Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Svajūnė @ 2008 07 28, 08:32)
Man jau arba 6 DPO arba 4 DPO (bet aš labiau pagal pojūčius linkstu manyti, kad dabar 6 DPO).
Įmetu savo OT ilgiausią seriją (per visą darymo praktiką):

grazus testukai. matai, nors ir veliau, bet vis del to testukai parode teigiamas dienas thumbup.gif Jeigu netinginiavot, gal but po geros savaites tave sveikinsim blush2.gif
Na, jeigu ciklo trukme iki 30 d. tai ovuliacija ivyko tikrai velai - bet testukai tam ir reikalingi, kad pagauti tokias netiketas progas biggrin.gif

QUOTE(varlius @ 2008 07 28, 18:01)
Sveikos, dar karteli. Na ka, sumaniau patikrinti ka rodo man dabar OT. Ogi vel ta pati, ka ir pries kelias dienas. Neturiu galimybes perkelti nuotraukos, bet testuku juosteles atrodo, kaip Svajūnės 23 ir 24 CD. Siandien man 22 CD. OT teigiamas buvo 17 ir 22 CD. Visai susiveliau...

gal gali buti dar viena ovuliacija - tuomet gali laukti dvynuku?
o tu darei OT 18, 19, 20, 21 CD ? Gal tau, kaip ir Svajunei, kaip ir man buvo ilgai rodo teigiamus testukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 07 28, 22:10)
grazus testukai. matai, nors ir veliau, bet vis del to testukai parode teigiamas dienas  thumbup.gif Jeigu netinginiavot, gal but po geros savaites tave sveikinsim  blush2.gif
Na, jeigu ciklo trukme iki 30 d. tai ovuliacija ivyko tikrai velai - bet testukai tam ir reikalingi, kad pagauti tokias netiketas progas  biggrin.gif
o tu darei OT 18, 19, 20, 21 CD ? Gal tau, kaip ir Svajunei, kaip ir man buvo ilgai rodo teigiamus testukus?  g.gif

As dariau tik du testukus: 17 ir 22 CD. Kai pasidariau 17 - tai pamaniau kad jau pagavau, todel testuku nebegadinau. O kai pamaciau, kad BT nekyla taip kaip visad - dar pasidariau, kad paziuret, ar bus blankesnis uz pirmaji, taciau gavau toki pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 29 liepos 2008 - 06:45
Sveikos smile.gif Aš tai naujokė Ovuliacijos testų darymuose smile.gif Vakar pasidariau pirmą testuką, pagal visus pojūčius ir gleives, O buvo vakar per pietus (ciklas gan reguliarus ~28 dienos, vakar buvo 15 diena), testuką dariausi 18h, antra juostelė buvo, bet tokia nelabai ryški g.gif Ar tai reiškia, kad jau kai įvykusi Ovuliacija (nors ir tik kokios 5h), tai jau ji nebus tokia ryški kaip kontrolinė linija? Nes kaip suprantu, ryškiausia ji būna (t.y. daugiausia tų hormonų gamina) prieš Ovuliaciją parą?
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci_nails @ 2008 07 28, 19:26)
o ar tiesa, kad OT reikai darytis po pietu apie 17 h, ir 2 valandas nevalgius , negerus? ax.gif

Taip, geriausias laiaks OT po pietų (instrukcijose nurodoma, kad tarp 10 ir 20 valandos) ir iki testavimosi reikia bent 2 valandas būti negėrus ir nevalgius jokio skysto ar turinčio daug sulčių (skysčio) maisto. Ideliausia negerti iki testavimosi 3- 4 valandas. Na ir aišku tas 2- 4 valandas reikia neiti į WC. 4u.gif

QUOTE(Linutas @ 2008 07 28, 23:10)
grazus testukai. matai, nors ir veliau, bet vis del to testukai parode teigiamas dienas  thumbup.gif Jeigu netinginiavot, gal but po geros savaites tave sveikinsim  blush2.gif
Na, jeigu ciklo trukme iki 30 d. tai ovuliacija ivyko tikrai velai - bet testukai tam ir reikalingi, kad pagauti tokias netiketas progas  biggrin.gif

o tu darei OT 18, 19, 20, 21 CD ? Gal tau, kaip ir Svajunei, kaip ir man buvo ilgai rodo teigiamus testukus?  g.gif

1. Nesnaudėm nesnaudėm blush2.gif Kad jau man net per daug buvo, matyt senstu jau blush2.gif

QUOTE(varlius @ 2008 07 29, 08:45)
As dariau tik du testukus: 17 ir 22 CD. Kai pasidariau 17 - tai pamaniau kad jau pagavau, todel testuku nebegadinau. O kai pamaciau, kad BT nekyla taip kaip visad - dar pasidariau, kad paziuret, ar bus blankesnis uz pirmaji, taciau gavau toki pati.

2. Aš esu mačiusi grafikų, kur Ot teigiamas buvo net 7 dienas, nors O jau būdavo įvykusi. O kaip šiandien BT?

QUOTE(Ugniukė @ 2008 07 29, 10:21)
Sveikos smile.gif Aš tai naujokė Ovuliacijos testų darymuose smile.gif Vakar pasidariau pirmą testuką, pagal visus pojūčius ir gleives, O buvo vakar per pietus (ciklas gan reguliarus ~28 dienos, vakar buvo 15 diena), testuką dariausi 18h, antra juostelė buvo, bet tokia nelabai ryški g.gif Ar tai reiškia, kad jau kai įvykusi Ovuliacija (nors ir tik kokios 5h), tai jau ji nebus tokia ryški kaip kontrolinė linija? Nes kaip suprantu, ryškiausia ji būna (t.y. daugiausia tų hormonų gamina) prieš Ovuliaciją parą?
Ačiū už atsakymą 4u.gif

Pasidaryk dar šiandien OT, jei testinė juostelė bus dar blankesnė, tai reiškia, kad O jau buvo, o jei ryškesnė- tai O dar tik bus 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi "žalia" šioj temoj, bet labai smalsi. Kaip supratau- jei testinė juostelė itin ryški, reiškia, kad O įvyks per artimiausias 48val... Teorinis klausimas- ką jūs tokiu atveju darote- ar iškart puolate prie ND, ar dar parą brandinate sėkliukę ir kitą dieną vėl darote testą? blush2.gif
Kitose temelėse išryškėjo išvada, jog palankiausia daryti ND kas 2-3 dienas, tai bandau "pritempt", kada tinkamiausias laikas....
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2008 07 29, 15:17)
Aš irgi "žalia" šioj temoj, bet labai smalsi. Kaip supratau- jei testinė juostelė itin ryški, reiškia, kad O įvyks per artimiausias 48val... Teorinis klausimas- ką jūs tokiu atveju darote- ar iškart puolate prie ND, ar dar parą brandinate sėkliukę ir kitą dieną vėl darote testą?  blush2.gif
Kitose temelėse išryškėjo išvada, jog palankiausia daryti ND kas 2-3 dienas, tai bandau "pritempt", kada tinkamiausias laikas....

Galiu iš patirties pasakyti, kad mes anksčiau ND užsimdavom sekančią dieną po teigiamo OT ir norimo rezultato kol kas nesulaukėm. Tad šį ciklą nutarėm keisti taktiką ir ND darėm jau tą dieną kai pamatėm teigiamą OT. Ir net kelis kartus per dieną blush2.gif (Aš kai su pirmąja pastojau tai ND irgi buvo kelis kartus per dieną iki O mirksiukas.gif )

Tiesa, O gali įvykti ne tik per artimiausias 48 valandas, bet ir per artimiausias- 12 valandų, tad laukiant visą dieną, galima ir pražiopsoti patį tinkamiausią momentą
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 07 29, 14:40)
Galiu iš patirties pasakyti, kad mes anksčiau ND užsimdavom sekančią dieną po teigiamo OT ir norimo rezultato kol kas nesulaukėm. Tad šį ciklą nutarėm keisti taktiką ir ND darėm jau tą dieną kai pamatėm teigiamą OT. Ir net kelis kartus per dieną  blush2.gif (Aš kai su pirmąja pastojau tai ND irgi buvo kelis kartus per dieną iki O  mirksiukas.gif )

Tiesa, O gali įvykti ne tik per artimiausias 48 valandas, bet ir per artimiausias- 12 valandų, tad laukiant visą dieną, galima ir pražiopsoti patį tinkamiausią momentą

Ačiū, Svajūne smile.gif Aš irgi labiau linkusi nelaukti kitos dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 07 29, 13:58)
Pasidaryk dar šiandien OT, jei testinė juostelė bus dar blankesnė, tai reiškia, kad O jau buvo, o jei ryškesnė- tai O dar tik bus  4u.gif

Dėkui, ir aš galvojau pasidaryti smile.gif Tikiuos bus blankesnė ir patvirtins mano pojūčius biggrin.gif
Atsakyti
Taip, geriausias laiaks OT po pietų (instrukcijose nurodoma, kad tarp 10 ir 20 valandos) ir iki testavimosi reikia bent 2 valandas būti negėrus ir nevalgius jokio skysto ar turinčio daug sulčių (skysčio) maisto. Ideliausia negerti iki testavimosi 3- 4 valandas. Na ir aišku tas 2- 4 valandas reikia neiti į WC.  4u.gif
1. Nesnaudėm nesnaudėm  blush2.gif Kad jau man net per daug buvo, matyt senstu jau  blush2.gif
2. Aš esu mačiusi grafikų, kur Ot teigiamas buvo net 7 dienas, nors O jau būdavo įvykusi. O kaip šiandien BT?
Pasidaryk dar šiandien OT, jei testinė juostelė bus dar blankesnė, tai reiškia, kad O jau buvo, o jei ryškesnė- tai O dar tik bus  4u.gif

Siandien BT - 36.9. Bet matavau mazdaug valanda anksciau, nes nubudau nuo beprotisko siusiuko noro... blush2.gif Dar gyvenime taip nebuvo, kad vos nesprogau... Nors nepasakyciau, kad vakare, ar net diena dag skysciu vartojus buciau... Tai puoliau matuotis, nes dar valandikei iki BT matavimo nebuciau niekaip uzmigus. Tai bijau, kad temp galejo del to staigaus nubudimo ir stipraus siusiuko noro pakilt (vos sugebejau iskest tas 8 min matavimo)
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2008 07 29, 17:25)
Siandien BT - 36.9. Bet matavau mazdaug valanda anksciau, nes nubudau nuo beprotisko siusiuko noro... blush2.gif  Dar gyvenime taip nebuvo, kad vos nesprogau... Nors nepasakyciau, kad vakare, ar net diena dag skysciu vartojus buciau... Tai puoliau matuotis, nes dar valandikei iki BT matavimo nebuciau niekaip uzmigus. Tai bijau, kad temp galejo del to staigaus nubudimo ir stipraus siusiuko noro pakilt (vos sugebejau iskest tas 8 min matavimo)

Tai pagal matavimo taisykles, jei matavai valandą anksčiau, tai reikia pridėti 0,1 laipsnio. Gaunas 37,0 thumbup.gif Užkilti taip greitai, jei matavai nesikėlus, o iškart atsibudus, tikrai negalėjo niekaip mirksiukas.gif Taip, kad mergyt, aš Tau jau vakar sakiau, kad O pagal Bt įvykusi, šiandien tai tik patvirtinu 4u.gif Lauksim po geros savaitės rezultatų 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Nu pasidariau ir gerokai ryškesnė, tokio pat ryškumo kaip kontrolinė g.gif Kažkaip susipainiojau dabar, galvojau, kad O jau vakar įvyko g.gif
Reik pasiieškoti internete, kada kiek to hormono išskiria, nes dabar kažkur manau para po O ax.gif O rodo ryškią juostelę, arba visai ne taip jaučiau tada verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 07 29, 19:21)
Nu pasidariau ir gerokai ryškesnė, tokio pat ryškumo kaip kontrolinė g.gif Kažkaip susipainiojau dabar, galvojau, kad O jau vakar įvyko  g.gif
Reik pasiieškoti internete, kada kiek to hormono išskiria, nes dabar kažkur manau para po O ax.gif O rodo ryškią juostelę, arba visai ne taip jaučiau tada verysad.gif

man irgi idomu, kaip ten ta hormono kreive kyla, nes ir pas mane rodo pamazu ryskejanciai, po to labai ryskia, po to vis blankstancia, bet vis tiek ryskia (taip kad kokias 4 teigiamas dienas galiu laikyti). O pagal duotas (man matytas kreives) LH banga rodo staigiai pakylnacia kelios/keliolika val iki O, ir po to staigiai krintancia. va kaip cia sita, pvz
user posted image
Atsakyti