QUOTE(Linutas @ 2008 08 16, 15:34)
Kaip suprantu tu ne tik OT pamatei II, bet ir NT
II?
Nea, as dziaugiuos kaip vaikas vien OT rezultatais, mat maniau, kad man isvis ovuliacija nevyksta
Pirmas leliukas pavyko is pirmo karto ir nieko nederinant, o dabar jau teko uzsiimt rimtesne metodika
Ir su OT pagalba ne tik nusiraminau, jog organizmas teisingai funkcionuoja, bet ir issiaiskinau, jog standartiniame cikle ovuliacija vyksta ne ciklo viduryje, bet keliomis dienomis veliau... Ir..... OT parodymai nesutapo su gleivemis, kuriomis pasiklioviau du ankstesnius ciklus... Tad darbar pats ND ikarstis, po kurio ziuresim, ar "analizes" pasiteisino
Papildyta:
QUOTE(Vaidullka @ 2008 08 16, 20:21)
Sveikos
Man tikriasiai be OT niekada nepavyktų
Nes kaip ir tu sužinojau kad mano diena ne 14-15, o keliom dienom vėliau. nors dar tik antrą mėnesį dariau testukus. Bet pirmą kartą laukiau tos antros ryškios jostelės ir nesulaukiau, sekančią dieną nebebuvo nieko,pas mane būna tik per pusę ryškumo. šį ciklą tas pats ir tą dieną buvo ND, dabar 5 diena vėluoja mm, ryt darysiuos NT,žiūrėsiu kas čia yra, gal taip greit
pastaroju metu mm paklaida 2 dienos
Būtų stebuklas, nes dukrytei tuoj bus 4 metukai, norėjom pametinukų, o tiek laiko nepavyksta
Kaip smagu girdeti toki velavima
Lauksim ziniu, ka parode NT. Stebuklais reikia tiketi, tikrai vel busi