QUOTE(Gucci_nails @ 2008 07 28, 19:26)
o ar tiesa, kad OT reikai darytis po pietu apie 17 h, ir 2 valandas nevalgius , negerus?
Taip, geriausias laiaks OT po pietų (instrukcijose nurodoma, kad tarp 10 ir 20 valandos) ir iki testavimosi reikia bent 2 valandas būti negėrus ir nevalgius jokio skysto ar turinčio daug sulčių (skysčio) maisto. Ideliausia negerti iki testavimosi 3- 4 valandas. Na ir aišku tas 2- 4 valandas reikia neiti į WC.
QUOTE(Linutas @ 2008 07 28, 23:10)
grazus testukai. matai, nors ir veliau, bet vis del to testukai parode teigiamas dienas
Jeigu netinginiavot, gal but po geros savaites tave sveikinsim
Na, jeigu ciklo trukme iki 30 d. tai ovuliacija ivyko tikrai velai - bet testukai tam ir reikalingi, kad pagauti tokias netiketas progas
gal gali buti dar viena ovuliacija - tuomet gali laukti dvynuku?
o tu darei OT 18, 19, 20, 21 CD ? Gal tau, kaip ir Svajunei, kaip ir man buvo ilgai rodo teigiamus testukus?
1. Nesnaudėm nesnaudėm
Kad jau man net per daug buvo, matyt senstu jau
QUOTE(varlius @ 2008 07 29, 08:45)
As dariau tik du testukus: 17 ir 22 CD. Kai pasidariau 17 - tai pamaniau kad jau pagavau, todel testuku nebegadinau. O kai pamaciau, kad BT nekyla taip kaip visad - dar pasidariau, kad paziuret, ar bus blankesnis uz pirmaji, taciau gavau toki pati.
2. Aš esu mačiusi grafikų, kur Ot teigiamas buvo net 7 dienas, nors O jau būdavo įvykusi. O kaip šiandien BT?
QUOTE(Ugniukė @ 2008 07 29, 10:21)
Sveikos
Aš tai naujokė Ovuliacijos testų darymuose
Vakar pasidariau pirmą testuką, pagal visus pojūčius ir gleives, O buvo vakar per pietus (ciklas gan reguliarus ~28 dienos, vakar buvo 15 diena), testuką dariausi 18h, antra juostelė buvo, bet tokia nelabai ryški
Ar tai reiškia, kad jau kai įvykusi Ovuliacija (nors ir tik kokios 5h), tai jau ji nebus tokia ryški kaip kontrolinė linija? Nes kaip suprantu, ryškiausia ji būna (t.y. daugiausia tų hormonų gamina) prieš Ovuliaciją parą?
Ačiū už atsakymą
Pasidaryk dar šiandien OT, jei testinė juostelė bus dar blankesnė, tai reiškia, kad O jau buvo, o jei ryškesnė- tai O dar tik bus