Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Ugniukė @ 2008 07 31, 08:40)
Niu aš tai visai pasimečiau, vakar man vėl parodė labai ryškią antrą juostelę, dar vos ryškesnę nei užvakar doh.gif O jau buvo 17 ciklo diena (iš 28/29), pagal visas gleives, vakar jau nebuvo jokių eggwhite, o 14-15 dieną plaukiau nuo jų, tai dabar nesuprantu, negi man O tik vakar ar šiandien blink.gif, pagal gleives ir pojūčius buvau garantuota, kad tai buvo 15-16 dieną ax.gif
Eisiu šiandien vėl pirkti testukų, bandysiu dar žiūrėt, ką parodys šiandien g.gif

Ar tik nebus kaip man - jau 3 kartus dariau OT ir visi teigiami...
Atsakyti
Svajūne, pažiūrėjau tavo įdėtas juosteles, kokio ilgumo tavo ciklas? Nes O žiūriu gan vėlai buvo g.gif Ar dar jauti kokius pajūčius, kai būna O, ar pagal gleives irgi atitiko taip kaip rodė juostelės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 07 31, 09:58)
Svajūne, pažiūrėjau tavo įdėtas juosteles, kokio ilgumo tavo ciklas? Nes O žiūriu gan vėlai buvo g.gif Ar dar jauti kokius pajūčius, kai būna O, ar pagal gleives irgi atitiko taip kaip rodė juostelės? ax.gif

Visada būdavo 28- 29 dienos paskutiniu metu. O vykdavo 17-18 cd. Nors praeitą ciklą O įvyko 14 cd, todėl ciklas buvo trumpesnis- tik 25 dienos. Tai sakau, matyt dėl to šis ciklas pailgėjo ax.gif

Jokių pojūčių nejaučiu ir niekada nejaučiau. ax.gif O gleivės visiškai atitiko su juostelių parodymais- tomis dienomis buvo labai daug vaisingų gleivių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 07 31, 09:25)
Visada būdavo 28- 29 dienos paskutiniu metu. O vykdavo 17-18 cd. Nors praeitą ciklą O įvyko 14 cd, todėl ciklas buvo trumpesnis- tik 25 dienos. Tai sakau, matyt dėl to šis ciklas pailgėjo  ax.gif

Jokių pojūčių nejaučiu ir niekada nejaučiau.  ax.gif O gleivės visiškai atitiko su juostelių parodymais- tomis dienomis buvo labai daug vaisingų gleivių  bigsmile.gif

Bet tai kaip supratau iš juostelių rezultatų, kad dabar O buvo kažkur net apie 24-25 dieną? ax.gif Tai pagal viską šis ciklas turėtų būti apie 35 dienas ar kažką aš čia maišau ax.gif?
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 07 31, 10:40)
Bet tai kaip supratau iš juostelių rezultatų, kad dabar O buvo kažkur net apie 24-25 dieną? ax.gif Tai pagal viską šis ciklas turėtų būti apie 35 dienas ar kažką aš čia maišau ax.gif?

Aš labai tikiuos, kad šis ciklas truks 9 mėnesius ir dar truputį blush2.gif biggrin.gif

O manau buvo 22 cd (arba 24 cd), nes 22 cd labai žemai krito BT, 23 cd- pakilo per 0,6 laipsnio, o 24 cd vėl pakrito per 0,3 laipsnio, toliau BT vis kilo... Ai dar pakritimas buvo 29 cd.
Atsakyti
o klausykit mergaites, kiek kartu vidutiniskai per para darot sysiu blush2.gif
man kokie 4 kartai gaunasi, galvoju, jeigu LH perteklius pasisalina su slapimu, tai jei pas mane ilgai rodo teigiamus, gal jie nepasisalina taip greitai is manes g.gif
va siandien pagadinau paskutini testuka is mano kruvos (20 vnt)
bandysiu nupaveiksluoti ir paliksiu jusu teismui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 07 31, 14:24)
Aš labai tikiuos, kad šis ciklas truks 9 mėnesius ir dar truputį  blush2.gif  biggrin.gif

O manau buvo 22 cd (arba 24 cd), nes 22 cd labai žemai krito BT, 23 cd- pakilo per 0,6 laipsnio, o 24 cd vėl pakrito per 0,3 laipsnio, toliau BT vis kilo... Ai dar pakritimas buvo 29 cd.

Tai sėkmės, kad taip ir būtų 4u.gif

QUOTE(Linutas @ 2008 07 31, 16:43)
o klausykit mergaites, kiek kartu vidutiniskai per para darot sysiu  blush2.gif
man kokie 4 kartai gaunasi, galvoju, jeigu LH perteklius pasisalina su slapimu, tai jei pas mane ilgai rodo teigiamus, gal jie nepasisalina taip greitai is manes  g.gif
va siandien pagadinau paskutini testuka is mano kruvos (20 vnt)
bandysiu nupaveiksluoti ir paliksiu jusu teismui  biggrin.gif

Aš tai labai dažnai, nes labai daug geriu, sėdžiu darbe ir kas valandą po puodelį arbatos ar vandenuko, tai ir keliauju kas pora val į WC unsure.gif prieš darant testuką 2h negeriu ir neeinu i WC ax.gif
Laukiam testukų nuotraukyčių, ir aš įkelsiu, kai jau bus blanki juostelė, labai tikiuos, kad šiandien jau taip ir bus smile.gif
Atsakyti
va va tokis eksperimentas pas mani biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 07 31, 17:22)
va va tokis eksperimentas pas mani  biggrin.gif
user posted image

O kokio ilgumo tavo ciklas? Kaip suprantu O buvo kažkur 25 CD?
Aš irgi įdedu savo nesusipratimą, nes tikrai nesuprantu, kodėl šiandien dar ryškesnė ta juostelė doh.gif, dabar 18CD iš 28/29 g.gif Vaisingų gleivių jau nebėra nuo vakar, žodžiu, nesuprantu doh.gif Jos buvo ir vis daugėjo nuo 11CD iki 15CD, pikas buvo 15 dieną, nuo 16CD jau pradėjo mažėti....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 07 31, 18:38)
O kokio ilgumo tavo ciklas? Kaip suprantu O buvo kažkur 25 CD?
Aš irgi įdedu savo nesusipratimą, nes tikrai nesuprantu, kodėl šiandien dar ryškesnė ta juostelė doh.gif, dabar 18CD iš 28/29 g.gif Vaisingų gleivių jau nebėra nuo vakar, žodžiu, nesuprantu doh.gif Jos buvo ir vis daugėjo nuo 11CD iki 15CD, pikas buvo 15 dieną, nuo 16CD jau pradėjo mažėti....
user posted image

Mano apie 35 dienos. Pagal O testuka, tai ryskiausia 23 CD (gal tada ir buvo O, nzn g.gif ). dabar jau tik abi juoteles vienodo ryskumo.
Pas tave tikrai siandien ryskiausia juostele g.gif Na juk pagal viska O turi buti kelios/keliolika val po LH pakilimo. nes pats LH issaukia ovuliacija g.gif Be LH neturetu srpogti kiausinelis...
Beje, praita cikla buvau pastebejusi tokias tasias gleives, si cikla beveik sausa, gal kiek skystu buvo unsure.gif
dar tiesa, buvau pasidarius su Arboru 2 stikliukus ir abu didelius veslius paparcius rode.
Sakau, siandien irgi gal pabandysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 07 31, 20:16)
Mano apie 35 dienos. Pagal O testuka, tai ryskiausia 23 CD (gal tada ir buvo O, nzn  g.gif ). dabar jau tik abi juoteles vienodo ryskumo.
Pas tave tikrai siandien ryskiausia juostele  g.gif Na juk pagal viska O turi buti kelios/keliolika val po LH pakilimo. nes pats LH issaukia ovuliacija  g.gif Be LH neturetu srpogti kiausinelis...
Beje, praita cikla buvau pastebejusi tokias tasias gleives, si cikla beveik sausa, gal kiek skystu buvo  unsure.gif
dar tiesa, buvau pasidarius su Arboru 2 stikliukus ir abu didelius veslius paparcius rode.
Sakau, siandien irgi gal pabandysiu  g.gif

Ilgas tavo ciklas ax.gif Šiandien internete dar radau kelis grafikėlius, ir LH pats didžiausias maždaug dieną prieš O, tai, jei ryškiausia 23CD, tai panašu, kad tada O buvo 24CD ax.gif Aš tai užsisakiau elektroninius testukus, tai kitą ciklą gal tiksliau žinosiu bigsmile.gif Ten nebus taip, kad ryški ar neryški juostelė, bus šypsenėlė, kuri atsiras 2 dienos iki O thumbup.gif
Įdomu, ką man dar rytoj parodys ir kokio ilgumo bus šis ciklas, nes pagrinde būna 28/29, praeitą tik mėnesį kažko sudurniavo ir buvo 26d. ax.gif
Dabar tik pradėjau mąstyt, kad aš jausdavau turbūt ne O, o prieš O visokius padūrinėjimus ir pilvo pūtimus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 07 31, 20:12)
Aš tai užsisakiau elektroninius testukus, tai kitą ciklą gal tiksliau žinosiu bigsmile.gif Ten nebus taip, kad ryški ar neryški juostelė, bus šypsenėlė, kuri atsiras 2 dienos iki O thumbup.gif

kas cia is kur uzsisakei?
Atsakyti