Kaip smagu girdeti, kad jau ne vienai OT padeda pasisaukti leliuka.
Gaila, man jau du ciklus nepavyko. Klausykit, o kiek dienu jus kankinot saviski po teigiamo OT?
Pirksiu per viena forumiete net 90 OT ir 10 NT - tai galesiu visus metus be sazines grauzaties testuotis . Gal gi vis tik is n-tojo karto pavyks
Kaip smagu girdeti, kad jau ne vienai OT padeda pasisaukti leliuka.
Gaila, man jau du ciklus nepavyko. Klausykit, o kiek dienu jus kankinot saviski po teigiamo OT?
Man irgi 2 ciklus nepavyko, o va trečias buvo sėkmingas. "Kankinom" vienas kitą rytą tos dienos, kai pamačiau teigiamą OT, tos dienos vakarą, kitą dieną ryte ir vakare ir po to dar 3 dienas vakarais
Stebuklų vistik būna, pamačiau II Atskėliau 6 ir bijojau eit darytis
be OT tikriausiai dar 10 metų nebūt pavykę
Aš esu UK tai man kapeikas kainavo testukai Likusius padovanosiu tiems, kam nepavyksta
Man irgi 2 ciklus nepavyko, o va trečias buvo sėkmingas. "Kankinom" vienas kitą rytą tos dienos, kai pamačiau teigiamą OT, tos dienos vakarą, kitą dieną ryte ir vakare ir po to dar 3 dienas vakarais
Sugedinote mane. Nebedarau as OT kiekviena diena. Paskutini dariau 4 CD, snd jau 8 CD, tai tuoj leksiu pasidarysiu, nes jauciu, kad nuo snd. reiktu pradeti darytis kas antra diena. Nujauciu, kad sis ciklas gali buti trumpesnis ir O buti anksciau, o jos nieku gyvu nenoriu praleisti.
Nea, aš OT dariau tarp 16- 17 val. Tik tada mums kantrybė kažkaip trūko, manėm kad O nebesulauksim ir O paskui dieną pamačiau ir teigiamą OT. Kaip sakoma, pajutom, kad atėjo ta diena.
QUOTE(Aterol @ 2008 08 18, 20:15)
Sugedinote mane. Nebedarau as OT kiekviena diena. Paskutini dariau 4 CD, snd jau 8 CD, tai tuoj leksiu pasidarysiu, nes jauciu, kad nuo snd. reiktu pradeti darytis kas antra diena. Nujauciu, kad sis ciklas gali buti trumpesnis ir O buti anksciau, o jos nieku gyvu nenoriu praleisti.
Stebuklų vistik būna, pamačiau II Atskėliau 6 ir bijojau eit darytis
be OT tikriausiai dar 10 metų nebūt pavykę
Aš esu UK tai man kapeikas kainavo testukai Likusius padovanosiu tiems, kam nepavyksta
As tai visai susipainiojau. Si cikla ovuliacija lygtais ivyko mazdaug 17 cd (dariausi OT). Praejus beveik dviem savaitem, kai jau turejo tuoj ateiti mmm, vel pajauciau skausmeli desiniam sone, taip pat kaip pries ovuliacija. Galvoju kas cia dabar. Pasidariau testuka su mikroskopu - rode paparcio lapus, t.y. vaisinga laikotarpi, nors OT nerode antros ryskios linijos. Tai kas cia dabar mikroskopas rodo ovuliacija, o OT nerodo . O gal tai reiskia, kad jau buvo po ovuliacijos? Bet kodel man ta sona vis dar skauda? Ir dar: ka, pas mane si cikla buvo dvi ovuliacijos ?
As tai visai susipainiojau. Si cikla ovuliacija lygtais ivyko mazdaug 17 cd (dariausi OT). Praejus beveik dviem savaitem, kai jau turejo tuoj ateiti mmm, vel pajauciau skausmeli desiniam sone, taip pat kaip pries ovuliacija. Galvoju kas cia dabar. Pasidariau testuka su mikroskopu - rode paparcio lapus, t.y. vaisinga laikotarpi, nors OT nerode antros ryskios linijos. Tai kas cia dabar mikroskopas rodo ovuliacija, o OT nerodo . O gal tai reiskia, kad jau buvo po ovuliacijos? Bet kodel man ta sona vis dar skauda? Ir dar: ka, pas mane si cikla buvo dvi ovuliacijos ?
mikroskopas nors ir patikimas, bet labai jau sudetinga - reikia ne tik megini idealiai atlikti, bet ir moketi interpretuoti. Todel nelabai as juo pasitikiu dabar
Kaip cia yra su tom ovuliacijom - tai tik vienas Dievulis zino Todel ir skaiciuojam dienas ir metus kai gimstam, o ne kai atsirandam siam pasaulyje, kai susijungia dvi lasteles
Siuo atveju, jeigu OT neigiamas, manau jokia ovulicija nevyksta
pradėjau galvoti apie pastojimą prieš 3 mėnesius. Labai jau norim leliaus, o ir sūnui liūdna vienam. Nieko ypatinga nedariau. Maždaug iš akies bandėme pataikyti į vaisingas dienas. Gegužę - nieko, birželį - nieko. Liepą nusprendžiau pasivaikščioti po gydytojus. Kraujo tyrimai - super, skydliaukė - normoje, plaučių rengenas - geras (pirmo nėštumo metu turėjo negerų įtarimų sunkia liga). Ginekologinis tepinėlis - ne idealu, tačiau neblogas. Ginekologė apžiūros metu "nustatė" užsitęsusį uždegimą. Išrašė antibiotikų, prisakė sugerti mėnesinių metu. Prisipažinsiu - prasidėjus mėnesinėms sugėriau tik dalį . Buvom atostogose, dažnai mylėjomės, nesisaugojom Pagalvojau - o jeigu viskas taip? Ir nebegėriau. Tiesa, visai neseniai apturėjom grandiozinį balių - 10 metų santuokai. Tai ir alkoholio, ir pirties, ir kubilų buvo . Ciklas mano reguliarus, 28 dienos. Tik pats paskutinis buvo 23 dienas (nusprendžiau, kad dėl daryto rentgeno. Ar taip gali būti?) Mėnesinės turėtų prasidėti rytoj. Na, bet aš nebūčiau moteris , jei ištverčiau savo smalsumą. Jau nuo pirmadienio skaitinėju čia. Paskaičiau, kad ovuliaciniai testai "gali" pasitarnauti ir kaip neštumo testai. Na, truputį psichologiškai save apraminant, be didelio nusivylimo - jeigu ką. Ir ką? Pirmadienį - yra abi juostelės, tik testinė neryški. Neštumo testas - testinė juostelė vos vos - tačiau įžiūrima. O mano pojūčiai - kaip PMS - krūtys jautrios, sunkios, maudžia strėnas, o ir pilve kažkokie diegliai... Ir "prasidėjo" testų maratonas. Vakar - ovuliacinis testas - su dviem juostelėm. Nėštumo testas - su dviem, tačiau testinė - vos įžiūrima. Šįryt - EasyCup - dvi juostelės, viena - blankesnė. Labai labai noriu, tačiau vistik labai labai bijau džiaugtis - o jeigu - klaida? Mėnesinės juk tik rytoj prasidėti turi
Nėštumo testas - su dviem, tačiau testinė - vos įžiūrima. Šįryt - EasyCup - dvi juostelės, viena - blankesnė.Labai labai noriu, tačiau vistik labai labai bijau džiaugtis - o jeigu - klaida? Mėnesinės juk tik rytoj prasidėti turi
Sako, kad jei jau NT, o ypač EasyCup, bent kiek rodo antrąją juostelę, tai gali neabejoti, kad esi Nes juk jei nieko nebūtų, tai ir rodytų nieką, o jei jau rodo bent blankiai, vadinasi, yra dėl ko Labai labai to linkiu Įsvaizduoju, kad baisu džiaugtis, kol mmm dar nevėluoja, bet būtinai parašyk rytoj ar poryt, kaip sekasi- ar ta antroji juostelė ryškesnė?
Laikom kumščius