sveikos
kažkada labai ieškojau ovul testų, bet niekur negalėjau įsigyti. Gal jau atsirado ir Lietuvoje tokie dalykai? Gal kas galite suteikti informacijos kur jų galima nusipirkti ir kokia kaina (aišku aš kalbu apie Lietuvą)? Gal kas turite jau atliekamų parduoti?
Ačiū
QUOTE(ralija @ 2006 02 24, 20:21)
sveikos
kažkada labai ieškojau ovul testų, bet niekur negalėjau įsigyti. Gal jau atsirado ir Lietuvoje tokie dalykai? Gal kas galite suteikti informacijos kur jų galima nusipirkti ir kokia kaina (aišku aš kalbu apie Lietuvą)? Gal kas turite jau atliekamų parduoti?
Ačiū
Ačiū
Aš pirkau Eurovaistinėj Vilniuje. Kainavo virš 5 Lt už vienetą
Na štai, nusipirkau ir aš 6 vnt testų. Radau per stebuklą ir tai pagal užsakymą atvežė.
Skaičiau temą atidžiai, bet neradau atsakymo į savo klausimą.
Aš pasidariau testą ir pas mane matėsi abi juostelės, bet jos nebuvo vienodai ryškios ir maža to, testinė juostelė bliškesnė už kontrolinė, bet ne visa: testinės juostelės vienas kraštas labai ryškus, o likusi dalis bliškesnė, t.y. jei pvz įsivaizduoti, kad juostelės yra mini liniuotės tai testinės "liniuotės" sugraduota briauna ryški ryški, o likęs "liniuotės" plotas bliškesnis.
Gal kas nors žino ką tai galėtų reikšti?
Aš pasidariau testą ir pas mane matėsi abi juostelės, bet jos nebuvo vienodai ryškios ir maža to, testinė juostelė bliškesnė už kontrolinė, bet ne visa: testinės juostelės vienas kraštas labai ryškus, o likusi dalis bliškesnė, t.y. jei pvz įsivaizduoti, kad juostelės yra mini liniuotės tai testinės "liniuotės" sugraduota briauna ryški ryški, o likęs "liniuotės" plotas bliškesnis.
QUOTE(Nanuk @ 2006 03 09, 21:42)
Na štai, nusipirkau ir aš 6 vnt testų. Radau per stebuklą ir tai pagal užsakymą atvežė.
greiciausiai testa laikei ant nelygaus pavirsiaus, ne is karto imerkus i slapima padejai tiesiai ant lygaus svaraus pavirsiaus ir subego labiau i viena puse, todel rezultatai nera tikslus. Arba kitas variantas - nekokybiskas testas buvo. Bet labiau esu linkus, kad tai pirmas variantas... Bet kokiu atveju, netikslus rezultatai. Ir beje, o ta nevienoda juostele pasidare is karto vykstant testo reakcijai ar jau po to, po kurio laiko, po valandos ar pan? Nes jei po valaandos - tai jau tada abi juosteles gali isplaukt. O gal tu vartei ta testa bandydama apziuret juosteles po kokiu 5-10 min, del to labiau subego ryskumas i viena puse.
greiciausiai testa laikei ant nelygaus pavirsiaus, ne is karto imerkus i slapima padejai tiesiai ant lygaus svaraus pavirsiaus ir subego labiau i viena puse, todel rezultatai nera tikslus. Arba kitas variantas - nekokybiskas testas buvo. Bet labiau esu linkus, kad tai pirmas variantas... Bet kokiu atveju, netikslus rezultatai. Ir beje, o ta nevienoda juostele pasidare is karto vykstant testo reakcijai ar jau po to, po kurio laiko, po valandos ar pan? Nes jei po valaandos - tai jau tada abi juosteles gali isplaukt. O gal tu vartei ta testa bandydama apziuret juosteles po kokiu 5-10 min, del to labiau subego ryskumas i viena puse.
tie mano testai aplamai labai įdomūs
kiek žinau paprastai testą reikia padėti ant lygaus paviršiaus, o pas mane instrukcijoje parašyta, kad reikia įverkti į indelį su šlapimu ir palikti 5 minutėms, tada matosi rezultatai. (gaunasi, kad testas būna 5 min vertikaliai), tai gal dėl to man taip rodo???
Beje, norėjau paklausti, jei testinė juostelė žymiai ryškesnė už kontrolinę bet plonesnė tai reik manyt, kad testas teigiamas?
Jezau Šventasis...
Šiandien aplamai pasimečiau. Ovul. testas rodo vėl ryškią juostelę. Juk negali būti dar viena ovuliacija.
Iš viso dariausi 6 testus (po vieną į dieną):
2006-03-09 (12 c.d.) testinė juostelė blyški ir plona
2006-03-10 (13 c.d.) testinė juostelė blyškesnė negu prieš tai
2006-03-11 (14 c.d.) testinė juostelė tokia pat kaip dieną prieš
2006-03-12 (15 c.d.) testinė juostelė žymiai RYŠKESNĖ už kontrolinę (įtarimas-ovuliacija)
2006-03-13 (16 c.d.) testinė juostelė labai blyški
2006-03-14 (17 c.d.) testinė juostelė VĖL ryški (beveik kaip 2006-03-12)
nebesuprantu kada man ta ovuliacija buvo, ar išvis jos nebuvo?
Mano ciklas 26-29 dienos (svyruojantis truputį)
PADĖKIT prašau jei kas galit!!!
Šiandien aplamai pasimečiau. Ovul. testas rodo vėl ryškią juostelę. Juk negali būti dar viena ovuliacija.
Iš viso dariausi 6 testus (po vieną į dieną):
2006-03-09 (12 c.d.) testinė juostelė blyški ir plona
2006-03-10 (13 c.d.) testinė juostelė blyškesnė negu prieš tai
2006-03-11 (14 c.d.) testinė juostelė tokia pat kaip dieną prieš
2006-03-12 (15 c.d.) testinė juostelė žymiai RYŠKESNĖ už kontrolinę (įtarimas-ovuliacija)
2006-03-13 (16 c.d.) testinė juostelė labai blyški
2006-03-14 (17 c.d.) testinė juostelė VĖL ryški (beveik kaip 2006-03-12)
nebesuprantu kada man ta ovuliacija buvo, ar išvis jos nebuvo?
Mano ciklas 26-29 dienos (svyruojantis truputį)
PADĖKIT prašau jei kas galit!!!
Kazkaip keistai cia gavos pas tave Nanuk. Gal galiojimas pasibaiges kurio is testuku buvo? neatkreipei demesio?
As kai dariausi kokius 5 is eiles, man gerai parode.Pirmas tris dienas kontroline juostele ryskesne buvo, 4 diena testerio juostele daug ryskesne buvo uz kontroline, o 5 diena abi ne ryskios buvo.Manau, jog ovuliacija ivyko. Dabar lieka tik laukti. .Siaip, manau, geriausia imtis daugiau stebejimosi priemoniu, t.y. testukus daryt ir zymetis BT. Palengvina situacija
Papildyta:
O tu ovuliaciniu testuku tikrai visokiu yra: ir juostelemis, ir kasetemis. Tiesa, prie juosteliniu nebuvo instrukcijos kaip naudotis, tai dariau kaip nestumo testuose nurodyta .Ir kai,viena ryta testerio juostele rode LH banga, tai dar ta pati vakara dariau testuka- rode vis dar siauciojancius LH .
As kai dariausi kokius 5 is eiles, man gerai parode.Pirmas tris dienas kontroline juostele ryskesne buvo, 4 diena testerio juostele daug ryskesne buvo uz kontroline, o 5 diena abi ne ryskios buvo.Manau, jog ovuliacija ivyko. Dabar lieka tik laukti. .Siaip, manau, geriausia imtis daugiau stebejimosi priemoniu, t.y. testukus daryt ir zymetis BT. Palengvina situacija
Papildyta:
O tu ovuliaciniu testuku tikrai visokiu yra: ir juostelemis, ir kasetemis. Tiesa, prie juosteliniu nebuvo instrukcijos kaip naudotis, tai dariau kaip nestumo testuose nurodyta .Ir kai,viena ryta testerio juostele rode LH banga, tai dar ta pati vakara dariau testuka- rode vis dar siauciojancius LH .
QUOTE(laukianti gandro @ 2006 03 30, 13:31)
o as manau kad tu
as kazkur forume skaiciau
senoj temoj
kad viena mergaite irgi dare testus
ir jai po O rode ir toliau ta testine juostele ryskia
tai ten senas jos postas buvo
ir paskaiciavau kad tuo metu ji pastojus jau buvo, butent per ta O
Ha, gerai čia būtų, bet tikrai ne
Katik mmm baigėsi.
bandysiu šį mėnesį kartot testavimus, žiūrėsiu ką rodys.
Nanuk,tai taip ir neissiaiskinai kas ten pas tave buvo?
QUOTE(daivucius @ 2006 03 30, 22:06)
Nanuk,tai taip ir neissiaiskinai kas ten pas tave buvo?
Nežinau, atrodo, kad tiesiog dėl to, kad neturėjau naudojimosi instrukcijos neteisingai dariau testus.
Pasirodo reikia padėti horizontaliai, o aš palikdavau vertikaliai įdėjus į stiklinė su šl.
Na, iš klaidų mokomes.
Na, sis ciklas tau bus daug sekmingesnis jau vien del to, kad mokesi naudotis testuku Man tie 7 testukai optimaliai leido nusistatyti ovuliacija Dabar telieka laukti kaip viskas baigsis.
Sekmes ir tau
Sekmes ir tau