Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Aterol @ 2008 08 15, 14:10)
As irgi per ebay uzsisakiau. O tu dar pigiau gavai.  bigsmile.gif  thumbup.gif  Kiek nusipirkai?  blush2.gif  As tai jau kai papirkau, tai papirkau. Ziuresime kaip cia dabar bus, tikiuosi si cikla pagausiu O ir uzsibs mums zirniukas.  wub.gif  nestuke.gif

aš pirkau 90 OT ir 10 NT, kadangi dar artimiausiu metu NT negadinsiu, tai norėjau daugiau OT.
o kai sakais 100 vnt gaunasi pigiau nei kad kokį 20 ar 50. ir dar priklauso iš kokio pardavėjo aišku (aš ėmiau iš fertilityfriend, paskaitinėjau kad būtų patikimas..) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 15, 16:52)
aš pirkau 90 OT ir 10 NT, kadangi dar artimiausiu metu NT negadinsiu, tai norėjau daugiau OT.
o kai sakais 100 vnt gaunasi pigiau nei kad kokį 20 ar 50. ir dar priklauso iš kokio pardavėjo aišku (aš ėmiau iš fertilityfriend, paskaitinėjau kad būtų patikimas..)  4u.gif

Sakai fertilitis patikimiausias g.gif Aij, manau jie visi vienodai patikimi, gal skiriasi tik jautrumas (nors labai jautrus irgi negerai, nes LH visada buna organizme, svarbu pagauti didziausia jo banga).
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 15, 15:03)
Dėkui mergytės už sveikinimus  4u.gif Ir visoms linkiu, kuo greičiau persikelti į  nestuke.gif skyrelį  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tikrai gal negadink kol kas kasdien OT, nes bus paskui kaip man. Gadinau gadinau, o kaip testinė juostelė neryškėja (blanki buvo nuo 7 cd), taip neryškėja.. Jau ir viltį sulaukti O buvau praradusi, bet čia nuramino mergytės ir štai ne tik O sulaukiau, bet ir norimas rezultatas pilvelyje sėdi  ax.gif Jei ne daryti OT, tai tikrai šį mėnesį nebūtų nieko buvę, nes O vėlavo gerokai, ir aš jau tuo metu būčiau vos ne mmm pradėjusi laukti  biggrin.gif

Grange
, tai tikrai Lt gyvena, pabandyk jai parašyti į AŽ  4u.gif

Gadinti OT isties verta, nes per ilga savo gyvenimeli pirmakart suzinojau, jog karsciausios mano 29 dienu ciklo dienos yra 18-19, o ne 14-15.. Taigi, jau buvau praradus vilti isvysti II, ir stai siandien vaizdelis pranoko lukescius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2008 08 15, 22:53)
Gadinti OT isties verta, nes per ilga savo gyvenimeli pirmakart suzinojau, jog karsciausios mano 29 dienu ciklo dienos yra 18-19, o ne 14-15.. Taigi, jau buvau praradus vilti isvysti II, ir stai siandien vaizdelis pranoko lukescius smile.gif

Aš turėjau omenyje, kad gadinti jau nuo pat 2-4 cd OT tikrai neverta, nes tokiu atveju ciklas turi būti apie 20-23 dienas.

Mano ciklas irgi būdavo kaip laikrodukas 28-29 dienos, O vykdavo 18- 20 cd, o va ciklas prieš pastojant buvo vos 25 dienos, ir O vyko 14 cd. Todėl tokiu atveju racionaliausia pirmąjį OT pasidaryti apie 9 cd. Ir jei neryški testinė juostelė, tada kartoti 11 cd. Kasdien pradėdavai gadinti nuo 11-13 cd. Vat tokia mano patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 16, 08:20)
Aš turėjau omenyje, kad gadinti jau nuo pat 2-4 cd OT tikrai neverta, nes tokiu atveju ciklas turi būti apie 20-23 dienas.

Mano ciklas irgi būdavo kaip laikrodukas 28-29 dienos, O vykdavo 18- 20 cd, o va ciklas prieš pastojant buvo vos 25 dienos, ir O vyko 14 cd. Todėl tokiu atveju racionaliausia pirmąjį OT pasidaryti apie 9 cd. Ir jei neryški testinė juostelė, tada kartoti 11 cd. Kasdien pradėdavai gadinti nuo 11-13 cd. Vat tokia mano patirtis  4u.gif

Ahaa, nuo 2 cd tai tikrai neverta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2008 08 15, 20:53)

Kaip suprantu tu ne tik OT pamatei II, bet ir NT II? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Aune @ 2008 08 15, 19:53)

Man tikriasiai be OT niekada nepavyktų nestuke.gif Nes kaip ir tu sužinojau kad mano diena ne 14-15, o keliom dienom vėliau. nors dar tik antrą mėnesį dariau testukus. Bet pirmą kartą laukiau tos antros ryškios jostelės ir nesulaukiau, sekančią dieną nebebuvo nieko,pas mane būna tik per pusę ryškumo. šį ciklą tas pats ir tą dieną buvo ND, dabar 5 diena vėluoja mm, ryt darysiuos NT,žiūrėsiu kas čia yra, gal taip greit nestuke.gif blush2.gif pastaroju metu mm paklaida 2 dienos g.gif Būtų stebuklas, nes dukrytei tuoj bus 4 metukai, norėjom pametinukų, o tiek laiko nepavyksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 16, 15:34)
Kaip suprantu tu ne tik OT pamatei II, bet ir NT IIbigsmile.gif

Nea, as dziaugiuos kaip vaikas vien OT rezultatais, mat maniau, kad man isvis ovuliacija nevyksta smile.gif Pirmas leliukas pavyko is pirmo karto ir nieko nederinant, o dabar jau teko uzsiimt rimtesne metodika biggrin.gif Ir su OT pagalba ne tik nusiraminau, jog organizmas teisingai funkcionuoja, bet ir issiaiskinau, jog standartiniame cikle ovuliacija vyksta ne ciklo viduryje, bet keliomis dienomis veliau... Ir..... OT parodymai nesutapo su gleivemis, kuriomis pasiklioviau du ankstesnius ciklus... Tad darbar pats ND ikarstis, po kurio ziuresim, ar "analizes" pasiteisino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidullka @ 2008 08 16, 20:21)
Sveikos  4u.gif
Man tikriasiai be OT niekada nepavyktų  nestuke.gif Nes kaip ir tu sužinojau kad mano diena ne 14-15, o keliom dienom vėliau. nors dar tik antrą mėnesį dariau testukus. Bet pirmą kartą laukiau tos antros ryškios jostelės ir nesulaukiau, sekančią dieną nebebuvo nieko,pas mane būna tik per pusę ryškumo. šį ciklą tas pats ir tą dieną buvo ND, dabar 5 diena vėluoja mm, ryt darysiuos NT,žiūrėsiu kas čia yra, gal taip greit  nestuke.gif  blush2.gif pastaroju metu mm paklaida 2 dienos  g.gif Būtų stebuklas, nes dukrytei tuoj bus 4 metukai, norėjom pametinukų, o tiek laiko nepavyksta  verysad.gif

Kaip smagu girdeti toki velavima thumbup.gif Lauksim ziniu, ka parode NT. Stebuklais reikia tiketi, tikrai vel busi nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 15, 19:33)
Sakai fertilitis patikimiausias  g.gif Aij, manau jie visi vienodai patikimi, gal skiriasi tik jautrumas (nors labai jautrus irgi negerai, nes LH visada buna organizme, svarbu pagauti didziausia jo banga).

neaa. turėjau omeny iš ebay, pardavėjas vardu "fertilityfriend" pasirodė patikimas, nes ir seniai yra ir daug iš jo perka ir t.t. ne taip, kad tik neseniai pasijungęs ir parduoda, neturi daug teigiamų feedback`ų.
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2008 08 16, 20:27)
Kaip smagu girdeti toki velavima  thumbup.gif  Lauksim ziniu, ka parode NT. Stebuklais reikia tiketi, tikrai vel busi nestuke.gif  smile.gif

Stebuklų vistik būna, pamačiau II yahoo.gif yahoo.gif Atskėliau 6 ir bijojau eit darytis doh.gif
be OT tikriausiai dar 10 metų nebūt pavykę schmoll.gif
Aš esu UK tai man kapeikas kainavo testukai cool.gif Likusius padovanosiu tiems, kam nepavyksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2008 08 17, 10:47)
Stebuklų vistik būna, pamačiau II yahoo.gif  yahoo.gif  Atskėliau 6 ir bijojau eit darytis  doh.gif 
be OT tikriausiai dar 10 metų nebūt pavykę  schmoll.gif
Aš esu UK tai man kapeikas kainavo testukai  cool.gif Likusius padovanosiu tiems, kam nepavyksta  thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif

Kas sekanti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2008 08 17, 08:47)
Stebuklų vistik būna, pamačiau II yahoo.gif  yahoo.gif  Atskėliau 6 ir bijojau eit darytis  doh.gif 
be OT tikriausiai dar 10 metų nebūt pavykę  schmoll.gif
Aš esu UK tai man kapeikas kainavo testukai  cool.gif Likusius padovanosiu tiems, kam nepavyksta  thumbup.gif

thumbup.gif
Kaip smagu girdeti, kad jau ne vienai OT padeda pasisaukti leliuka.
Gaila, man jau du ciklus nepavyko. Klausykit, o kiek dienu jus kankinot saviski po teigiamo OT?

QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 17, 10:08)
Kas sekanti?  bigsmile.gif

Pirksiu per viena forumiete net 90 OT ir 10 NT - tai galesiu visus metus be sazines grauzaties testuotis lotuliukas.gif . Gal gi vis tik is n-tojo karto pavyks blush2.gif
Atsakyti