QUOTE(Linutas @ 2008 07 31, 20:16)
Mano apie 35 dienos. Pagal O testuka, tai ryskiausia 23 CD (gal tada ir buvo O, nzn
). dabar jau tik abi juoteles vienodo ryskumo.
Pas tave tikrai siandien ryskiausia juostele
Na juk pagal viska O turi buti kelios/keliolika val po LH pakilimo. nes pats LH issaukia ovuliacija
Be LH neturetu srpogti kiausinelis...
Beje, praita cikla buvau pastebejusi tokias tasias gleives, si cikla beveik sausa, gal kiek skystu buvo
dar tiesa, buvau pasidarius su Arboru 2 stikliukus ir abu didelius veslius paparcius rode.
Sakau, siandien irgi gal pabandysiu
Ilgas tavo ciklas
Šiandien internete dar radau kelis grafikėlius, ir LH pats didžiausias maždaug dieną prieš O, tai, jei ryškiausia 23CD, tai panašu, kad tada O buvo 24CD
Aš tai užsisakiau elektroninius testukus, tai kitą ciklą gal tiksliau žinosiu
Ten nebus taip, kad ryški ar neryški juostelė, bus šypsenėlė, kuri atsiras 2 dienos iki O
Įdomu, ką man dar rytoj parodys ir kokio ilgumo bus šis ciklas, nes pagrinde būna 28/29, praeitą tik mėnesį kažko sudurniavo ir buvo 26d.
Dabar tik pradėjau mąstyt, kad aš jausdavau turbūt ne O, o prieš O visokius padūrinėjimus ir pilvo pūtimus
Turi svajonę? Bėk link jos! Nesigauna? Eik pas ją! Ir vėl nesigauna? Šliaužk link jos! Ir nepasiduok tol, kol svajonė nebus ranka pasiekiama...