Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 07, 19:17)
Vyksta dabar ar artimiausią parą bigsmile.gif Po to, kai būna teigiamas testas, ovuliacija dažniausiai įvyksta per 12-24h mirksiukas.gif
p.s. dar pasakykit, kur pirkote šiuos testukus, aš tik juosteles visur randu g.gif Ir koks jų jautrumas? Tarkim juostelės rašo 40mIU.

Ugniuke, situos OT pirkau Akropolio Eurovaistineje, ju pakuote atrodo taip:
user posted image
Tai 7 vnt., kurioje 7 pakuotes kasetiniu testeriu su pipetemis ir 7 puodeliai slapimui, pakuotes kaina 39 LT, gamintojas JAV.

Apie jautruma niekur nemaciau rasant, na gal buvo kazkas parasyta angliskoj instrukcijoj, bet as ja ismeciau.. o lietuviskoj apie jautruma nera..
Tik raso, kad jo patikimumas daugiau nei 99%..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perfecta: 08 rugpjūčio 2008 - 08:11
QUOTE(perfecta @ 2008 08 08, 09:10)
Ugniuke, situos OT pirkau Akropolio Eurovaistineje, ju pakuote atrodo taip:
user posted image
Tai 7 vnt., kurioje 7 pakuotes kasetiniu testeriu su pipetemis ir 7 puodeliai slapimui, pakuotes kaina 39 LT, gamintojas JAV. 

Apie jautruma niekur nemaciau rasant, na gal buvo kazkas parasyta angliskoj instrukcijoj, bet as ja ismeciau.. o lietuviskoj apie jautruma nera..
Tik raso, kad jo patikimumas daugiau nei 99%..
user posted image

Dėkui labai 4u.gif Aš tai laukiu iš Anglijos elektroninių testukų, turėjo jie jau atkeliauti, bet pasikeitė planai ir turėsiu juos tik rugpjūčio pabaigoj, tai dar teks ir šiuos išbandyti smile.gif
O tau sėkmės 4u.gif, tikiuosi išnaudojot O laiką, dar šiandien irgi tikėtina, kad gali būti O (nuo ryškiausios juostelės 2-3 dienos net gali būti) biggrin.gif
Atsakyti
Siandien ovuliacinis testas buvo neigiamas. Rytoj laukia vizitas pas odontologa ir nuskausminamieji paskutinio vieno dantuko taisymui... Kaip jus pasielgtumete mano vietoje- eitumete?
Ar gali pakenkti nuskausminamieji dar neapvaisintam kiausineliui? g.gif g.gif

(labai tikimes, kad sio ciklo metu pagausim nestuke.gif smile.gif )
Atsakyti
Siaip toks procesas, kaip danties pragrezimas, isvalymas ir uzplombavimas nekenkia net jei butum pastojus mirksiukas.gif
Kenkia tuomet, kai reikia deti vaistus, traukioti nervus ar dar blogiau prireikia rentgeno nuotrauku. O siaip aisku, neapvaisintam kiausineliui dar niekas nepavojinga (juk tie kiausineliai dar vis ,,gyvena" pas mus kiausidese) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 08, 08:14)
O tau sėkmės 4u.gif, tikiuosi išnaudojot O laiką, dar šiandien irgi tikėtina, kad gali būti O (nuo ryškiausios juostelės 2-3 dienos net gali būti) biggrin.gif

Aciu 4u.gif Bandem pataikyt biggrin.gif Gaila, kad vien matematikos cia neuztenka ir ne viskas nuo musu priklauso, cia GAMTA rolleyes.gif

QUOTE(perfecta @ 2008 08 07, 16:08)
Nu va, pasidariau ir siandien OT, tai rezultatas neigiamas  bigsmile.gif
Vakar teigiamas, siandien neigiamas. Tai O jau ivyko ar kaip?
Vis dar mokausi tuos OT rezultatus sifruot  doh.gif
Gal merginos su didesne patirtim nei as pirma karta  smile.gif padesit man suprast kas ir kaip su manim vyksta  4u.gif
08.06 12 CD is 28
user posted image
08.07 13 CD is 28
user posted image

Tai O jau ivyko ar kaip tik sia para vyksta?
Ar dar rytoj darytis OT?

Turiu dar viena OT..
Siandien visa diena kaip niekada anksciau labai maude pilvvo apacia, nesu to ne per mmm jutus blink.gif Tai pasidariau OT unsure.gif
Ir rezultatai mane labai subelamutino doh.gif
user posted image

Palyginimui:
08.06 12 CD is 28 ir 08.11 17 CD
user posted image
user posted image

Tai cia kas dabar? blink.gif Tai kada ta O buvo/vyksta? Dar viena? Ar kaip? blink.gif
Pas mane apskritai ne kiekviena menesi vyksta ), o cia du kartus? Ar testai grybauja del kazkokiu priezasciu? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 11, 19:22)
Siaip toks procesas, kaip danties pragrezimas, isvalymas ir uzplombavimas nekenkia net jei butum pastojus  mirksiukas.gif
Kenkia tuomet, kai reikia deti vaistus, traukioti nervus ar dar blogiau prireikia rentgeno nuotrauku. O siaip aisku, neapvaisintam kiausineliui dar niekas nepavojinga (juk tie kiausineliai dar vis ,,gyvena" pas mus kiausidese)  mirksiukas.gif

Aciu, Linutas, uz nuraminima... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perfecta @ 2008 08 11, 19:58)
Aciu  4u.gif Bandem pataikyt  biggrin.gif Gaila, kad vien matematikos cia neuztenka ir ne viskas nuo musu priklauso, cia GAMTA  rolleyes.gif 
Turiu dar viena OT..
Siandien visa diena kaip niekada anksciau labai maude pilvvo apacia, nesu to ne per mmm jutus  blink.gif Tai pasidariau OT  unsure.gif
Ir rezultatai mane labai subelamutino  doh.gif
user posted image

Palyginimui:
user posted image
user posted image

Tai cia kas dabar?  blink.gif Tai kada ta O buvo/vyksta? Dar viena? Ar kaip?  blink.gif
Pas mane apskritai ne kiekviena menesi vyksta ), o cia du kartus? Ar testai grybauja del kazkokiu priezasciu?  unsure.gif

g.gif Zinai tikrai labai idomiai... Aisku, gi gali buti ir dar viena O bigsmile.gif
o kaip gleives?
Ar matuoji BT?
O gal dar su Arboru naudojiesi? ka jis rodo?
Zodziu rink visa imanoma ir neimanoma info...
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 11, 21:23)
g.gif Zinai tikrai labai idomiai... Aisku, gi gali buti ir dar viena O  bigsmile.gif
o kaip gleives?
Ar matuoji BT?
O gal dar su Arboru naudojiesi? ka jis rodo?
Zodziu rink visa imanoma ir neimanoma info...

Nematuoju BT, nepavyktu..
Arboru nesinaudoju..
Pirma karta bandau OT
O gleives siandien vakare baiges unsure.gif bent jau dabar ju nematyt unsure.gif O ar jos skaitos vaisingos ar ne neatpazystu blush2.gif
Rytoj dar pasidarysiu OT unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(perfecta @ 2008 08 11, 20:58)
Aciu  4u.gif Bandem pataikyt  biggrin.gif Gaila, kad vien matematikos cia neuztenka ir ne viskas nuo musu priklauso, cia GAMTA  rolleyes.gif 
Turiu dar viena OT..
Siandien visa diena kaip niekada anksciau labai maude pilvvo apacia, nesu to ne per mmm jutus  blink.gif Tai pasidariau OT  unsure.gif
Ir rezultatai mane labai subelamutino  doh.gif
user posted image

Palyginimui:
user posted image
user posted image

Tai cia kas dabar?  blink.gif Tai kada ta O buvo/vyksta? Dar viena? Ar kaip?  blink.gif
Pas mane apskritai ne kiekviena menesi vyksta ), o cia du kartus? Ar testai grybauja del kazkokiu priezasciu?  unsure.gif

QUOTE(perfecta @ 2008 08 11, 23:29)
Nematuoju BT, nepavyktu..
Arboru nesinaudoju..
Pirma karta bandau OT
O gleives siandien vakare baiges  unsure.gif bent jau dabar ju nematyt  unsure.gif O ar jos skaitos vaisingos ar ne neatpazystu  blush2.gif
Rytoj dar pasidarysiu OT  unsure.gif

Aš irgi buvau šį mėnesį labai nustebinta, nes visada įsvaizdavau (ir jaučiau , ir gleivės), kad O man vyskta apie 15 CD iš 28, o pasidarius O testukus, paaiškėjo, kad šį ciiklą mano O buvo 18-19CD doh.gif Vaisingų gleivių jau nebuvo 2 dienos, bet O testukai rodė taip g.gif Taigi gavosi, kad man O vyksta 10-9 dienos iki mmm g.gif čia tik pirmą mėnesį dariausi, įdomu, ką rodys kiti mėnesiukai bigsmile.gif
Panašu, kad tikrai O įvyko du kartus, arba dėl kažko LH buvo sukilęs, bet O neįvyko, gal nusileido, nu čia tikrai nensupėsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 12, 09:13)
Aš irgi buvau šį mėnesį labai nustebinta, nes visada įsvaizdavau (ir jaučiau , ir gleivės), kad O man vyskta apie 15 CD iš 28, o pasidarius O testukus, paaiškėjo, kad šį ciiklą mano O buvo 18-19CD doh.gif Vaisingų gleivių jau nebuvo 2 dienos, bet O testukai rodė taip g.gif Taigi gavosi, kad man O vyksta 10-9 dienos iki mmm g.gif čia tik pirmą mėnesį dariausi, įdomu, ką rodys kiti mėnesiukai bigsmile.gif
Panašu, kad tikrai O įvyko du kartus, arba dėl kažko LH buvo sukilęs, bet O neįvyko, gal nusileido, nu čia tikrai nensupėsi doh.gif

Pasidarysiu dar viena OT siandien, ziuresiu ar bus neigiamas.
Bet as nesitikejau antros O, todel taikem ND tik i pirma. Tai manau po poros savaiciu ir taip paaiskes, kiek cia vyko tu O, kuri is situ O buvo tikra ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perfecta @ 2008 08 12, 12:33)
Pasidarysiu dar viena OT siandien, ziuresiu ar bus neigiamas.
Bet as nesitikejau antros O, todel taikem ND tik i pirma. Tai manau po poros savaiciu ir taip paaiskes, kiek cia vyko tu O, kuri is situ O buvo tikra ir pan.  doh.gif

Klausyk, mergyt, o tu ne nestuke.gif wub.gif ?
Gal jau galima sveikinti? bigsmile.gif
OT paryškėjusi juostelė po O ne vienai parodė tokius rezultatus, kaip NT... blush2.gif Labai Tau to linkiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Intimacy @ 2008 08 12, 11:53)
Klausyk, mergyt, o tu ne  nestuke.gif  wub.gif ?
Gal jau galima sveikinti?  bigsmile.gif
OT paryškėjusi juostelė po O ne vienai parodė tokius rezultatus, kaip NT...  blush2.gif Labai Tau to linkiu  bigsmile.gif

Aciu uz linkejimus, bet niekaip dar negaleciau but nescia biggrin.gif Nes sakykim ta pirmoji (tikroji?) O ivyko pries 4 dienas, tad jei ir pataikem su ND, tai implantacija dar toli grazu neivykus schmoll.gif Todel OT kaip ir NT dar neturetu ka rodyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perfecta: 12 rugpjūčio 2008 - 12:25