Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(ledi. @ 2008 08 19, 16:43)
As tai visai susipainiojau. Si cikla ovuliacija lygtais ivyko mazdaug 17 cd (dariausi OT). Praejus beveik dviem savaitem, kai jau turejo tuoj ateiti mmm, vel pajauciau skausmeli desiniam sone, taip pat kaip pries ovuliacija. Galvoju kas cia dabar. Pasidariau testuka su mikroskopu - rode paparcio lapus, t.y. vaisinga laikotarpi, nors OT nerode antros ryskios linijos. Tai kas cia dabar mikroskopas rodo ovuliacija, o OT nerodo  g.gif. O gal tai reiskia, kad jau buvo po ovuliacijos? Bet kodel man ta sona vis dar skauda? Ir dar: ka, pas mane si cikla buvo dvi ovuliacijos  blink.gif ?

antra ovuliacija jei ir būna, ji vyksta per 24 valandas. šono skausmai gali būt arba implantacija arba artėjančios mm, bet kodėl papračius rodo tai nežinau
Atsakyti
Cha! vienos dienos pergalė! Mėnesinių vis dar nėra, testas vis dar neryškus. Bet vis tik - 6 skirtingų firmų testai rodo neryškią juostelę. Vis tik ji yra! bigsmile.gif
O jei dar anksti džiaugtis? Teoriškai gi mėnesinės vistiek nevėluoja schmoll.gif
Kada ir kur daro tuos išganančius nėštumo patvirtinimus?
Atsakyti
QUOTE(Airija @ 2008 08 21, 09:06)
Cha! vienos dienos pergalė! Mėnesinių vis dar nėra, testas vis dar neryškus. Bet vis tik - 6 skirtingų firmų testai rodo neryškią juostelę. Vis tik ji yra! bigsmile.gif
O jei dar anksti džiaugtis? Teoriškai gi mėnesinės vistiek nevėluoja schmoll.gif
Kada ir kur daro tuos išganančius nėštumo patvirtinimus?

Na tai jau tikrai galima sveikinti 4u.gif Man su pirmagimiu testas teigiamas buvo 11DPO, iki mėnesinių dar buvo 4 dienos smile.gif
Pasidaryk kraujo tyrimuką ir viskas bus labai aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, baigiu pražilti... Galva plyšta ir net supykino... Nervai ir jaudulys visai daro savo juodą darbą. Kraują pridaviau, o ir rezultatų liko laukti vos 15 minučių. Per tas 3 laukimo valandas dar 2 testus padariau blush2.gif Paranojike baigiu pavirsti unsure.gif Visi daryti 10 testų labiau teigiami, nei neigiami. Ir ta juostelė visai nevaiduokliška
Nu taip noriu, taip noriu 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif thumbup.gif HCG 299,8
Aš ne paranojikė. Iškilmingai dar kartą patvirtinu aukščiau keltą teoriją, kad teigiamas OT tada, kai jau neturėtų būti GALI rodyti nėštumą. MAN TAIP IR BUVO.
Atsakyti
QUOTE(Airija @ 2008 08 21, 15:38)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nestuke.gif  thumbup.gif HCG 299,8
Aš ne paranojikė. Iškilmingai dar kartą patvirtinu aukščiau keltą teoriją, kad teigiamas OT tada, kai jau neturėtų būti GALI rodyti nėštumą. MAN TAIP IR BUVO.

Super - sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lengvo nėštumo mirksiukas.gif
Aš jau už valandžiukės irgi bėgsiu darytis O testuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 08 18, 20:35)
Labai sveikinu 4u.gif  As irgi O testukus naudoju, nors mano ciklas reguliarus ir O visada +- viena diena buna, ko tai nepavyksta mums nors tu ka doh.gif

kelinta cikla naudojiesi O testukus? g.gif

QUOTE(Airija @ 2008 08 21, 14:38)

bigsmile.gif Valio thumbup.gif Tikrai matai, kaip buna - atsipalaidavimas daro savo nestuke.gif thumbup.gif
Lengvo nesiojimo - grazuciuko leliuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airija @ 2008 08 21, 15:38)

sveikinu 4u.gif

Linutas, dar nėra OT?
Atsakyti
As irgi paranojike tapsiu..eisiu akiu "taisyti" nes OT juosteles antros nematau..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 20, 14:48)
antra ovuliacija jei ir būna, ji vyksta per 24 valandas. šono skausmai gali būt arba implantacija arba artėjančios mm, bet kodėl papračius rodo tai nežinau

Sono skausmai dingo, tai tikrai buvo antra ovuliacija. Kai pasidariau OT jis buvo neigiamas, turbut todel, kad jau buvo po ovuliacijos, o paparcius rodo net 3 dienas po O. Tik vat tas sonas skaudejo net kelias dienas po O, taip nera buve. Ar tai galejo buti implantacija ar dar kas kita? unsure.gif Bet prie ko tas sonas jei implantacija vyksta gimdoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledi.: 21 rugpjūčio 2008 - 21:20
QUOTE(ledi. @ 2008 08 21, 20:14)
Sono skausmai dingo, tai tikrai buvo antra ovuliacija. Kai pasidariau OT jis buvo neigiamas, turbut todel, kad jau buvo po ovuliacijos, o paparcius rodo net 3 dienas po O. Tik vat tas sonas skaudejo net kelias dienas po O, taip nera buve. Ar tai galejo buti implantacija ar dar kas kita?  unsure.gif Bet prie ko tas sonas jei implantacija vyksta gimdoje?

schmoll.gif implantacija negaletu but taip is karto po ovuliacijos, apvaisinimas dar ne is karto ivyksta, o implantacijai dar reikia 5-7 dienu.
Del sono skausmo, visai normalu, jei didesnis kiausinelis ovuliuoja, tai kiausidei daugiau laiko "uzsitraukti", paskiau kai formuojas geltonkunis, irgi gali buti nemaloniu pojuciu.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 21, 20:45)
As irgi paranojike tapsiu..eisiu akiu "taisyti" nes OT juosteles antros nematau..

Pamatysi, matyt tavo O buna visai kita diena, nei visada manei 4u.gif
Atsakyti