , nezinau ar as cia isgalvoju ar nebunu atsipalaidavusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 08 23, 14:55)
SVEIKUTES  4u.gif pries O ar per O  jums buna  smileysex.gif  paskauda, netaip malonu  blush2.gif , nezinau ar as cia isgalvoju ar nebunu atsipalaidavusi g.gif

Man buna, kad per O skauduliuoja visur, nugara palauzo ax.gif
Atsakyti