Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 13, 21:21)
Kaip ir žadėjau įkelsiu savo paeksperimentavimus- šiandien 44 cd/22 DPO, vakare pasidariau su tuo pačiu sysium NT ir OT (valgiusi iki tol nebuvau, bet gėrusi buvau ir nemažai). Štai rezultatas:

user posted image

Palyginimui įkeliu:

OT serija:
user posted image

Ir NT serija:
user posted image

Išvada: esant nėštumui OT tikrai būna teigiami  ax.gif Tik nėštumas turi būti bent 4-5 savaičių.  4u.gif

Gražu žiūrėt smile.gif, lengvo tau leliuko nešiojimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Svajūnė isties grazu ziureti. wub.gif Viska labai tvarkingai bei aiskai pateikei, saunuole. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as jau nuo pat pirmu sio ciklo dienu pradedu darytis O testukus kas diena. Noriu labai atidziai stebeti si savo cikla, kadangi pastaruoju metu jis pas mane labai uzsiteses ir nereguliarus. unsure.gif Tai vat, mano nustebimui, jau 2 CD isryskeja II juosteles. Puikiai suprantu, kad testas neigiamas, bet ar ne per anksti dar pradeti rysketi antrajai juostelei? g.gif Ikeliu foto. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 14 rugpjūčio 2008 - 16:27
Ne, neperanksti ryskeja ir labai grazus tavo OT thumbup.gif Jis gali buti toks vos blankiai vaiduokliskas, nes LH organizme visalaik siek tiek yra. Reikia pagauti butent LH banga, kada ir buna OT testine juostele ryskesne uz kontroline.
Taigi nesiulyciau tau gadinti testuku taip anksti, bet jei jau ciklas labai nereguliarus, tada tik taip gali nussitatyti, kada tau buna LH banga unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 13, 20:21)
Kaip ir žadėjau įkelsiu savo paeksperimentavimus- šiandien 44 cd/22 DPO, vakare pasidariau su tuo pačiu sysium NT ir OT (valgiusi iki tol nebuvau, bet gėrusi buvau ir nemažai). Štai rezultatas:

Išvada: esant nėštumui OT tikrai būna teigiami  ax.gif Tik nėštumas turi būti bent 4-5 savaičių.  4u.gif

Svajune wub.gif wub.gif
Aciu aciuks.gif
Lengvo nesiojimo nestuke.gif, nesunkaus gimdymo ir nuostabaus leliaus 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 14, 15:19)
Ne, neperanksti ryskeja ir labai grazus tavo OT  thumbup.gif Jis gali buti toks vos blankiai vaiduokliskas, nes LH organizme visalaik siek tiek yra. Reikia pagauti butent LH banga, kada ir buna OT testine juostele ryskesne uz kontroline.
Taigi nesiulyciau tau gadinti testuku taip anksti, bet jei jau ciklas labai nereguliarus, tada tik taip gali nussitatyti, kada tau buna LH banga  unsure.gif

Na tada viskas gerai, nes as jau susimasciau, kiek zinau kai kurios mergytes is vis nemato antros I g.gif O testuku tai man visai negaila gadinti. Juk tikslas vertas kur kas daugiau. bigsmile.gif Prisipirkau O testuku 50, tai dabar be jokio gailescio juos gadinsiu iki tol kol pamatysiu dvi ryskias II. cool.gif Bet kitaip ir negaliu elgtis, ciklas nereguliarus, tai nesinori taupant testukus praleisti O. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 08 14, 17:35)
Prisipirkau O testuku 50, tai dabar be jokio gailescio juos gadinsiu iki tol kol pamatysiu dvi ryskias II.  cool.gif  Bet kitaip ir negaliu elgtis, ciklas nereguliarus, tai nesinori taupant testukus praleisti O.  unsure.gif

OHO blink.gif 50 testuku lotuliukas.gif
As jau galvojau, kad as beprote, kai nuspirkau 20 vnt.
Tai jie kiekvienas dar atskiroj dezutej buvo ipakuotas, tai du didziausius maisus is vaistines pasiemiau lotuliukas.gif Vyras kai pamate, tai sako, ojei, kas cia dabar blink.gif lotuliukas.gif Sako puse vaistines prekiu turbut parsinesi lotuliukas.gif
Nea, sakau cia tik 20 testuku.
tai as juos ispakavau, pasilikau tik celofaniniam sandariam ipakavime, tai sutalpinau viska i sauja biggrin.gif
klausyk, o gal tu kur papigiai gavai? ax.gif Nes siaip turejo susidaryti normali sumele..
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 14, 15:43)
OHO  blink.gif 50 testuku  lotuliukas.gif
As jau galvojau, kad as beprote, kai nuspirkau 20 vnt.
Tai jie kiekvienas dar atskiroj dezutej buvo ipakuotas, tai du didziausius maisus is vaistines pasiemiau  lotuliukas.gif Vyras kai pamate, tai sako, ojei, kas cia dabar  blink.gif  lotuliukas.gif Sako puse vaistines prekiu turbut parsinesi  lotuliukas.gif
Nea, sakau cia tik 20 testuku.
tai as juos ispakavau, pasilikau tik celofaniniam sandariam ipakavime, tai sutalpinau viska i sauja  biggrin.gif
klausyk, o gal tu kur papigiai gavai?  ax.gif Nes siaip turejo susidaryti normali sumele..

biggrin.gif Maniskis tai pats mane paskatino tokia kruva nusipirkti, nes mate kaip nervinuosi del savo ciklo ir nezinomybes kada vyksta O. unsure.gif O pirkausi as internetu. Sumokejau tai labai pigiai, uz visus 50 lt. Tai gaunasi 1lt uz viena. biggrin.gif Ir dar 10 labai jautriu (10 mIU/mL) NT nusipirkau. rolleyes.gif Oi, dabar gaudysime zirniuka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 08 14, 18:52)
biggrin.gif  Maniskis tai pats mane paskatino tokia kruva nusipirkti, nes mate kaip nervinuosi del savo ciklo ir nezinomybes kada vyksta O.  unsure.gif  O pirkausi as internetu. Sumokejau tai labai pigiai, uz visus 50 lt. Tai gaunasi 1lt uz viena.  biggrin.gif  Ir dar 10 labai jautriu (10 mIU/mL) NT nusipirkau.  rolleyes.gif  Oi, dabar gaudysime zirniuka.  thumbup.gif

Ohoooo, kaip pigiai!!!
O kokiam www taip pigiai pirkai? blush2.gif Gali pasidalinti koordinatemis?
Mano istekliai jau baigia issekti... Kadangi beveik nebeturiu vilties siame cikle isvysti II, tad ketinu sukaupti atsargas kitam smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 14, 18:43)
klausyk, o gal tu kur papigiai gavai?  ax.gif Nes siaip turejo susidaryti normali sumele..

QUOTE(Aune @ 2008 08 14, 22:03)
Ohoooo, kaip pigiai!!!
O kokiam www taip pigiai pirkai?  blush2.gif  Gali pasidalinti koordinatemis?
Mano istekliai jau baigia issekti... Kadangi beveik nebeturiu vilties  siame cikle isvysti II, tad ketinu sukaupti atsargas kitam smile.gif

Aš ir pikau internetu, iš ebay užsisakiau, ir draugei užsakiau, nes gaunasi tikrai pigiai. manieji išėjo po 0,87 už testuką. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2008 08 14, 19:03)
Ohoooo, kaip pigiai!!!
O kokiam www taip pigiai pirkai?  blush2.gif  Gali pasidalinti koordinatemis?
Mano istekliai jau baigia issekti... Kadangi beveik nebeturiu vilties  siame cikle isvysti II, tad ketinu sukaupti atsargas kitam smile.gif

QUOTE(grange @ 2008 08 14, 20:47)
Aš ir pikau internetu, iš ebay užsisakiau, ir draugei užsakiau, nes gaunasi tikrai pigiai. manieji išėjo po 0,87 už testuką.  rolleyes.gif

As irgi per ebay uzsisakiau. O tu dar pigiau gavai. bigsmile.gif thumbup.gif Kiek nusipirkai? blush2.gif As tai jau kai papirkau, tai papirkau. Ziuresime kaip cia dabar bus, tikiuosi si cikla pagausiu O ir uzsibs mums zirniukas. wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 14, 22:47)
Aš ir pikau internetu, iš ebay užsisakiau, ir draugei užsakiau, nes gaunasi tikrai pigiai. manieji išėjo po 0,87 už testuką.  rolleyes.gif

Tai jus turbut ne LT gyvenat verysad.gif
Gal galit konkreciai nuoroda is kur internete pirkot?
Nes pirkti is vaistines, kad ir su nuolaida vis vien 5 lt gaunasi - tai irgi ziauriai brangu doh.gif
Atsakyti
Dėkui mergytės už sveikinimus 4u.gif Ir visoms linkiu, kuo greičiau persikelti į nestuke.gif skyrelį 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Aterol @ 2008 08 14, 18:24)
Svajūnė isties grazu ziureti.  wub.gif  Viska labai tvarkingai bei aiskai pateikei, saunuole.  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
O as jau nuo pat pirmu sio ciklo dienu pradedu darytis O testukus kas diena. Noriu labai atidziai stebeti si savo cikla, kadangi pastaruoju metu jis pas mane labai uzsiteses ir nereguliarus.  unsure.gif  Tai vat, mano nustebimui, jau 2 CD isryskeja II juosteles. Puikiai suprantu, kad testas neigiamas, bet ar ne per anksti dar pradeti rysketi antrajai juostelei?  g.gif  Ikeliu foto.  smile.gif 

user posted image

Tikrai gal negadink kol kas kasdien OT, nes bus paskui kaip man. Gadinau gadinau, o kaip testinė juostelė neryškėja (blanki buvo nuo 7 cd), taip neryškėja.. Jau ir viltį sulaukti O buvau praradusi, bet čia nuramino mergytės ir štai ne tik O sulaukiau, bet ir norimas rezultatas pilvelyje sėdi ax.gif Jei ne daryti OT, tai tikrai šį mėnesį nebūtų nieko buvę, nes O vėlavo gerokai, ir aš jau tuo metu būčiau vos ne mmm pradėjusi laukti biggrin.gif

QUOTE(Linutas @ 2008 08 15, 15:54)
Tai jus turbut ne LT gyvenat  verysad.gif
Gal galit konkreciai nuoroda is kur internete pirkot?

Grange
, tai tikrai Lt gyvena, pabandyk jai parašyti į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 15, 14:03)

Grange
, tai tikrai Lt gyvena, pabandyk jai parašyti į AŽ  4u.gif

Aciu, Svajune, viso ko geriausio tau 4u.gif
Islydim pas nestuke.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti