Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

Sumaniau ir as pasitikrint ka man OT rodo... Tikejaus, gal ir mano vel rysket prades...deja... ir si menesi nieko gero verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 05 rugpjūčio 2008 - 17:04
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 05, 07:47)
Nežinau, kada tiksliai buvo O pas mane. Jei 22 cd, tai vėluoja 1-2 dienas, jei 24 cd- tai dar nevėluoja. Todėl linkusi manyti, kad buvo 22 cd, nes vaiduokliukai Nt rodės jau nuo 7 DPO, o vakar vakare parodė jau normalias dvi juosteles , todėl ir parašiau, kad tai ne mitas  ax.gif Patvirtinimui po kelių dienų pakartosiu NT ir tą pačią dieną pasidarysiu paskutinį užsilikusi OT- eksperimento užtvirtinimui  biggrin.gif
Dėkui  4u.gif Linkiu ir Jums greitu laiku pamatyti išsvajotas dvi juosteles ne tik OT, bet ir NT  4u.gif  4u.gif

clap.gif
Kaip faina wub.gif , matai, o dar klausei kame reiklalas, kad tau vis nerodo O. sakiau - lauk ir va, sulaukei thumbup.gif
Siaip ar taip, pagal tave, jeigu sakei, kad ciklas 28 dienos, tai jau jis prasiteses. Bet pagal O, kaip suprantu, dabar tau 14-15 DPO ax.gif
p.s. Oppabaigai, kai jau tave islydesim pas nestuke.gif mestelk mums foto dar ta pacia diena padarytus NT ir OT mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, kiek ciklu naudojai OT?
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 05, 19:22)
clap.gif
Kaip faina  wub.gif , matai, o dar klausei kame reiklalas, kad tau vis nerodo O. sakiau - lauk ir va, sulaukei thumbup.gif
Siaip ar taip, pagal tave, jeigu sakei, kad ciklas 28 dienos, tai jau jis prasiteses. Bet pagal O, kaip suprantu, dabar tau 14-15 DPO  ax.gif
p.s. Oppabaigai, kai  jau tave islydesim pas  nestuke.gif mestelk mums foto dar ta pacia diena padarytus NT ir OT  mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, kiek ciklu naudojai OT?

Aš tikrai jau buvau nusiteikusi anovuliaciniui ciklui, nes O vėliausiai buvusi yra 20 cd. ax.gif Ciklas tikrai prasitęsęs, nors mano II fazė trunka tik 9- 11 dienų, bet vis tiek jau peržengiau tą ribą.

Būtinai taip ir padarysiu, palyginimui įmesiu tos pačios dienos NT ir OT. Tik dabar galvoju kada geriau daryti šiomis dienomis ar truputį luktert mastau.gif

Per šį planavimą OT reikėjo 3 ciklams. Rimti ND prasidėjo dar prieš pasirodant teigiamam OT ir buvo kasdien ir net kelis kartus per dieną. ax.gif Lygiai taip pat pastojau ir pirmą kartą (tik ne iš 3čio, o iš 2tro ciklo). 4u.gif
Atsakyti
Dariausi OT 16CD ir 17CD. I6 diena parode du ryskius bruksniukus, tas antrasis vos vos ryskesnis. O jau sekancia diena parode tik viena rysku..bet pats fonas kazkoks rozinis pasidare..antro bruksniuko visiskai nerode. Kas tai galetu buti? Gal but OT brokuotas buvo. Ar ovuliacija jau buvo praejusi anksciau, kad taip is kart po teigiamo testo neigiamas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2008 08 06, 08:27)
Dariausi OT 16CD ir 17CD. I6 diena parode du ryskius bruksniukus, tas antrasis vos vos ryskesnis. O jau sekancia diena parode tik viena rysku..bet pats fonas kazkoks rozinis pasidare..antro bruksniuko visiskai nerode. Kas tai galetu buti? Gal but OT brokuotas buvo. Ar ovuliacija jau buvo praejusi anksciau, kad taip is kart po teigiamo testo neigiamas buvo  g.gif

Man atrodo taip iš karto negali būti schmoll.gif, nes jei buvo ryškesnė už kontrolinę, reiškia tuoj O smile.gif Kitą dieną tikrai dar turėjo būti bent jau neryškus brūkšniukas, nes LH taip greit visai nenukrenta, kad nerodytų net ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 06, 07:43)
Man atrodo taip iš karto negali būti schmoll.gif, nes jei buvo ryškesnė už kontrolinę, reiškia tuoj O smile.gif Kitą dieną tikrai dar turėjo būti bent jau neryškus brūkšniukas, nes LH taip greit visai nenukrenta, kad nerodytų net ax.gif

As irgi manau brokuotas smile.gif
Siandien dar pabandysiu pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 05, 08:47)
Nežinau, kada tiksliai buvo O pas mane. Jei 22 cd, tai vėluoja 1-2 dienas, jei 24 cd- tai dar nevėluoja. Todėl linkusi manyti, kad buvo 22 cd, nes vaiduokliukai Nt rodės jau nuo 7 DPO, o vakar vakare parodė jau normalias dvi juosteles , todėl ir parašiau, kad tai ne mitas  ax.gif Patvirtinimui po kelių dienų pakartosiu NT ir tą pačią dieną pasidarysiu paskutinį užsilikusi OT- eksperimento užtvirtinimui  biggrin.gif
Dėkui  4u.gif Linkiu ir Jums greitu laiku pamatyti išsvajotas dvi juosteles ne tik OT, bet ir NT  4u.gif  4u.gif

DIDELIAUSI sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Patarkit, prašau 4u.gif
jei ND darėm jau atsiradus ovuliaciniam teste II, ar gali būti tikimybė, kad pataikėm, ar jau per vėlu būna? unsure.gif
Atsakyti
blush2.gif labas, ar gali dvi dienas iš eilės buti teigaimi OT?
Atsakyti
Man 16CD ir 18CD rezultatai sutampa..nezinau kaip manyti g.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
Naujoke as visiskai OT reikale, apskritai tik pries savaite atradau sita dalyka sitoje temoje bigsmile.gif Bet del antro vaikelio cia maziausia ka galiu padaryt rolleyes.gif
Tik reikia jusu patarimo kaip aiskintis rezultatus, dar nelabai suprantu blush2.gif
Mano ciklas buna +-28 dienos.
Siandien 12 CD.
Turejau kaip ir pradet testuotis vakar, bet uzsimirsusi pavalgiau ir i tualeta nuejau ir po testo doh.gif
O va siandien gavau tokius rezultatus bigsmile.gif
12 CD is 28
user posted image
user posted image

Kaip suprantu OT teigiamas. Cia tai gerai thumbup.gif (nes pas mane ne kiekviena menesi vyksta ovuliacija). Tai dabar kada reiskia ta ovuliacija vyksta/vyko/vyks? Ir kada tuos ND pasistengt atlikt? Atlikom 10 CD, planavom 12 CD (t.y. siandien) ir po to 14 CD (zodziu kas antra diena kaip kazkur skaiciau rekomenduojama).

Ir dar klausimelis rolleyes.gif Jei ND per ovuliacija, tai jau jokiu sansu mergaitei? blush2.gif Nes labai jau jos noretusi.. topsecret.gif Nes vyrui tai jau butu trecias sunus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perfecta: 06 rugpjūčio 2008 - 13:05
QUOTE(liepa.76 @ 2008 08 06, 13:04)
jei ND darėm jau atsiradus ovuliaciniam teste II, ar gali būti tikimybė, kad pataikėm, ar jau per vėlu būna? unsure.gif

Mes 2 ciklus darėm ND sekančią dieną po to kai OT parodydavo II juosteles ir nieko, o šį ciklą ND buvo tos dienos rytą, kai OT parodė II juosteles, tos dienos vakare, ir po to dar 5 dienas kelis kartus per dieną. Ir va turim rezultatą 4u.gif Todėl sakyčiau, ND reikia daryti iškart pamačius II juosteles, jei jau iki tol nebuvo galimybės jiems 4u.gif

QUOTE(linosska @ 2008 08 06, 13:53)
labas, ar gali dvi dienas iš eilės buti teigaimi OT?

Gali. Man šį ciklą teigiami buvo 4 dienas. Esu mačiusi grafikų, kur mergytėms teigiami buvo 7 dienas.

QUOTE(VILTE20 @ 2008 08 06, 14:01)
Man 16CD ir 18CD rezultatai sutampa..nezinau kaip manyti

Nieko nemanyti, o ND daryti mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(perfecta @ 2008 08 06, 15:02)
Siandien 12 CD.
O va siandien gavau tokius rezultatus
12 CD is 28
user posted image
user posted image

Kaip suprantu OT teigiamas. Cia tai gerai  thumbup.gif (nes pas mane ne kiekviena menesi vyksta ovuliacija). Tai dabar kada reiskia ta ovuliacija vyksta/vyko/vyks? Ir kada tuos ND pasistengt atlikt? Atlikom 10 CD, planavom 12 CD (t.y. siandien) ir po to 14 CD (zodziu kas antra diena kaip kazkur skaiciau rekomenduojama).

Ir dar klausimelis  rolleyes.gif  Jei ND per ovuliacija, tai jau jokiu sansu mergaitei?  blush2.gif Nes labai jau jos noretusi..  topsecret.gif Nes vyrui tai jau butu trecias sunus  ax.gif

Taip Tavo OT teigiamas, O turėtų įvykti per artimiausias 12-36 (48) valandas. ND reiktų atlikti- šiandien, rytoj, poryt 4u.gif

Šansų yra ir daug. Nes ta teorija apie prieš O ir po O pasitvirtina 50*50 mirksiukas.gif
Atsakyti