Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Linutas @ 2008 07 23, 20:13)
na kaip sekasi? ar jau buvo O?

Nežinau kaip sekas... Prasikeikiau šį ciklą visiškai. Iki 21 cd vis ėjo neryški testinė juostelė, jau galvojau, kad O nebebus, o dabar jau 4 diena iš eilės ryškių ryškiausios II juostelės blink.gif Nieko nebesuprantu. doh.gif Man visada būdavo taip, kad vieną dieną OT teigiamas, o jau kitą dieną testinė juostelė vos matoma, antrą dieną po teigiamo OT testinės juostelės išvis jau nebebūna, o šįkart kažkokia velniava. Negali gi būti OT teigiami 4 diena iš eilės... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 07 24, 14:51)
Nežinau kaip sekas... Prasikeikiau šį ciklą visiškai.  Iki 21 cd vis ėjo neryški testinė juostelė, jau galvojau, kad O nebebus, o dabar jau 4 diena iš eilės ryškių ryškiausios II juostelės  blink.gif  Nieko nebesuprantu.  doh.gif  Man visada būdavo taip, kad vieną dieną OT teigiamas, o jau kitą dieną testinė juostelė vos matoma, antrą dieną po teigiamo OT testinės juostelės išvis jau nebebūna, o šįkart kažkokia velniava. Negali gi būti OT teigiami 4 diena iš eilės...  doh.gif

imesk fotkiu mirksiukas.gif
matei, pas mane irgi ilgai buvo teigiami testukai.
o si karta tokie pusiau teigiami, irgi net nesuprantu. Labai jau mazas tas ryskejimas g.gif
na dar prie progos imesiu fotkiu, galesim tada panagrineti bigsmile.gif
Atsakyti
sakykit merginos, kurie ovuliacijos testai jusu nuomone geriausi, koki cia reiktu man pirkti? nes isivaizduoju kai nueisu i vaistine kai prades N siulyti ju...
beje ar buvo kuriai kad testas rodyti iskarto po mm vaisingas dienas?
Atsakyti
visi testukai yra geri. aisku, gali pasitaikyti koks brokuotas, bet cia jau maza tikimybe - jeigu jie buvo laikomi teisingai ir pakuote nepazeista.
Tiesa, dar yra jautrasniu - tik LT kazkaip nemaciau pirkti g.gif
Rinktis gali arba pigesnes juosteles, arba brangesnes kasetes. Jos siriasi tik testavomosi budu - pirmos merliamos i slapimna, antros lasinamos su pipete.
As naudoju juosteles ir vargo nematau biggrin.gif
O iskart po mmm testuko nedariau, nes mano ciklas is ilgesniuju, taigi man rekomenduoja pradeti testuotis tik nuo 13 CD.
Anksciausiai su trumpiausiu ciklu (21 CD) rekomenduojama pradeti testuotis net nuo 4 CD. vadinasi, visko buna mirksiukas.gif
Atsakyti
na mano ciklas ir is ilgesniu nuo 30 , o buna ir 34 d. blush2.gif tai irgi bandysiu nuo 13 d.
Atsakyti
Man jau arba 6 DPO arba 4 DPO (bet aš labiau pagal pojūčius linkstu manyti, kad dabar 6 DPO).
Įmetu savo OT ilgiausią seriją (per visą darymo praktiką):

user posted image
Atsakyti
Mergytes, norejau paklausti. Ar gali taip buti, kad OT rodo teigiama, o O visvien nevyksta? Po teigiamo OT jau tuoj 5 dienos bus, o BT nekyla. Malasi apie 36.6-36.8, panasiai kaip ir pirmoje ciklo puseje.
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2008 07 28, 15:26)
Mergytes, norejau paklausti. Ar gali taip buti, kad OT rodo teigiama, o O visvien nevyksta? Po teigiamo OT jau tuoj 5 dienos bus, o BT nekyla. Malasi apie 36.6-36.8, panasiai kaip ir pirmoje ciklo puseje.

Aš bent nesu girdėjusi apie tokį dalyką, nes OT rodo LH hormono piką, kuris turėtų būti prieš pat įvykstant O, na dar teigiamas OT gali būti esant nėštumui. Tai ,mano nuomone, galimi 2 variantai: arba pasitaikė brokuotas OT, arba BT dar kils. Tiesa, o kokia BT buvo kelias dienas iki teigiamo OT? Ar OT buvo teigiamas tik vieną dieną?
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 07 28, 15:20)
Aš bent nesu girdėjusi apie tokį dalyką, nes OT rodo LH hormono piką, kuris turėtų būti prieš pat įvykstant O, na dar teigiamas OT gali būti esant nėštumui. Tai ,mano nuomone, galimi 2 variantai: arba pasitaikė brokuotas OT, arba BT dar kils. Tiesa, o kokia BT buvo kelias dienas iki teigiamo OT? Ar OT buvo teigiamas tik vieną dieną?

Pries pat teigiama OT BT buvo 36.3. Daugiau po to OT nedariau, nes ir pojuciai ir teigiamas OT itikino, kad O vyksta. Siaip pas mane pirmoje ciklo puseje BT laikosi kazkur 36.6, gal kartais kiek daugiau. O antroje ciklo puseje - virs 37. Todel toks menkas pakilimas ir neitikina dabar manes, kad O visgi buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2008 07 28, 16:29)
Pries pat teigiama OT BT buvo 36.3. Daugiau po to OT nedariau, nes ir pojuciai ir teigiamas OT itikino, kad O vyksta. Siaip pas mane pirmoje ciklo puseje BT laikosi kazkur 36.6, gal kartais kiek daugiau. O antroje ciklo puseje - virs 37. Todel toks menkas pakilimas ir neitikina dabar manes, kad O visgi buvo verysad.gif

Taigi ne visada BT šauna iškart į viršų, būna ir palaipsnis kilimas. Lygiai taip pat būna kad BT II fazėje nepakyla aukščiau 37 ax.gif Gal šįkart lėčiau gaminasi progesteronas organizme, todėl ir BT aukštai nekyla. Nusiramink, O tikrai įvyko (mačiau Tavo grafiką), ir ramiai lauk rezultato ciklo gale 4u.gif
Atsakyti
o ar tiesa, kad OT reikai darytis po pietu apie 17 h, ir 2 valandas nevalgius , negerus? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, dar karteli. Na ka, sumaniau patikrinti ka rodo man dabar OT. Ogi vel ta pati, ka ir pries kelias dienas. Neturiu galimybes perkelti nuotraukos, bet testuku juosteles atrodo, kaip Svajūnės 23 ir 24 CD. Siandien man 22 CD. OT teigiamas buvo 17 ir 22 CD. Visai susiveliau...
Atsakyti