Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

Štai ką apie ovuliacinius testus radau spa.lt :
<<<
Klausimas: Laba diena, norėjau paklausti apie ovuliacijos testus. Kiek kainuoja, ar visuose miestuose pardavinėjami, ar reikia recepto ir kaip naudotis.

Atsakymas: Atsako med.dr.V.Klimas: Apie tai reikia teirautis vaistinėse, tačiau abejoju, kad ovuliacijos testai jums galėtų būti naudingi, nes jie turi labai siaurą pritaikymo sritį, t.y. - gydant kai kurias vyrų nevaisingumo formas inseminacijomis kriokonservuota donoro sperma.Kitais atvejais tai tiesiog tuščias pinigų išmetimas.
>>>>

Ar tikrai neverta į juos investuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2008 08 03, 11:07)
Štai ką apie ovuliacinius testus radau spa.lt :
<<<
Klausimas: Laba diena, norėjau paklausti apie ovuliacijos testus. Kiek kainuoja, ar visuose miestuose pardavinėjami, ar reikia recepto ir kaip naudotis.

Atsakymas: Atsako med.dr.V.Klimas: Apie tai reikia teirautis vaistinėse, tačiau abejoju, kad ovuliacijos testai jums galėtų būti naudingi, nes jie turi labai siaurą pritaikymo sritį, t.y. - gydant kai kurias vyrų nevaisingumo formas inseminacijomis kriokonservuota donoro sperma.Kitais atvejais tai tiesiog tuščias pinigų išmetimas.
>>>>

Ar tikrai neverta į juos investuoti?  g.gif

prie ko cia vyrų nevaisingumas? blink.gif
med.dr.Klimas turbut jau pavargo atsakoneti i klausimus, tai paraso visiska nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 03, 14:23)
prie ko cia vyrų nevaisingumas?  blink.gif
med.dr.Klimas turbut jau pavargo atsakoneti i klausimus, tai paraso visiska nesamone  doh.gif

Aš irgi perskaičiau ir nesupratau, prie ko čia vyrų nevaisingumo gydymas mastau.gif Dar suprasčiau jei būtų kalbama, kad OT verta naudoti, kai vyras nevaisingas, tam kad nustatytų kada vyksta O ir kad būtų sušvirkšta donoro sperma blush2.gif

Truputį paeksperimentavau blush2.gif - pažiūrėkit, OT vėl ryškėja biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 03 rugpjūčio 2008 - 20:09
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 03, 21:08)
Aš irgi perskaičiau ir nesupratau, prie ko čia vyrų nevaisingumo gydymas mastau.gif Dar suprasčiau jei būtų kalbama, kad OT verta naudoti, kai vyras nevaisingas, tam kad nustatytų kada vyksta O ir kad būtų sušvirkšta donoro sperma  blush2.gif

Truputį paeksperimentavau blush2.gif - pažiūrėkit, OT vėl ryškėja  biggrin.gif

user posted image

Nugi tikrai ryskeja bigsmile.gif Gal gi tai nestuke.gif pranasauja thumbup.gif Reiktu ir man pasimegint pasitestuot. Niekad nebandziau darytis OT, po to, kai pamatydavau, kad nublanko antra juostike.
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 03, 13:23)
prie ko cia vyrų nevaisingumas?  blink.gif
med.dr.Klimas turbut jau pavargo atsakoneti i klausimus, tai paraso visiska nesamone  doh.gif

100% pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2008 08 03, 23:13)
100%  pritariu  thumbup.gif

tikrai ir as nesuprantu prie ko tai vyru nevaisingumas.o kas del testu tai mes su MB planuojam antra karta, po pirmo nesekmingo, tai vel prisipirkau OT, nes pirma karta kai naudojau tai pastojau is pirmo bandymo, bet per vaisingas dienas tai jau smileysex.gif gerai padirbejome, labai tikiuosi kad ir dabar pasiseks is pirmo karto pastoti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2008 08 03, 22:47)
Nugi tikrai ryskeja bigsmile.gif Gal gi tai  nestuke.gif pranasauja thumbup.gif Reiktu ir man pasimegint pasitestuot. Niekad nebandziau darytis OT, po to, kai pamatydavau, kad nublanko antra juostike.

Man išpranašavo bigsmile.gif Vis tik tai ne mitas- kad OT irgi rodo nėštumą rolleyes.gif

Ir OT tikrai nebereikalingas pinigų mėtymas, o naudingas ir net labai naudingas dalykas planuojant lialiuką thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 04 rugpjūčio 2008 - 16:25
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 04, 16:24)
Man išpranašavo  bigsmile.gif Vis tik tai ne mitas- kad OT irgi rodo nėštumą  rolleyes.gif
Ir OT tikrai nebereikalingas pinigų mėtymas, o naudingas ir net labai naudingas dalykas planuojant lialiuką  thumbup.gif  4u.gif

Svajūne bigsmile.gif
Ar tai galėtų reikšti nestuke.gif ? O kiek dienų vėluoja?
Klausyk, dar nesveikinu, pasidaryk ir NT, oki? mirksiukas.gif
Tada mum pranešk, būtinai. bigsmile.gif
Laukiam gerų naujienų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 04 rugpjūčio 2008 - 17:21
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 04, 17:24)
Man išpranašavo  bigsmile.gif Vis tik tai ne mitas- kad OT irgi rodo nėštumą  rolleyes.gif

Ir OT tikrai nebereikalingas pinigų mėtymas, o naudingas ir net labai naudingas dalykas planuojant lialiuką  thumbup.gif  4u.gif

Super, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 04, 17:24)

Wow, kaip šaunu thumbup.gif wub.gif
Sveikinu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 04, 19:19)
Svajūne  bigsmile.gif
Ar tai galėtų reikšti  nestuke.gif ? O kiek dienų vėluoja?
Klausyk, dar nesveikinu, pasidaryk ir NT, oki?  mirksiukas.gif
Tada mum pranešk, būtinai.  bigsmile.gif
Laukiam gerų naujienų  ax.gif

Nežinau, kada tiksliai buvo O pas mane. Jei 22 cd, tai vėluoja 1-2 dienas, jei 24 cd- tai dar nevėluoja. Todėl linkusi manyti, kad buvo 22 cd, nes vaiduokliukai Nt rodės jau nuo 7 DPO, o vakar vakare parodė jau normalias dvi juosteles , todėl ir parašiau, kad tai ne mitas ax.gif Patvirtinimui po kelių dienų pakartosiu NT ir tą pačią dieną pasidarysiu paskutinį užsilikusi OT- eksperimento užtvirtinimui biggrin.gif

QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 04, 19:26)
Super, sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Intimacy @ 2008 08 04, 20:19)
Wow, kaip šaunu thumbup.gif  wub.gif
Sveikinu  4u.gif  wub.gif

Dėkui 4u.gif Linkiu ir Jums greitu laiku pamatyti išsvajotas dvi juosteles ne tik OT, bet ir NT 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 08 05, 08:47)
Nežinau, kada tiksliai buvo O pas mane. Jei 22 cd, tai vėluoja 1-2 dienas, jei 24 cd- tai dar nevėluoja. Todėl linkusi manyti, kad buvo 22 cd, nes vaiduokliukai Nt rodės jau nuo 7 DPO, o vakar vakare parodė jau normalias dvi juosteles , todėl ir parašiau, kad tai ne mitas  ax.gif Patvirtinimui po kelių dienų pakartosiu NT ir tą pačią dieną pasidarysiu paskutinį užsilikusi OT- eksperimento užtvirtinimui  biggrin.gif
Dėkui  4u.gif Linkiu ir Jums greitu laiku pamatyti išsvajotas dvi juosteles ne tik OT, bet ir NT  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti