Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

va dar kokia grazus grafikiukas bigsmile.gif
user posted image
cia zalia kreive pazymeta.
kaip matome, LH pradada kilti nuo 11 CD (taciau sita diena testukas dar neturetu buti teigiamas, o tik paryskejes)
12 Cd jau gali buti teigiamas, ir ryskus
13 Cd teigiamas, laabai ryskus
14 CD jau blankus, gal but neigiamas.
Taigi, viso testukus teigiamus pagal si grafika galetu rodyti drasiai 2 dienas, gal but 3 dienas.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 07 29, 16:49)
Tai pagal matavimo taisykles, jei matavai valandą anksčiau, tai reikia pridėti 0,1 laipsnio. Gaunas 37,0  thumbup.gif Užkilti taip greitai, jei matavai nesikėlus, o iškart atsibudus, tikrai negalėjo niekaip  mirksiukas.gif Taip, kad mergyt, aš Tau jau vakar sakiau, kad O pagal Bt įvykusi, šiandien tai tik patvirtinu  4u.gif Lauksim po geros savaitės rezultatų  4u.gif  bigsmile.gif

Kad tik tavo zodziai Dievuliukui i ausi... As ir labai noriu tikete gerais rezultais, bet sikart labai labai pasistengsiu per daug is anksto nesidziaugt, kad veliau skaudziai nusivilt netektu...
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 07 29, 21:21)
Nu pasidariau ir gerokai ryškesnė, tokio pat ryškumo kaip kontrolinė  Kažkaip susipainiojau dabar, galvojau, kad O jau vakar įvyko
Reik pasiieškoti internete, kada kiek to hormono išskiria, nes dabar kažkur manau para po O  O rodo ryškią juostelę, arba visai ne taip jaučiau tada

Aš kai nejaučiu vykstančios O, tai apie sprendžiu tik iš BT ir OT parodymu ax.gif Bet jei vakar pas Tave OT buvo gerokai ryškesnis nei užvakar, tai sakyčiau, kad O pas Tave dar neįvykus. Pasidaryk OT dar ir šiandien, pažiūrėk kokia testinės juostelės dinamika. 4u.gif

QUOTE(Linutas @ 2008 07 29, 22:11)
va dar kokia grazus grafikiukas  bigsmile.gif
user posted image
cia zalia kreive pazymeta.
kaip matome, LH pradada kilti nuo 11 CD (taciau sita diena testukas dar neturetu buti teigiamas, o tik paryskejes)
12 Cd jau gali buti teigiamas, ir ryskus
13 Cd teigiamas, laabai ryskus
14 CD jau blankus, gal but neigiamas.
Taigi, viso testukus teigiamus pagal si grafika galetu rodyti drasiai 2 dienas, gal but 3 dienas.

O koks ten pakilimas 5 cd? g.gif Nors šiaip ir pagal tą kreivę ryškiausias jis turi būti tik 1 dieną g.gif

QUOTE(varlius @ 2008 07 29, 23:32)
Kad tik tavo zodziai Dievuliukui i ausi... As ir labai noriu tikete gerais rezultais, bet sikart labai labai pasistengsiu per daug is anksto nesidziaugt, kad veliau skaudziai nusivilt netektu...

Linkiu šįkart apseiti be nusivylimų 4u.gif O tikėti visada reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, mergytes, geru naujienu , manau, dar ilgokai neturesiu... Buvau pas gine... Pasake, kad su tokia zema temperatura pirmoje ciklo puseje nepastosiu verysad.gif Per zema temp rodo skydliaukes problemas. Tai jau nuo penktadienio pradedu maratona po gydytojus...
Atsakyti
o tai kokia ta ,,zema temperatura? rasei, kad buvo 36.9 tai sakyciau labai normali bazine temperatura antroje ciklo puseje. g.gif Matai, net tame grafikiuke ji laikosi apie 37 +-1 laipsnis.
net nezinau, gal but kas ir su skydliauke, bet pagl tokia temperatura nustatyti skydliaukes bedas g.gif nu nezinau.. g.gif

Aha, tikrai dabar irgi pamaciau toki pakilima kreiveje g.gif net neisivaizduoju ka jis galetu cia duoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 30 liepos 2008 - 14:30
QUOTE(Linutas @ 2008 07 30, 15:26)
o tai kokia ta ,,zema temperatura? rasei, kad buvo 36.9 tai sakyciau labai normali bazine temperatura antroje ciklo puseje.  g.gif
net nezinau, gal but kas ir su skydliauke, bet pagl tokia temperatura nustatyti skydliaukes bedas  g.gif nu nezinau..  g.gif

Man BT iki 37.0 nepakyla. O 36.9, tai tik pora dienu pas mane dabar. O siaip ji buna apie 36.3 - 36.4. O daktaryte sake, kad zema temperatura - pirmas skydliaukes sutrikimu pozymis. Bet, zinoma, gali buti ir dar kas nors. Todel jau nuo penktadienio pradesiu tyrimus ir maratonus pas gydytojus. Ir man keista, kad ji laiko mano BT zema, nes pas mane ne taip jau ir skiriasi grafikelis nuo BT matuojanciu skyrelyje esanciu mergaiciu. Na, siaip ar taip, pries 2 metus turejau nezymiu skydliaukes pakitimu, taciau tada gydytoja sake, kad tai norma. Todel nepakenks pasitikrint dabar.
Atsakyti
tiesa, gal kam idomu, sis grafikiukas is cia
Papildyta:
QUOTE(varlius @ 2008 07 30, 14:34)
Man BT iki 37.0 nepakyla. O 36.9, tai tik pora dienu pas mane dabar. O siaip ji buna apie 36.3 - 36.4. O daktaryte sake, kad zema temperatura - pirmas skydliaukes sutrikimu pozymis. Bet, zinoma, gali buti ir dar kas nors. Todel jau nuo penktadienio pradesiu tyrimus ir maratonus pas gydytojus. Ir man keista, kad ji laiko mano BT zema, nes pas mane ne taip jau ir skiriasi grafikelis nuo BT matuojanciu skyrelyje esanciu mergaiciu. Na, siaip ar taip, pries 2 metus turejau nezymiu skydliaukes pakitimu, taciau tada gydytoja sake, kad tai norma. Todel nepakenks pasitikrint dabar.

36,3 - tai tikrai zema temperatura unsure.gif
Jau senos susalusios mociutes tiek pazastyje prisildo (sakau, nes dirbu ligonineje biggrin.gif ). tai pas jauna karsta mergina vidine (bazine) kuno temperatura tikrai turetu buti bent jau 36.6.
Beje, su kuo matuoji (skaitmeninis ar gyvsidabrinis)termometras, kiek laiko matuoji ir kurioj vietelej? ax.gif Gal nedalaikai, arba blogai laikai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 07 30, 15:39)
tiesa, gal kam idomu, sis grafikiukas is cia
Papildyta:

36,3 - tai tikrai zema temperatura  unsure.gif
Jau senos susalusios mociutes tiek pazastyje prisildo (sakau, nes dirbu ligonineje  biggrin.gif ). tai pas jauna karsta mergina vidine (bazine) kuno temperatura tikrai turetu buti bent jau 36.6.
Beje, su kuo matuoji (skaitmeninis ar gyvsidabrinis)termometras, kiek laiko matuoji ir kurioj vietelej?  ax.gif Gal nedalaikai, arba blogai laikai?  g.gif

Matuoju ruriukyje, gyvsidabriniu termometru, o laikau - 8 min. Nu, lyg ir viska gerai darau... Su retais pasisokejimais mano pirmos ciklo puses BT buna apie 36.5. Uzpraeita ir praeita men ir 37.1 antroje puseje budavo karts nuo karto, bet gine kazko labai jau kibo prie zemos pirmos ciklo puses BT. O ir OT ji patare nepasitiket. Ir istikruju pas mane jie visad durniuodavo... Kas antra diena teigiamas...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2008 07 30, 14:44)
Matuoju ruriukyje, gyvsidabriniu termometru, o laikau - 8 min. Nu, lyg ir viska gerai darau... Su retais pasisokejimais mano pirmos ciklo puses BT buna apie 36.5. Uzpraeita ir praeita men ir 37.1 antroje puseje budavo karts nuo karto, bet gine kazko labai jau kibo prie zemos pirmos ciklo puses BT. O ir OT ji patare nepasitiket. Ir istikruju pas mane jie visad durniuodavo... Kas antra diena teigiamas...

Nu cia geras. Jei pas tave cia skaitosi mazia, tai apie mane ka pasakytu unsure.gif
As matuoju makstyje su elektroniniu termometru (nu jis realiai rodo mazesne temperatura nei gyvsidabrinis). Tai man pirmoje fazeje vidurkis yra TIK 36.2. O antroje fazeje vidurkis 36.7. Paauglysteje turejau siek tiek problemu su skydliauke. Tai gal as irgi del to nepastoju (dabar bandom 6 menesi) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2008 07 30, 14:44)
O ir OT ji patare nepasitiket. Ir istikruju pas mane jie visad durniuodavo... Kas antra diena teigiamas...

bandei daryti OT ciklo pradzioje? rode teigiama?
aisku, niekur nera 100 proc. garantijos, kad taip ir yra. ka rodo - labai nuo daugelio aplinkybiu priklauso, va tai ir gaunam paklaidas.
Dariuasi arboro testa su mikroskopu. palaiziau 2 stikliukus ir ka vioenas kuo graziausius paprcius rodo, kitas isvis nieko neparode (ko gero per mazai seiliu). taigi pakartojau su riebiu kiekiu seiliu ir ka o grudeliai grudeliai - viens kits ispezes paprtis. O daryta ta pacia diena gal su kokiu 20 min intervalu - o rezultatai visiskai priesingi doh.gif
Na, jau ir OT baigiu is savo dideles 20 vnt kruvos doh.gif , bet del idomumo pagadinsiu dar viena, nors jau pries tai 2 dienas rode kuo ryskiausius teigiamus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 07 30, 16:58)
bandei daryti OT ciklo pradzioje? rode teigiama?
aisku, niekur nera 100 proc. garantijos, kad taip ir yra. ka rodo - labai nuo daugelio aplinkybiu priklauso, va tai ir gaunam paklaidas.
Dariuasi arboro testa su mikroskopu. palaiziau 2 stikliukus ir ka vioenas kuo graziausius paprcius rodo, kitas isvis nieko neparode (ko gero per mazai seiliu). taigi pakartojau su riebiu kiekiu seiliu ir ka o grudeliai grudeliai - viens kits ispezes paprtis. O daryta ta pacia diena gal su kokiu 20 min intervalu - o rezultatai visiskai priesingi  doh.gif
Na, jau ir OT baigiu is savo dideles 20 vnt kruvos  doh.gif , bet del idomumo pagadinsiu dar viena, nors jau pries tai 2 dienas rode kuo ryskiausius teigiamus  g.gif

Ciklo pradzioje darytis nebandziau. Ir siaip, kad kas antra diena rodo teigiama netycia pastebejau... Viena karta pasidariau - teigiamas, po poros dienu pajutau skausmus, kaip per O, pasidariau - vel teigiamas, kita diena jau blankesnis. Apeme smalsumas - pasidariau ir ketvirtata - ogi vel teigiamas.
Atsakyti
Niu aš tai visai pasimečiau, vakar man vėl parodė labai ryškią antrą juostelę, dar vos ryškesnę nei užvakar doh.gif O jau buvo 17 ciklo diena (iš 28/29), pagal visas gleives, vakar jau nebuvo jokių eggwhite, o 14-15 dieną plaukiau nuo jų, tai dabar nesuprantu, negi man O tik vakar ar šiandien blink.gif, pagal gleives ir pojūčius buvau garantuota, kad tai buvo 15-16 dieną ax.gif
Eisiu šiandien vėl pirkti testukų, bandysiu dar žiūrėt, ką parodys šiandien g.gif
Atsakyti